Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 95




Hier is pagina 95 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Surinaamse kip met rijst

L

© CA. 30 MINUTEN

laurierblaadjes, rode peper,

+1 UUR STOVEN

sojasaus, een snuf zout en een

scheutje water toe. Leg de kip

Ö HOOFDGERECHT

É VOOR 4 PERSONEN

erin en stoof zachtjes circa 1

uur op een lage stand. 2. Kook

>

{Ì GEMIDDELD

1VVHU3A1d3938 NCIN

"

intussen de rijst. Blancheer de

snijbonen. Verhit de rest van de

olie in een wok of hapjespan

INGREDIËNTEN

en fruit hierin de overige ui en

«4 kippenbouten of

knoflook. Voeg de snijbonen,

8 drumsticks

zout en peper toe en roerbak

*4 eetl. olijf- of

de snijbonen beetgaar. 3.

zonnebloemolie

Verwijder de laurierblaadjes

«3 uien, gesnipperd

uit de pan en bestrooi de kip

«Steentjes knoflook,

met de bladselderij. Serveer

fijngehakt

met de rijst en snijbonen.

N

-1blikje (70 g) tomatenpuree

Lekker met een zoetzure

C2

me

«2 kippenbouillonblokjes

À

_

ui

komkommersalade met rode

« 2 laurierblaadjes

“1 rode peper, fijngehakt

«4 eetl. sojasaus of ketjap

Tips

422

manis

Bestrooi het gerecht met

«1 bosje bladselderij,

100 gram grof gehakte

El

grof gehakt

geroosterde pinda's.

D

4

5

«300 g basmati- of

Vervang de snijbonen

7

fe)

pandanrijst

door sperziebonen en de

+600 g snijbonen, in stukjes

bladselderij door platte

0

peterselie.

NA

4e

A

<

BEREIDEN

voedingswaarde per persoon

ES À

1. Verwijder het vel van de

645 kcal, vet 21 g (waarvan

Æ

| À

kip en snijd het vlees in.

verzadigd 4 g), koolhydraten 72

Ni

Verhit 3 eetlepels olie en

g, eiwit 36 g, vezels 9 g,

eV,

E

ne

bak hierin de kip rondom

zout 3,5 g

lichtbruin. Schep de kip uit

200 g groente p.p.

LE

de pan. Fruit 2 uien glazig

en bak 4 teentjes knoflook

X

en de tomatenpuree

Scan de QR code

1minuut mee. Voeg

15

om naar het

u

recept te gaan

\

de bouillonblokjes,

05 12020

happen