Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 94
Hier is pagina 94 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.

Hier is pagina 94 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 94
73 ae dan à cd ge 13 NR ee = ® ® N in # QAR > LS Er \ | NN ir S N A — BN ru A ji « Nt = N LA. Koken doen wij N Ni 2 À samen, iedereen si helpt mee è dat je van tevoren het vel van de kippenbouten eraf Le haalt en de kip insnijdt. Dan kunnen de smaken Ex er goed intrekken en wordt het vlees lekker mals. In het oorspronkelijke recept gaat er ook nog een madame-jeanette peper doorheen, maar ik serveer 11 er - omdat er ook kinderen mee eten - meestal apart een sambalmengsel bij. Hier en daar heb ik er dus wel mijn eigen draai aan gegeven, maar op zo'n manier dat de smaak van het gerecht authentiek blijft. Zo gebruik ik iets minder olie om in te stoven en voeg ik in plaats van ve-tsin als smaakmaker wat kippenbouillonblokjes toe. Tot nu toe heeft niemand dit opgemerkt, dat is een goed teken. Want over de smaak van de Surinaamse kip valt bij ons niet te twisten!” KOOKINSPIRATIE ©) VOOR ELKE DAG
Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 94