Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 45




Hier is pagina 45 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Vul eens

anders

Geroosterde-

Vul de inkepingen van de

courgette hiernaast ook

courgette-

eens hiermee:

IB

salade

NaOZIaS LAH LIN

# plakjes salami en

met amandel en

mozzarella

M à

# blokjes tomaat, Griekse

#4

gorgonzola

yoghurt en koriander

E tomatensaus en geraspte

Schaaf of snijd 3 courgettes in

ik

us

kaas

schuine plakken van % cm. Bestrijk

a geroosterde plakjes

met olijfolie en bestrooi met zout

bacon en cheddar

en peper. Gril de courgette circa

= geraspte Parmezaanse

2 minuten per kant op een hete

kaas, olijfolie en

A

barbecue of in een grillpan. Rooster

basilicum

100 gram blanke amandelen in een

= tomatenblokjes,

droge, hete koekenpan. Meng

bosui, rauwe ham en

Ya eetlepel gehakte rozemarijn met

barbecuesaus

m

2 teentjes fijngehakte knoflook, 50 ml

# kruidenboter en

olijfolie, het sap van 1 citroen, zout en

rozemarijn

peper. Schep deze kruidenolie met

® gorgonzola en tijm

5

Scan de QR code

de amandelen door de courgette.

om naar het

Bestrooi de salade met 100 gram

recept te gaan

verkruimelde gorgonzola.

_ LEKKER ZOET

Courgette-

walnotentaart

Verwarm de oven voor op 180°C.

Vet een springvorm van

22-24 cm g in. Rooster 100 gram

grof gehakte walnoten in een

droge, hete koekenpan en laat

afkoelen. Rasp 2 courgettes grof

en druk het vocht eruit in een

zeef. Klop 3 eieren met 200 gram

lichtbruine basterdsuiker luchtig

en klop in gedeelten 100 ml

olijfolie erdoor. Meng 200 gram

zelfrijzend bakmeel met 1 eetlepel

nn...

koekkruiden en 1 theelepel zout.

+Z

Spatel door het beslag en schep

2:24

de courgetterasp en walnoten

a

hj

erdoor. Verdeel het beslag over

de vorm en bak de taart in het

De

midden van de oven in circa 1 uur

lichtbruin, maar net niet gaar van

binnen. Laat iets afkoelen, steek

LS

wu

Ei

F

Cire

de rand los en keer de taart om.

Laat verder afkoelen, bestrooi

met kokosrasp en garneer met

walnoten.

05 12020

ppen

© WIT BORD: XENOS