Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 57




Hier is pagina 57 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

zn

4 og

Le

NS

nr

5

Ber pn dl

==

Rijstsalade

BR:

met gebakken

watermeloen en feta

© cA.15 MINUTEN +

30 MINUTEN AFKOELEN

Ö HooFD- oF BIJGERECHT

S1avV1VS 3WUVMMNY1I

=

& VOOR 4 PERSONEN

{Ì GEMIDDELD

%

u

ZONDER VLEES OF VIS

5

eN

INGREDIËNTEN

* 300 g rijst

« Y2 watermeloen

T

« 5 eetl. olijfolie

* 300 g feta

«1 komkommer, in blokjes

Be: D

bc;

* 250 g tomaten, in blokjes

«200 g (kalamata)olijven,

Ne)

gehalveerd

- 1 bosje munt, grof gehakt

\

«3 eetl. wittewijnazijn

2

BEREIDEN

1. Kook de rijst. Giet af en laat

uitgespreid afkoelen. Snijd de

KN x

«

watermeloen in driehoekige

plakken van 1,5-2 cm dik. Verhit 1

eetlepel olie in een koekenpan en

Pl

bak hierin de watermeloen aan

B

beide kanten 1-2 minuten op een

7

hoge stand. 2. Bestrijk de feta met

leetlepel olie en bak 1 minuut aan

beide kanten in de koekenpan.

Schraap de aanbaksels los. Snijd

de gebakken watermeloen in

ev

Q

O

blokjes en verwijder de schil. 3.

Meng de komkommer met de

Ld

4]

B)

tomaten, olijven, munt, azijn, rijst,

=

rest van de olie en watermeloen.

À

Verkruimel de feta erover.

voedingswaarde per persoon

Se

740 kcal, vet 43 g (waarvan

verzadigd 15 g), koolhydraten 69

(

De

>

g, eiwit 18 g, vezels 5 g, zout 29 g

135 g groente p.p.

2| om naar het

Scan de QR-code

recept te gaan

BORD+BAKJE: XENOS

05 12020

ppen