Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 89
Hier is pagina 89 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
1
Bitterkoekjes-
Fr:
Ovenschotel met
Je
pudding met
SZ
SDS)
roti-ragout
rumbonen
BEREIDEN
©
CA. 45 MINUTEN
© cA.1UUR+
de bodem van de pan. 3.
+1 UUR KOELEN
L Verhit de olie en fruit hierin
1 UUR KOELEN
Voeg het aroma al roerend
de uien in circa 5 minuten
+ 30 MINUTEN
Ü NAGERECHT
toe aan het melkmengsel.
glazig. Voeg de kerrie en kipfilet
Giet het mengsel terug in
OVENTIJD
LA VOOR 4 PERSONEN
GNVVW 3G NVA NNAN
toe en braad de kip aan alle
de kom en laat afkoelen tot
HOOFDGERECHT
kanten aan. Voeg de knoflook
@ GEMIDDELD
lauwwarm. Roer afentoe
VOOR 4 PERSONEN
toe en bak nog 1 minuut mee.
door. 4. Klop intussen de
2. Voeg de aardappelblokjes
slagroom stijf. Spatel in 2 delen
© Ch
GEMIDDELD
en sperziebonen toe, giet de
INGREDIËNTEN
door de custard en schep de
bouillon erover en laat afgedekt
«1 vanillestokje,
bitterkoekjes en chocolade
30 minuten stoven op een
opengesneden
erdoor. Spoel de glazen om
INGREDIËNTEN
lage stand. Breng de ragout
«300 mi melk
met koud water en schep
«200 g bloem
op smaak met zout, peper
- 60 g suiker
het roommengsel erin. Dek
«100 g koude boter,
en eventueel nog wat kerrie.
«leetl. maizena
af met folie en zet circa 1 uur
in blokjes
Schep alles in de ovenschaal en
«2 eidooiers, losgeklopt
in de koelkast. 5. Garneer de
«lei, losgeklopt
« 2 theel. amandel-
laat daarbij het vocht achter in
pudding met rumbonen en
« leetl. olijfolie
de pan. 3. Neem het deeg uit
of rumaroma
extra bitterkoekjes.
«2 uien, gesnipperd
de koelkast. Breng het vocht
(bakproducten)
«leetl. kerriepoeder
opnieuw aan de kook, bind met
« 300 ml slagroom
voedingswaarde per persoon
+ 600 g kip(dij}filet,
een beetje allesbinder en giet
«150 g bitterkoekjes, grof
660 kcal, vet 43 g (waarvan
in blokjes
over de ragout. 4. Verwarm de
verkruimeld + extra voor
verzadigd 25 g), koolhydraten
«2 teentjes knoflook,
oven voor op 200°C. Rol het
de garnering
54 g, eiwit 12 g, vezels 2 g,
geperst
deeg uit tot een lap die iets
- 50 g pure chocolade,
zout 0,29
- 4 vastkokende
groter is dan de ovenschaal en
grof gehakt
aardappels,
leg het over de randen van de
+ chocolade rumbonen,
in blokjes
schaal. Druk de rand aan en
om te garneren
Scan de QR code
«300 g sperziebonen,
snijd overtollig deeg weg. Maak
om naar het
recept te gaan
in stukjes
eventueel een gegolfd randje
- 4 glazen of coupes
« 500 ml kippenbouillon
en versier het deegdeksel met
« vershoudfolie
(van 1 tablet)
muzieknoten van restjes deeg.
«allesbinder
5. Bestrijk het deeg met ei en
bak in het midden van de oven
BEREIDEN
* keukenmachine
in circa 30 minuten goudbruin.
1.Schraap het merg uit
« vershoudfolie
Lekker met een salade van
het vanillestokje en voeg
« ovenschaal van 1,5 |
fijngesneden bleekselderij,
met het stokje toe aan de
inhoud of 4 eenpersoons
wortel, rettich en bieslook.
melk. Houd 1 eetlepel suiker
ovenschaaltjes, ingevet
apart en voeg de rest toe
voedingswaarde per persoon
aan de melk. Kook een paar
775 kcal, vet 40 g (waarvan
minuten op een lage stand.
VOORBEREIDEN
verzadigd 19 g), koolhydraten
2. Roer in een kom de
1. Meng de bloem met de
62 g, eiwit 41 g, vezels 8 g,
achtergehouden suiker met
boter en een flinke snuf
zout 1,7 g
de maizena, eidooiers en
zout in de keukenmachine
Bevat 120 g groenten
leetlepel water of melk
MEER WETEN
tot grove kruimels. Houd
glad. Neem het vanillestokje
volg ons op:
1eetlepel van het ei apart
uit de melk en giet de hete
en voeg de rest van het ei
Scan de QR code
melk in de kom. Klop goed
15
om naar het
000
en l eetlepel ijskoud water
4
recept te gaan
door en giet alles weer
beetje bij beetje toe. 2. Mix
terug in de pan. Laat op de
of ga naar
tot het een glad deeg is
laagste stand nog minimaal
dat van de bodem loskomt.
boodschappen.nl/
2 minuten tegen het
Verpak in folie en laat 1 uur
kookpunt aan garen.
menu
rusten in de koelkast.
Blijf hierbij roeren over
Boodschappen (51)