Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 94




Hier is pagina 94 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

73

ae

dan

à

cd

ge

13

NR

ee

=

®

®

N

in

#

QAR

>

LS

Er

\

|

NN

ir

S

N

A

— BN

ru

A

ji

«

Nt

=

N

LA.

Koken doen wij

N

Ni

2

À

samen, iedereen

si

helpt mee

è

dat je van tevoren het vel van de kippenbouten eraf

Le

haalt en de kip insnijdt. Dan kunnen de smaken

Ex

er goed intrekken en wordt het vlees lekker mals.

In het oorspronkelijke recept gaat er ook nog een

madame-jeanette peper doorheen, maar ik serveer

11

er - omdat er ook kinderen mee eten - meestal

apart een sambalmengsel bij.

Hier en daar heb ik er dus wel mijn eigen draai

aan gegeven, maar op zo'n manier dat de smaak

van het gerecht authentiek blijft. Zo gebruik ik iets

minder olie om in te stoven en voeg ik in plaats van

ve-tsin als smaakmaker wat kippenbouillonblokjes

toe. Tot nu toe heeft niemand dit opgemerkt, dat

is een goed teken. Want over de smaak van de

Surinaamse kip valt bij ons niet te twisten!”

KOOKINSPIRATIE

©)

VOOR ELKE DAG