Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 45
Hier is pagina 45 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.

Hier is pagina 45 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 45
Vul eens anders Geroosterde- Vul de inkepingen van de courgette hiernaast ook courgette- eens hiermee: IB salade NaOZIaS LAH LIN # plakjes salami en met amandel en mozzarella M à # blokjes tomaat, Griekse #4 gorgonzola yoghurt en koriander E tomatensaus en geraspte Schaaf of snijd 3 courgettes in ik us kaas schuine plakken van % cm. Bestrijk a geroosterde plakjes met olijfolie en bestrooi met zout bacon en cheddar en peper. Gril de courgette circa = geraspte Parmezaanse 2 minuten per kant op een hete kaas, olijfolie en A barbecue of in een grillpan. Rooster basilicum 100 gram blanke amandelen in een = tomatenblokjes, droge, hete koekenpan. Meng bosui, rauwe ham en Ya eetlepel gehakte rozemarijn met barbecuesaus m 2 teentjes fijngehakte knoflook, 50 ml # kruidenboter en olijfolie, het sap van 1 citroen, zout en rozemarijn peper. Schep deze kruidenolie met ® gorgonzola en tijm 5 Scan de QR code de amandelen door de courgette. om naar het Bestrooi de salade met 100 gram recept te gaan verkruimelde gorgonzola. _ LEKKER ZOET Courgette- walnotentaart Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een springvorm van 22-24 cm g in. Rooster 100 gram grof gehakte walnoten in een droge, hete koekenpan en laat afkoelen. Rasp 2 courgettes grof en druk het vocht eruit in een zeef. Klop 3 eieren met 200 gram lichtbruine basterdsuiker luchtig en klop in gedeelten 100 ml olijfolie erdoor. Meng 200 gram zelfrijzend bakmeel met 1 eetlepel nn... koekkruiden en 1 theelepel zout. +Z Spatel door het beslag en schep 2:24 de courgetterasp en walnoten a hj erdoor. Verdeel het beslag over de vorm en bak de taart in het De midden van de oven in circa 1 uur lichtbruin, maar net niet gaar van binnen. Laat iets afkoelen, steek LS wu Ei F Cire de rand los en keer de taart om. Laat verder afkoelen, bestrooi met kokosrasp en garneer met walnoten. 05 12020 ppen © WIT BORD: XENOS
Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 45