Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 89


Hier is pagina 89 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.



Deen Folder 01.05.2020

Hier is pagina 89 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 89

1 Bitterkoekjes- Fr: Ovenschotel met Je pudding met SZ SDS) roti-ragout rumbonen BEREIDEN © CA. 45 MINUTEN © cA.1UUR+ de bodem van de pan. 3. +1 UUR KOELEN L Verhit de olie en fruit hierin 1 UUR KOELEN Voeg het aroma al roerend de uien in circa 5 minuten + 30 MINUTEN Ü NAGERECHT toe aan het melkmengsel. glazig. Voeg de kerrie en kipfilet Giet het mengsel terug in OVENTIJD LA VOOR 4 PERSONEN GNVVW 3G NVA NNAN toe en braad de kip aan alle de kom en laat afkoelen tot HOOFDGERECHT kanten aan. Voeg de knoflook @ GEMIDDELD lauwwarm. Roer afentoe VOOR 4 PERSONEN toe en bak nog 1 minuut mee. door. 4. Klop intussen de 2. Voeg de aardappelblokjes slagroom stijf. Spatel in 2 delen © Ch GEMIDDELD en sperziebonen toe, giet de INGREDIËNTEN door de custard en schep de bouillon erover en laat afgedekt «1 vanillestokje, bitterkoekjes en chocolade 30 minuten stoven op een opengesneden erdoor. Spoel de glazen om INGREDIËNTEN lage stand. Breng de ragout «300 mi melk met koud water en schep «200 g bloem op smaak met zout, peper - 60 g suiker het roommengsel erin. Dek «100 g koude boter, en eventueel nog wat kerrie. «leetl. maizena af met folie en zet circa 1 uur in blokjes Schep alles in de ovenschaal en «2 eidooiers, losgeklopt in de koelkast. 5. Garneer de «lei, losgeklopt « 2 theel. amandel- laat daarbij het vocht achter in pudding met rumbonen en « leetl. olijfolie de pan. 3. Neem het deeg uit of rumaroma extra bitterkoekjes. «2 uien, gesnipperd de koelkast. Breng het vocht (bakproducten) «leetl. kerriepoeder opnieuw aan de kook, bind met « 300 ml slagroom voedingswaarde per persoon + 600 g kip(dij}filet, een beetje allesbinder en giet «150 g bitterkoekjes, grof 660 kcal, vet 43 g (waarvan in blokjes over de ragout. 4. Verwarm de verkruimeld + extra voor verzadigd 25 g), koolhydraten «2 teentjes knoflook, oven voor op 200°C. Rol het de garnering 54 g, eiwit 12 g, vezels 2 g, geperst deeg uit tot een lap die iets - 50 g pure chocolade, zout 0,29 - 4 vastkokende groter is dan de ovenschaal en grof gehakt aardappels, leg het over de randen van de + chocolade rumbonen, in blokjes schaal. Druk de rand aan en om te garneren Scan de QR code «300 g sperziebonen, snijd overtollig deeg weg. Maak om naar het recept te gaan in stukjes eventueel een gegolfd randje - 4 glazen of coupes « 500 ml kippenbouillon en versier het deegdeksel met « vershoudfolie (van 1 tablet) muzieknoten van restjes deeg. «allesbinder 5. Bestrijk het deeg met ei en bak in het midden van de oven BEREIDEN * keukenmachine in circa 30 minuten goudbruin. 1.Schraap het merg uit « vershoudfolie Lekker met een salade van het vanillestokje en voeg « ovenschaal van 1,5 | fijngesneden bleekselderij, met het stokje toe aan de inhoud of 4 eenpersoons wortel, rettich en bieslook. melk. Houd 1 eetlepel suiker ovenschaaltjes, ingevet apart en voeg de rest toe voedingswaarde per persoon aan de melk. Kook een paar 775 kcal, vet 40 g (waarvan minuten op een lage stand. VOORBEREIDEN verzadigd 19 g), koolhydraten 2. Roer in een kom de 1. Meng de bloem met de 62 g, eiwit 41 g, vezels 8 g, achtergehouden suiker met boter en een flinke snuf zout 1,7 g de maizena, eidooiers en zout in de keukenmachine Bevat 120 g groenten leetlepel water of melk MEER WETEN tot grove kruimels. Houd glad. Neem het vanillestokje volg ons op: 1eetlepel van het ei apart uit de melk en giet de hete en voeg de rest van het ei Scan de QR code melk in de kom. Klop goed 15 om naar het 000 en l eetlepel ijskoud water 4 recept te gaan door en giet alles weer beetje bij beetje toe. 2. Mix terug in de pan. Laat op de of ga naar tot het een glad deeg is laagste stand nog minimaal dat van de bodem loskomt. boodschappen.nl/ 2 minuten tegen het Verpak in folie en laat 1 uur kookpunt aan garen. menu rusten in de koelkast. Blijf hierbij roeren over Boodschappen (51)

Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 89