Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 57
Hier is pagina 57 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
zn
4 og
Le
NS
nr
5
Ber pn dl
==
Rijstsalade
BR:
met gebakken
watermeloen en feta
© cA.15 MINUTEN +
30 MINUTEN AFKOELEN
Ö HooFD- oF BIJGERECHT
S1avV1VS 3WUVMMNY1I
=
& VOOR 4 PERSONEN
{Ì GEMIDDELD
%
u
ZONDER VLEES OF VIS
5
eN
INGREDIËNTEN
* 300 g rijst
« Y2 watermeloen
T
« 5 eetl. olijfolie
* 300 g feta
«1 komkommer, in blokjes
Be: D
bc;
* 250 g tomaten, in blokjes
«200 g (kalamata)olijven,
Ne)
gehalveerd
- 1 bosje munt, grof gehakt
\
«3 eetl. wittewijnazijn
2
BEREIDEN
1. Kook de rijst. Giet af en laat
uitgespreid afkoelen. Snijd de
KN x
«
watermeloen in driehoekige
plakken van 1,5-2 cm dik. Verhit 1
eetlepel olie in een koekenpan en
Pl
bak hierin de watermeloen aan
B
beide kanten 1-2 minuten op een
7
hoge stand. 2. Bestrijk de feta met
leetlepel olie en bak 1 minuut aan
beide kanten in de koekenpan.
Schraap de aanbaksels los. Snijd
de gebakken watermeloen in
ev
Q
O
blokjes en verwijder de schil. 3.
Meng de komkommer met de
Ld
4]
B)
tomaten, olijven, munt, azijn, rijst,
=
rest van de olie en watermeloen.
À
Verkruimel de feta erover.
voedingswaarde per persoon
Se
740 kcal, vet 43 g (waarvan
verzadigd 15 g), koolhydraten 69
(
De
>
g, eiwit 18 g, vezels 5 g, zout 29 g
135 g groente p.p.
2| om naar het
Scan de QR-code
recept te gaan
BORD+BAKJE: XENOS
05 12020
ppen