Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 77
Hier is pagina 77 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
pa
se
se
=
#
di,
mn
2
{3
N
U
AR
hid
7
À
L
un
à
|:
$
7e
vs
}
je
LI:
4
Pen
AN
Le
LE
D
\
2
à. — —
Le
Asperge-tortillapizza
Pizza margherita
VZZld 3QGVWI3WOH 3113NS
CA.15 MINUTEN
CA. 20 MINUTEN
zodat het groot genoeg is om
leg tussen de tomaten. Maal
HOOFDGERECHT
het hele rooster te bedekken.
HOOFDGERECHT
wat peper erover. 3. Leg de
VOOR 4 STUKS
Afhankelijk van het formaat
VOOR 4 STUKS
pizza's op het rooster met
van het rooster kun je 2 of
aluminiumfolie en sluit het
GEMIDDELD
GEMIDDELD
deksel van de barbecue.
4 tortilla's tegelijk bakken.
SDR NO
ZONDER VLEES
2. Bestrijk de tortilla's aan
Sp ©
ZONDER VLEES
Bak de pizza's steeds in
OF VIS
beide kanten met olijfolie
OF VIS
5-10 minuten knapperig op
en leg ze op een snijplank.
de barbecue of in de oven.
Bestrijk met ricotta. Verwijder
Lepel hier en daar wat pesto
INGREDIËNTEN
de houtachtige onderkant
INGREDIËNTEN
over de pizza's en bestrooi
+ 2 eetl. pijnboompitten
van de asperges. Schaaf per
+ 4 pizzabodems,
met basilicumblaadjes.
+ 4 tortillawraps
tortilla 1,5-2 asperges met een
kant-en-klaar
«1 eetl. olijfolie
dunschiller in linten over de
*] eetl. olijfolie
voedingswaarde per stuk
* 100 g ricotta of roomkaas
ricotta. 3. Bestrooi met de kaas
* 200 ml kruidige
975 kcal, vet 45 g
* 6-8 groene asperges
en schuif de tortilla's vanaf de
tomatensaus, naar keuze
(waarvan verzadigd 12 g),
+150 g blauwe kaas of
plank op het rooster. Sluit het
+20 (roma)tomaatjes,
koolhydraten 1 g, eiwit 28 g,
geitenkaas, verkruimeld
deksel van de barbecue en
gehalveerd
vezels 7 g, zout 5,9 g
* handje rucola
bak de tortilla's in 2-4 minuten
* 2 bollen (buffel)
115 g groente p.p.
krokant op de barbecue of in
mozzarella
* barbecue met deksel
de oven. 4. Serveer de pizza
«1 bakje pesto, koelvers
[DE
om naar het
Scan de QR code
* aluminiumfolie
direct met rucola en bestrooi
* 2 takjes basilicum
recept te gaan
met de pijnboompitten.
* barbecue met deksel
BEREIDEN
* aluminiumfolie
voedingswaarde per stuk
1. Steek de barbecue
465 kcal, vet 25 g (waarvan
aan of verwarm de oven
verzadigd 11 9), koolhydraten 41
voor op 220°C. Rooster
g, eiwit 18 g, vezels 3 g, zout 2,7 g
BEREIDEN
de pijnboompitten
75 g groente p.
1. Steek de barbecue aan
MEER WETEN
in een droge, hete
of verwarm de oven voor
volg ons op:
koekenpan. Vouw een stuk
Scan de QR code
op 220°C. Vouw een stuk
aluminiumfolie dubbel
om naar het
aluminiumfolie dubbel
recept te gaan
600
zodat het groot genoeg
is om het hele rooster
te bedekken. Bestrijk de
of ga naar
KNEDEN MAAR
pizzabodems aan beide
boodschappen.nl/
lets meer tijd? Zelf pizzadeeg maken kan natuurlijk ook!
kanten met olie en leg
[Erz
Op boodschappen.nl vind je een basisrecept pizzadeeg
ze op een snijplank. 2.
voor een pizza ‘from scratch’. Maar als basis een pak mix
Verdeel de tomatensaus
voor pizzabodem nemen kan natuurlijk ook. Houd er wel
over de bodems. Leg
ae
rekening mee dat dit deeg na het kneden altijd nog een
de tomaatjes met het
ie
tijdje moet rijzen. Maar dit kun je prima voorbereiden,
snijvlak naar boven op de
bijvoorbeeld als de barbecue nog aan het opwarmen is.
tomatensaus. Scheur de
mozzarella in stukjes en
05 12020
ppen