Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 26


Hier is pagina 26 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.



Deen Folder 01.05.2020

Hier is pagina 26 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 26

„a 23 & ee: 0 we, Lennaart “u è 41 jaar ne getrouwd en vader van 2 kinderen (11 en 8) Receptbeoordeling: kk | 7 5 Een lekker recept dat we met X } a +1 vegetarische biefstuk aan x Ÿ konden passen voor onze FA jongste zoon. We voegden deze Lies - San) pas aan heteind toe, dat ging © “a ß prima. Beide kinderen hebben $ er.goed van gegeten. Er mag wat ons betreft wel wat meer LE a * spinazie en meer tagliatelle À 3 worden gebruikt. > AN) su $ ) “+ LUE) Tip van Lennaart: . * Lekker met panna cotta als toetje. 9, y > ie LD, u Romige tagliatelle met gegrilde biefstuk ® CA. 25 MINUTEN oO HOOFDGERECHT &% VOOR 4 PERSONEN CP GEMIDDELD INGREDIËNTEN BEREIDEN » 300 g tagliatelle, koelvers 1. Kook de tagliatelle beetgaar. Giet af en en warm Ì minuut mee. 5. Snijd de biefstuk in «2 eetl. olijfolie bewaar wat kookvocht. 2. Verhit 1 eetlepel dunne plakken en bestrooi met zout en peper. «2 teentjes knoflook, geperst olijfolie in een koekenpan en fruit hierin de Verdeel de tagliatelle over 4 borden en leg de 250 ml kookroom knoflook circa 2 minuten. Voeg de kookroom plakken biefstuk erop. Bestrooi met de overige 250 g cherry-/kerstomaatjes, en tomaatjes toe en laat pruttelen op een Parmezaanse kaas en basilicum. gehalveerd lage stand. 3. Verhit de overige olijfolie in een 4 biefstukken grillpan en gril de biefstukken op middelhoge voedingswaarde per persoon 400 g spinazie, panklaar stand in circa 6 minuten rondom goudbruin. 690 kcal, vet 30 g (waarvan verzadigd 15 g), 100 g Parmezaanse kaas, Laat 5 minuten rusten onder aluminiumfolie. koolhydraten 50 g, eiwit 52 g, vezels 5 g, zout 1 g geraspt 4. Roer intussen de spinazie door de 85 g groente p.p. « handje basilicumblaadjes roomsaus en laat slinken. Voeg de helft van de Parmezaanse kaas toe en breng op smaak EEn Scan de QR code « aluminiumfolie met zout en peper. Roer de tagliatelle door ia | om naar het 7 recept te gaan de saus, voeg eventueel wat kookvocht toe BORD: XENOS KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG

Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 26