Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 77




Hier is pagina 77 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

pa

se

se

=

#

di,

mn

2

{3

N

U

AR

hid

7

À

L

un

à

|:

$

7e

vs

}

je

LI:

4

Pen

AN

Le

LE

D

\

2

à. — —

Le

Asperge-tortillapizza

Pizza margherita

VZZld 3QGVWI3WOH 3113NS

CA.15 MINUTEN

CA. 20 MINUTEN

zodat het groot genoeg is om

leg tussen de tomaten. Maal

HOOFDGERECHT

het hele rooster te bedekken.

HOOFDGERECHT

wat peper erover. 3. Leg de

VOOR 4 STUKS

Afhankelijk van het formaat

VOOR 4 STUKS

pizza's op het rooster met

van het rooster kun je 2 of

aluminiumfolie en sluit het

GEMIDDELD

GEMIDDELD

deksel van de barbecue.

4 tortilla's tegelijk bakken.

SDR NO

ZONDER VLEES

2. Bestrijk de tortilla's aan

Sp ©

ZONDER VLEES

Bak de pizza's steeds in

OF VIS

beide kanten met olijfolie

OF VIS

5-10 minuten knapperig op

en leg ze op een snijplank.

de barbecue of in de oven.

Bestrijk met ricotta. Verwijder

Lepel hier en daar wat pesto

INGREDIËNTEN

de houtachtige onderkant

INGREDIËNTEN

over de pizza's en bestrooi

+ 2 eetl. pijnboompitten

van de asperges. Schaaf per

+ 4 pizzabodems,

met basilicumblaadjes.

+ 4 tortillawraps

tortilla 1,5-2 asperges met een

kant-en-klaar

«1 eetl. olijfolie

dunschiller in linten over de

*] eetl. olijfolie

voedingswaarde per stuk

* 100 g ricotta of roomkaas

ricotta. 3. Bestrooi met de kaas

* 200 ml kruidige

975 kcal, vet 45 g

* 6-8 groene asperges

en schuif de tortilla's vanaf de

tomatensaus, naar keuze

(waarvan verzadigd 12 g),

+150 g blauwe kaas of

plank op het rooster. Sluit het

+20 (roma)tomaatjes,

koolhydraten 1 g, eiwit 28 g,

geitenkaas, verkruimeld

deksel van de barbecue en

gehalveerd

vezels 7 g, zout 5,9 g

* handje rucola

bak de tortilla's in 2-4 minuten

* 2 bollen (buffel)

115 g groente p.p.

krokant op de barbecue of in

mozzarella

* barbecue met deksel

de oven. 4. Serveer de pizza

«1 bakje pesto, koelvers

[DE

om naar het

Scan de QR code

* aluminiumfolie

direct met rucola en bestrooi

* 2 takjes basilicum

recept te gaan

met de pijnboompitten.

* barbecue met deksel

BEREIDEN

* aluminiumfolie

voedingswaarde per stuk

1. Steek de barbecue

465 kcal, vet 25 g (waarvan

aan of verwarm de oven

verzadigd 11 9), koolhydraten 41

voor op 220°C. Rooster

g, eiwit 18 g, vezels 3 g, zout 2,7 g

BEREIDEN

de pijnboompitten

75 g groente p.

1. Steek de barbecue aan

MEER WETEN

in een droge, hete

of verwarm de oven voor

volg ons op:

koekenpan. Vouw een stuk

Scan de QR code

op 220°C. Vouw een stuk

aluminiumfolie dubbel

om naar het

aluminiumfolie dubbel

recept te gaan

600

zodat het groot genoeg

is om het hele rooster

te bedekken. Bestrijk de

of ga naar

KNEDEN MAAR

pizzabodems aan beide

boodschappen.nl/

lets meer tijd? Zelf pizzadeeg maken kan natuurlijk ook!

kanten met olie en leg

[Erz

Op boodschappen.nl vind je een basisrecept pizzadeeg

ze op een snijplank. 2.

voor een pizza ‘from scratch’. Maar als basis een pak mix

Verdeel de tomatensaus

voor pizzabodem nemen kan natuurlijk ook. Houd er wel

over de bodems. Leg

ae

rekening mee dat dit deeg na het kneden altijd nog een

de tomaatjes met het

ie

tijdje moet rijzen. Maar dit kun je prima voorbereiden,

snijvlak naar boven op de

bijvoorbeeld als de barbecue nog aan het opwarmen is.

tomatensaus. Scheur de

mozzarella in stukjes en

05 12020

ppen