Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 58




Hier is pagina 58 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

koken

voor elke

fe

+

x

r.%

»-

en.

Garnalensalade

À



met krieltjes en

/

ei

#

komkommer

BE

,

h

© CA. 20 MINUTEN



A”

3.

Ö HOOFD- OF BIJGERECHT

Æ VOOR 4 PERSONEN

NE,

1

{? EENVOUDIG

v

ve

8 vis

"2

x

he

rg

U

rs

2

+

KA

INGREDIËNTEN

Ny,

« 400 g krieltjes

saf

m

« 500 g grote (diepvries)garnalen,

s\

Y

ontdooid

m)

+3 eetl. olijfolie

#

«3 teentjes knoflook, grof gehakt

te 4

2

K

u

* 1 komkommer, zonder

&

zaadlijsten, in blokjes

F

F

«1 bosje dille, fijngehakt

«1 rode ui, gesnipperd

« eetl. wittewijnazijn

N

«125 ml zure room

Ai

4

+

* 4 eetl. mayonaise

ey

Er

=

BEREIDEN

era

DR,

EP id

1. Kook de krieltjes. Meng de olie



met de knoflook en bestrijk de

gn

a

garnalen ermee. Laat 10 minuten

NY

intrekken. 2. Bak de garnalen in

$

een koekenpan op middelhoge

E

stand in circa 5 minuten gaar.

LA sine

k

NR

3. Meng de komkommer met

y

L

BL

Le

de dille, ui, azijn, zure room en

4

ke

es 4

mayonaise. Meng de garnalen

po

VA

cr |

ge

met de krieltjes en de dressing.

À

7)

1

nei

4

re

4

voedingswaarde per persoon

450 kcal, vet 30 g (waarvan

y



verzadigd 7 g), koolhydraten

Id

22 g, eiwit 24 g, vezels 2 g,

u

„4

zout 1,6 g

hol

65 g groente p.p.

Dd

om naar het

Scan de QR-code

recept te gaan

hi

E

1 1

KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG