Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 26
Hier is pagina 26 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
„a
23
&
ee:
0
we,
Lennaart
“u
è
41 jaar
ne
getrouwd en vader van
2 kinderen (11 en 8)
Receptbeoordeling: kk
|
7
5
Een lekker recept dat we met
X
}
a
+1
vegetarische biefstuk aan
x
Ÿ
konden passen voor onze
FA
jongste zoon. We voegden deze
Lies -
San)
pas aan heteind toe, dat ging
©
“a
ß
prima. Beide kinderen hebben
$
er.goed van gegeten. Er mag
wat ons betreft wel wat meer
LE
a
*
spinazie en meer tagliatelle
À
3
worden gebruikt.
>
AN)
su
$
)
“+
LUE)
Tip van Lennaart:
.
*
Lekker met panna cotta als
toetje.
9,
y
>
ie
LD,
u
Romige tagliatelle met gegrilde biefstuk
® CA. 25 MINUTEN oO HOOFDGERECHT &% VOOR 4 PERSONEN CP GEMIDDELD
INGREDIËNTEN
BEREIDEN
» 300 g tagliatelle, koelvers
1. Kook de tagliatelle beetgaar. Giet af en
en warm Ì minuut mee. 5. Snijd de biefstuk in
«2 eetl. olijfolie
bewaar wat kookvocht. 2. Verhit 1 eetlepel
dunne plakken en bestrooi met zout en peper.
«2 teentjes knoflook, geperst
olijfolie in een koekenpan en fruit hierin de
Verdeel de tagliatelle over 4 borden en leg de
250 ml kookroom
knoflook circa 2 minuten. Voeg de kookroom
plakken biefstuk erop. Bestrooi met de overige
250 g cherry-/kerstomaatjes,
en tomaatjes toe en laat pruttelen op een
Parmezaanse kaas en basilicum.
gehalveerd
lage stand. 3. Verhit de overige olijfolie in een
4 biefstukken
grillpan en gril de biefstukken op middelhoge
voedingswaarde per persoon
400 g spinazie, panklaar
stand in circa 6 minuten rondom goudbruin.
690 kcal, vet 30 g (waarvan verzadigd 15 g),
100 g Parmezaanse kaas,
Laat 5 minuten rusten onder aluminiumfolie.
koolhydraten 50 g, eiwit 52 g, vezels 5 g, zout 1 g
geraspt
4. Roer intussen de spinazie door de
85 g groente p.p.
« handje basilicumblaadjes
roomsaus en laat slinken. Voeg de helft van
de Parmezaanse kaas toe en breng op smaak
EEn
Scan de QR code
« aluminiumfolie
met zout en peper. Roer de tagliatelle door
ia | om naar het
7
recept te gaan
de saus, voeg eventueel wat kookvocht toe
BORD: XENOS
KOOKINSPIRATIE
VOOR ELKE DAG