Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 33




Hier is pagina 33 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Tofu-saté met pindasaus

Nt

CA. 15 MINUTEN + 30 MINUTEN

ns

u

BIJGERECHT

VOOR 4 PERSONEN

GEMIDDELD

SE P PO

ZONDER VLEES OF VIS

INGREDIËNTEN

AT

S331A AJaANOZ UINHIT

0

4 eetl. zonnebloemolie

» 1 sjalot, gesnipperd

es

ek

- 2 eetl. sambal oelek

à

+ 4 eetl. ketjap

+3 eetl. pindakaas

+6 eetl. kokosmelk

|:

«1 theel. suiker

à

« 2 paprika's, in blokjes

4

Fake

» 250 g tofu, in blokjes

#

- 1 courgette, in blokjes

+1 mango, in blokjes

|

»3 eetl. gebakken uitjes (bakje) of

seroendeng

+ spiesen

g

BEREIDEN

|

à

1. Verhit 2 eetlepels zonnebloemolie

en bak hierin de sjalot glazig op

middelhoge stand. Voeg 1 eetlepel

sambal en 2 eetlepels ketjap toe en

roerbak 1 minuut. Voeg de pindakaas,

kokosmelk, suiker en 300 ml water toe

en roer goed door. Kook deze pindasaus

op een lage stand tot de gewenste



dikte. 2. Marineer intussen de blokjes

paprika, tofu, courgette en mango circa

TIP VOOR OP DE BARBECUE

30 minuten in de rest van de sambal

Voeg de overige 2 eetlepels olie

en ketjap. Rijg deze ingrediënten

toe aan de-marinade en rooster

vervolgens aan spiesen. 3. Verhit de

de spiesjes vervolgens circa

rest van de olie in een koekenpan en

10 minuten op een hete barbecue. Week

bak hierin de spiesjes aan alle kanten

houten spiesjes eerst 10 minuten in

goudbruin. Leg de spiesjes op een bord,

water om verbranden te voorkomen.

giet de pindasaus erover en bestrooi

met de uitjes.

voedingswaarde per persoon

410 kcal, vet 27 g (waarvan verzadigd

6 g), koolhydraten 26 g, eiwit 13 g,

KOKEN MET TOFU LIJKT

vezels 5 g, zout 1,6 g

115 g groente p.p.

SPANNEND, MAAR JE MOET

R-cod

GEWOON:EVEN WETEN HOE

tt

05 12020

happen @)