Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 100


Hier is pagina 100 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.



Deen Folder 01.05.2020

Hier is pagina 100 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 100

+ RT en Een Slow roasted spagaat-kip © ca.1uuR Ò BIJGERECHT == ee. Æ VOOR 4 PERSONEN & {Ì GEMIDDELD hr INGREDIENTEN “1 theel. (gerookt) paprikapoeder LR * Ya theel. knoflookpoeder 5 + 12 theel. korianderpoeder id ® +2 eetl. olijfolie ry % -1hele kip, panklaar FU Fr a | ie « barbecue met deksel er * keukenpapier PN * bakplaat ie 4 - aluminiumfolie ÿ st 23 FE? VOORBEREIDEN re 1. Steek de barbecue aan. Meng de specerijen Rie: en olie tot een marinade en breng op smaak met grof (zee)zout en peper. 2. Leg de kip op p de borst en knip of snijd de ruggengraat weg. ni Keer de kip om en druk met wat gewicht de + E > 1% kip door het borstbeen, totdat de kip plat ligt. MH Spoel de kip rondom onder koud water afen N ax > dep droog met keukenpapier. Leg de kip op de bakplaat en wrijf het vlees rondom in met de marinade. Laat afgedekt staan tot de barbecue £ op temperatuur is. # BEREIDEN = 1. Leg de kip met het vel naar beneden op het rooster van de barbecue en laat in circa 10 minuten aan beide kanten bruin worden. Keer regelmatig met behulp van een tang. 2. Leg een stuk dubbelgevouwen on aluminiumfolie of bakplaat onder de kip en sluit het deksel van de barbecue. Rooster de kip in SE 5 30-40 minuten gaar. Controleer met een prikker of de kip gaar is. Als er helder vocht uitloopt of NT — het vlees makkelijk loslaat, is de kip gaar. Laat de kip nog 10 minuten rusten onder een stuk A me folie. Lekker met zelfgemaakte aioli (zie pag. 101) en een tomatensalade met feta en koriander. voedingswaarde per persoon 225 kcal, vet 13 g (waarvan verzadigd 3 g), koolhydraten - g, eiwit 26 g, vezels - g, zout 0,3 g CA BI KIP VOOR EEN VOLLE CHARDONNAY El| scan de QR code om naar het a recept te gaan OF SOEPELE MERLO 2 KOOKINSPIRATIE & >) VOOR ELKE DAG Ë u

Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 100