Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 77
Hier is pagina 77 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.

Hier is pagina 77 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 77
pa se se = # di, mn 2 {3 N U AR hid 7 À L un à |: $ 7e vs } je LI: 4 Pen AN Le LE D \ 2 à. — — Le Asperge-tortillapizza Pizza margherita VZZld 3QGVWI3WOH 3113NS CA.15 MINUTEN CA. 20 MINUTEN zodat het groot genoeg is om leg tussen de tomaten. Maal HOOFDGERECHT het hele rooster te bedekken. HOOFDGERECHT wat peper erover. 3. Leg de VOOR 4 STUKS Afhankelijk van het formaat VOOR 4 STUKS pizza's op het rooster met van het rooster kun je 2 of aluminiumfolie en sluit het GEMIDDELD GEMIDDELD deksel van de barbecue. 4 tortilla's tegelijk bakken. SDR NO ZONDER VLEES 2. Bestrijk de tortilla's aan Sp © ZONDER VLEES Bak de pizza's steeds in OF VIS beide kanten met olijfolie OF VIS 5-10 minuten knapperig op en leg ze op een snijplank. de barbecue of in de oven. Bestrijk met ricotta. Verwijder Lepel hier en daar wat pesto INGREDIËNTEN de houtachtige onderkant INGREDIËNTEN over de pizza's en bestrooi + 2 eetl. pijnboompitten van de asperges. Schaaf per + 4 pizzabodems, met basilicumblaadjes. + 4 tortillawraps tortilla 1,5-2 asperges met een kant-en-klaar «1 eetl. olijfolie dunschiller in linten over de *] eetl. olijfolie voedingswaarde per stuk * 100 g ricotta of roomkaas ricotta. 3. Bestrooi met de kaas * 200 ml kruidige 975 kcal, vet 45 g * 6-8 groene asperges en schuif de tortilla's vanaf de tomatensaus, naar keuze (waarvan verzadigd 12 g), +150 g blauwe kaas of plank op het rooster. Sluit het +20 (roma)tomaatjes, koolhydraten 1 g, eiwit 28 g, geitenkaas, verkruimeld deksel van de barbecue en gehalveerd vezels 7 g, zout 5,9 g * handje rucola bak de tortilla's in 2-4 minuten * 2 bollen (buffel) 115 g groente p.p. krokant op de barbecue of in mozzarella * barbecue met deksel de oven. 4. Serveer de pizza «1 bakje pesto, koelvers [DE om naar het Scan de QR code * aluminiumfolie direct met rucola en bestrooi * 2 takjes basilicum recept te gaan met de pijnboompitten. * barbecue met deksel BEREIDEN * aluminiumfolie voedingswaarde per stuk 1. Steek de barbecue 465 kcal, vet 25 g (waarvan aan of verwarm de oven verzadigd 11 9), koolhydraten 41 voor op 220°C. Rooster g, eiwit 18 g, vezels 3 g, zout 2,7 g BEREIDEN de pijnboompitten 75 g groente p. 1. Steek de barbecue aan MEER WETEN in een droge, hete of verwarm de oven voor volg ons op: koekenpan. Vouw een stuk Scan de QR code op 220°C. Vouw een stuk aluminiumfolie dubbel om naar het aluminiumfolie dubbel recept te gaan 600 zodat het groot genoeg is om het hele rooster te bedekken. Bestrijk de of ga naar KNEDEN MAAR pizzabodems aan beide boodschappen.nl/ lets meer tijd? Zelf pizzadeeg maken kan natuurlijk ook! kanten met olie en leg [Erz Op boodschappen.nl vind je een basisrecept pizzadeeg ze op een snijplank. 2. voor een pizza ‘from scratch’. Maar als basis een pak mix Verdeel de tomatensaus voor pizzabodem nemen kan natuurlijk ook. Houd er wel over de bodems. Leg ae rekening mee dat dit deeg na het kneden altijd nog een de tomaatjes met het ie tijdje moet rijzen. Maar dit kun je prima voorbereiden, snijvlak naar boven op de bijvoorbeeld als de barbecue nog aan het opwarmen is. tomatensaus. Scheur de mozzarella in stukjes en 05 12020 ppen
Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 77