Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 95
Hier is pagina 95 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.

Hier is pagina 95 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 95
Surinaamse kip met rijst L © CA. 30 MINUTEN laurierblaadjes, rode peper, +1 UUR STOVEN sojasaus, een snuf zout en een scheutje water toe. Leg de kip Ö HOOFDGERECHT É VOOR 4 PERSONEN erin en stoof zachtjes circa 1 uur op een lage stand. 2. Kook > {Ì GEMIDDELD 1VVHU3A1d3938 NCIN " intussen de rijst. Blancheer de snijbonen. Verhit de rest van de olie in een wok of hapjespan INGREDIËNTEN en fruit hierin de overige ui en «4 kippenbouten of knoflook. Voeg de snijbonen, 8 drumsticks zout en peper toe en roerbak *4 eetl. olijf- of de snijbonen beetgaar. 3. zonnebloemolie Verwijder de laurierblaadjes «3 uien, gesnipperd uit de pan en bestrooi de kip «Steentjes knoflook, met de bladselderij. Serveer fijngehakt met de rijst en snijbonen. N -1blikje (70 g) tomatenpuree Lekker met een zoetzure C2 me «2 kippenbouillonblokjes À _ ui komkommersalade met rode « 2 laurierblaadjes “1 rode peper, fijngehakt «4 eetl. sojasaus of ketjap Tips 422 manis Bestrooi het gerecht met «1 bosje bladselderij, 100 gram grof gehakte El grof gehakt geroosterde pinda's. D 4 5 «300 g basmati- of Vervang de snijbonen 7 fe) pandanrijst door sperziebonen en de +600 g snijbonen, in stukjes bladselderij door platte 0 peterselie. NA 4e A < BEREIDEN voedingswaarde per persoon ES À 1. Verwijder het vel van de 645 kcal, vet 21 g (waarvan Æ | À kip en snijd het vlees in. verzadigd 4 g), koolhydraten 72 Ni Verhit 3 eetlepels olie en g, eiwit 36 g, vezels 9 g, eV, E ne bak hierin de kip rondom zout 3,5 g lichtbruin. Schep de kip uit 200 g groente p.p. LE de pan. Fruit 2 uien glazig en bak 4 teentjes knoflook X en de tomatenpuree Scan de QR code 1minuut mee. Voeg 15 om naar het u recept te gaan \ de bouillonblokjes, 05 12020 happen
Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 95