Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 56




Hier is pagina 56 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

koken

LOS

FE

F

Ike

7

vs

=

dag

£

je

5

&

S

BER

4

er

een

Zi &

F4

es

Ê

ZE

5

be

zi

=.

Fee

2

ze

Eu

A

#

CA

x

„je,

ge

=

sr

"

\

=

5

fa

SR

ÿ

:

À

|

!

A

‘À

mn,

à

À

N

à

À

SR

Lauwwarme salade nicoise

3,

24

PS

© cA.30 MINUTEN

2 eetlepels olie en bak

ks

?

ze in een koekenpan aan

Ö Hoorp-or

beide kanten in circa 10

BIJGERECHT

minuten goudbruin en

Fe

A

& VOOR 4 PERSONEN

gaar. Kook de eieren in 6-7

>

€ GEMIDDELD

minuten hard. 2. Rooster

»-

8 vis

de sneetjes stokbrood in

a

een broodrooster. Meng de

Sr

ansjovisfilets met de azijn,

e

mosterd en rest van de olie.

INGREDIËNTEN

Halveer de sperziebonen.

ve

Er

7 eetl. olijfolie

%

ve

Meng de krieltjes met de

+200 g sperziebonen,

tomaatjes, olijven, kappertjes

En

afgehaald

en sperziebonen. Verdeel

+250 g tonijnsteaks (diepvries),

de salade over kommen en

ontdooid

giet de helft van de dressing

+4 eieren

erover. 3. Trek de tonijnsteaks

a

+ 2 stokbrood, in sneetjes

uit elkaar en leg deze op de

af

« 7 ansjovisfilets, fijngehakt

salade. Snijd de eieren in

«4 eetl. wittewijnazijn

kwarten en verdeel over de

LA

* 2 theel. mosterd

salade. Giet de rest van de

* 400 g krieltjes, gegaard

dressing erover en serveer

« 250 g cherry-/kerstomaatjes,

met het stokbrood.

gehalveerd

* 200 g olijven, gehalveerd

voedingswaarde per persoon

«2 eetl. kappertjes

655 kcal, vet 40 g (waarvan

verzadigd 7 g), koolhydraten

ES

Fe

39 g, eiwit 31 g, vezels 8 g,

BEREIDEN

zout 4,6 g

1. Verhit 1 eetlepel olie en bak

110 g groente p.p.

hierin de sperziebonen op

middelhoge stand in circa

Scan de QR-code

5 minuten beetgaar. Bestrijk

om naar het

recept te gaan

de tonijnsteaks met

KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG