Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 95


Hier is pagina 95 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.



Deen Folder 01.05.2020

Hier is pagina 95 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 95

Surinaamse kip met rijst L © CA. 30 MINUTEN laurierblaadjes, rode peper, +1 UUR STOVEN sojasaus, een snuf zout en een scheutje water toe. Leg de kip Ö HOOFDGERECHT É VOOR 4 PERSONEN erin en stoof zachtjes circa 1 uur op een lage stand. 2. Kook > {Ì GEMIDDELD 1VVHU3A1d3938 NCIN " intussen de rijst. Blancheer de snijbonen. Verhit de rest van de olie in een wok of hapjespan INGREDIËNTEN en fruit hierin de overige ui en «4 kippenbouten of knoflook. Voeg de snijbonen, 8 drumsticks zout en peper toe en roerbak *4 eetl. olijf- of de snijbonen beetgaar. 3. zonnebloemolie Verwijder de laurierblaadjes «3 uien, gesnipperd uit de pan en bestrooi de kip «Steentjes knoflook, met de bladselderij. Serveer fijngehakt met de rijst en snijbonen. N -1blikje (70 g) tomatenpuree Lekker met een zoetzure C2 me «2 kippenbouillonblokjes À _ ui komkommersalade met rode « 2 laurierblaadjes “1 rode peper, fijngehakt «4 eetl. sojasaus of ketjap Tips 422 manis Bestrooi het gerecht met «1 bosje bladselderij, 100 gram grof gehakte El grof gehakt geroosterde pinda's. D 4 5 «300 g basmati- of Vervang de snijbonen 7 fe) pandanrijst door sperziebonen en de +600 g snijbonen, in stukjes bladselderij door platte 0 peterselie. NA 4e A < BEREIDEN voedingswaarde per persoon ES À 1. Verwijder het vel van de 645 kcal, vet 21 g (waarvan Æ | À kip en snijd het vlees in. verzadigd 4 g), koolhydraten 72 Ni Verhit 3 eetlepels olie en g, eiwit 36 g, vezels 9 g, eV, E ne bak hierin de kip rondom zout 3,5 g lichtbruin. Schep de kip uit 200 g groente p.p. LE de pan. Fruit 2 uien glazig en bak 4 teentjes knoflook X en de tomatenpuree Scan de QR code 1minuut mee. Voeg 15 om naar het u recept te gaan \ de bouillonblokjes, 05 12020 happen

Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 95