Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 33
Hier is pagina 33 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.

Hier is pagina 33 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 33
Tofu-saté met pindasaus Nt CA. 15 MINUTEN + 30 MINUTEN ns u BIJGERECHT VOOR 4 PERSONEN GEMIDDELD SE P PO ZONDER VLEES OF VIS INGREDIËNTEN AT S331A AJaANOZ UINHIT 0 4 eetl. zonnebloemolie » 1 sjalot, gesnipperd es ek - 2 eetl. sambal oelek à + 4 eetl. ketjap +3 eetl. pindakaas +6 eetl. kokosmelk |: «1 theel. suiker à « 2 paprika's, in blokjes 4 Fake » 250 g tofu, in blokjes # - 1 courgette, in blokjes +1 mango, in blokjes | »3 eetl. gebakken uitjes (bakje) of seroendeng + spiesen g BEREIDEN | à 1. Verhit 2 eetlepels zonnebloemolie en bak hierin de sjalot glazig op middelhoge stand. Voeg 1 eetlepel sambal en 2 eetlepels ketjap toe en roerbak 1 minuut. Voeg de pindakaas, kokosmelk, suiker en 300 ml water toe en roer goed door. Kook deze pindasaus op een lage stand tot de gewenste — dikte. 2. Marineer intussen de blokjes paprika, tofu, courgette en mango circa TIP VOOR OP DE BARBECUE 30 minuten in de rest van de sambal Voeg de overige 2 eetlepels olie en ketjap. Rijg deze ingrediënten toe aan de-marinade en rooster vervolgens aan spiesen. 3. Verhit de de spiesjes vervolgens circa rest van de olie in een koekenpan en 10 minuten op een hete barbecue. Week bak hierin de spiesjes aan alle kanten houten spiesjes eerst 10 minuten in goudbruin. Leg de spiesjes op een bord, water om verbranden te voorkomen. giet de pindasaus erover en bestrooi met de uitjes. voedingswaarde per persoon 410 kcal, vet 27 g (waarvan verzadigd 6 g), koolhydraten 26 g, eiwit 13 g, KOKEN MET TOFU LIJKT vezels 5 g, zout 1,6 g 115 g groente p.p. SPANNEND, MAAR JE MOET R-cod GEWOON:EVEN WETEN HOE tt 05 12020 happen @)
Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 33