Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 26




Hier is pagina 26 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

„a

23

&

ee:

0

we,

Lennaart

“u

è

41 jaar

ne

getrouwd en vader van

2 kinderen (11 en 8)

Receptbeoordeling: kk

|

7

5

Een lekker recept dat we met

X

}

a

+1

vegetarische biefstuk aan

x

Ÿ

konden passen voor onze

FA

jongste zoon. We voegden deze

Lies -

San)

pas aan heteind toe, dat ging

©

“a

ß

prima. Beide kinderen hebben

$

er.goed van gegeten. Er mag

wat ons betreft wel wat meer

LE

a

*

spinazie en meer tagliatelle

À

3

worden gebruikt.

>

AN)

su

$

)

“+

LUE)

Tip van Lennaart:

.

*

Lekker met panna cotta als

toetje.

9,

y

>

ie

LD,

u

Romige tagliatelle met gegrilde biefstuk

® CA. 25 MINUTEN oO HOOFDGERECHT &% VOOR 4 PERSONEN CP GEMIDDELD

INGREDIËNTEN

BEREIDEN

» 300 g tagliatelle, koelvers

1. Kook de tagliatelle beetgaar. Giet af en

en warm Ì minuut mee. 5. Snijd de biefstuk in

«2 eetl. olijfolie

bewaar wat kookvocht. 2. Verhit 1 eetlepel

dunne plakken en bestrooi met zout en peper.

«2 teentjes knoflook, geperst

olijfolie in een koekenpan en fruit hierin de

Verdeel de tagliatelle over 4 borden en leg de

250 ml kookroom

knoflook circa 2 minuten. Voeg de kookroom

plakken biefstuk erop. Bestrooi met de overige

250 g cherry-/kerstomaatjes,

en tomaatjes toe en laat pruttelen op een

Parmezaanse kaas en basilicum.

gehalveerd

lage stand. 3. Verhit de overige olijfolie in een

4 biefstukken

grillpan en gril de biefstukken op middelhoge

voedingswaarde per persoon

400 g spinazie, panklaar

stand in circa 6 minuten rondom goudbruin.

690 kcal, vet 30 g (waarvan verzadigd 15 g),

100 g Parmezaanse kaas,

Laat 5 minuten rusten onder aluminiumfolie.

koolhydraten 50 g, eiwit 52 g, vezels 5 g, zout 1 g

geraspt

4. Roer intussen de spinazie door de

85 g groente p.p.

« handje basilicumblaadjes

roomsaus en laat slinken. Voeg de helft van

de Parmezaanse kaas toe en breng op smaak

EEn

Scan de QR code

« aluminiumfolie

met zout en peper. Roer de tagliatelle door

ia | om naar het

7

recept te gaan

de saus, voeg eventueel wat kookvocht toe

BORD: XENOS

KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG