Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 56
Hier is pagina 56 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.

Hier is pagina 56 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 56
koken LOS FE F Ike 7 vs = dag £ je 5 & S BER 4 er een Zi & F4 es Ê ZE 5 be zi =. Fee 2 ze Eu A # CA x „je, ge = sr " \ = 5 fa SR ÿ : À | ! A ‘À mn, à À N à À SR Lauwwarme salade nicoise 3, 24 PS © cA.30 MINUTEN 2 eetlepels olie en bak ks ? ze in een koekenpan aan Ö Hoorp-or beide kanten in circa 10 BIJGERECHT minuten goudbruin en Fe A & VOOR 4 PERSONEN gaar. Kook de eieren in 6-7 > € GEMIDDELD minuten hard. 2. Rooster »- 8 vis de sneetjes stokbrood in a een broodrooster. Meng de Sr ansjovisfilets met de azijn, e mosterd en rest van de olie. INGREDIËNTEN Halveer de sperziebonen. ve Er 7 eetl. olijfolie % ve Meng de krieltjes met de +200 g sperziebonen, tomaatjes, olijven, kappertjes En afgehaald en sperziebonen. Verdeel +250 g tonijnsteaks (diepvries), de salade over kommen en ontdooid giet de helft van de dressing +4 eieren erover. 3. Trek de tonijnsteaks a + 2 stokbrood, in sneetjes uit elkaar en leg deze op de af « 7 ansjovisfilets, fijngehakt salade. Snijd de eieren in «4 eetl. wittewijnazijn kwarten en verdeel over de LA * 2 theel. mosterd salade. Giet de rest van de * 400 g krieltjes, gegaard dressing erover en serveer « 250 g cherry-/kerstomaatjes, met het stokbrood. gehalveerd * 200 g olijven, gehalveerd voedingswaarde per persoon «2 eetl. kappertjes 655 kcal, vet 40 g (waarvan verzadigd 7 g), koolhydraten ES Fe 39 g, eiwit 31 g, vezels 8 g, BEREIDEN zout 4,6 g 1. Verhit 1 eetlepel olie en bak 110 g groente p.p. hierin de sperziebonen op middelhoge stand in circa Scan de QR-code 5 minuten beetgaar. Bestrijk om naar het recept te gaan de tonijnsteaks met KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG
Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 56