Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 89




Hier is pagina 89 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

1

Bitterkoekjes-

Fr:

Ovenschotel met

Je

pudding met

SZ

SDS)

roti-ragout

rumbonen

BEREIDEN

©

CA. 45 MINUTEN

© cA.1UUR+

de bodem van de pan. 3.

+1 UUR KOELEN

L Verhit de olie en fruit hierin

1 UUR KOELEN

Voeg het aroma al roerend

de uien in circa 5 minuten

+ 30 MINUTEN

Ü NAGERECHT

toe aan het melkmengsel.

glazig. Voeg de kerrie en kipfilet

Giet het mengsel terug in

OVENTIJD

LA VOOR 4 PERSONEN

GNVVW 3G NVA NNAN

toe en braad de kip aan alle

de kom en laat afkoelen tot

HOOFDGERECHT

kanten aan. Voeg de knoflook

@ GEMIDDELD

lauwwarm. Roer afentoe

VOOR 4 PERSONEN

toe en bak nog 1 minuut mee.

door. 4. Klop intussen de

2. Voeg de aardappelblokjes

slagroom stijf. Spatel in 2 delen

© Ch

GEMIDDELD

en sperziebonen toe, giet de

INGREDIËNTEN

door de custard en schep de

bouillon erover en laat afgedekt

«1 vanillestokje,

bitterkoekjes en chocolade

30 minuten stoven op een

opengesneden

erdoor. Spoel de glazen om

INGREDIËNTEN

lage stand. Breng de ragout

«300 mi melk

met koud water en schep

«200 g bloem

op smaak met zout, peper

- 60 g suiker

het roommengsel erin. Dek

«100 g koude boter,

en eventueel nog wat kerrie.

«leetl. maizena

af met folie en zet circa 1 uur

in blokjes

Schep alles in de ovenschaal en

«2 eidooiers, losgeklopt

in de koelkast. 5. Garneer de

«lei, losgeklopt

« 2 theel. amandel-

laat daarbij het vocht achter in

pudding met rumbonen en

« leetl. olijfolie

de pan. 3. Neem het deeg uit

of rumaroma

extra bitterkoekjes.

«2 uien, gesnipperd

de koelkast. Breng het vocht

(bakproducten)

«leetl. kerriepoeder

opnieuw aan de kook, bind met

« 300 ml slagroom

voedingswaarde per persoon

+ 600 g kip(dij}filet,

een beetje allesbinder en giet

«150 g bitterkoekjes, grof

660 kcal, vet 43 g (waarvan

in blokjes

over de ragout. 4. Verwarm de

verkruimeld + extra voor

verzadigd 25 g), koolhydraten

«2 teentjes knoflook,

oven voor op 200°C. Rol het

de garnering

54 g, eiwit 12 g, vezels 2 g,

geperst

deeg uit tot een lap die iets

- 50 g pure chocolade,

zout 0,29

- 4 vastkokende

groter is dan de ovenschaal en

grof gehakt

aardappels,

leg het over de randen van de

+ chocolade rumbonen,

in blokjes

schaal. Druk de rand aan en

om te garneren

Scan de QR code

«300 g sperziebonen,

snijd overtollig deeg weg. Maak

om naar het

recept te gaan

in stukjes

eventueel een gegolfd randje

- 4 glazen of coupes

« 500 ml kippenbouillon

en versier het deegdeksel met

« vershoudfolie

(van 1 tablet)

muzieknoten van restjes deeg.

«allesbinder

5. Bestrijk het deeg met ei en

bak in het midden van de oven

BEREIDEN

* keukenmachine

in circa 30 minuten goudbruin.

1.Schraap het merg uit

« vershoudfolie

Lekker met een salade van

het vanillestokje en voeg

« ovenschaal van 1,5 |

fijngesneden bleekselderij,

met het stokje toe aan de

inhoud of 4 eenpersoons

wortel, rettich en bieslook.

melk. Houd 1 eetlepel suiker

ovenschaaltjes, ingevet

apart en voeg de rest toe

voedingswaarde per persoon

aan de melk. Kook een paar

775 kcal, vet 40 g (waarvan

minuten op een lage stand.

VOORBEREIDEN

verzadigd 19 g), koolhydraten

2. Roer in een kom de

1. Meng de bloem met de

62 g, eiwit 41 g, vezels 8 g,

achtergehouden suiker met

boter en een flinke snuf

zout 1,7 g

de maizena, eidooiers en

zout in de keukenmachine

Bevat 120 g groenten

leetlepel water of melk

MEER WETEN

tot grove kruimels. Houd

glad. Neem het vanillestokje

volg ons op:

1eetlepel van het ei apart

uit de melk en giet de hete

en voeg de rest van het ei

Scan de QR code

melk in de kom. Klop goed

15

om naar het

000

en l eetlepel ijskoud water

4

recept te gaan

door en giet alles weer

beetje bij beetje toe. 2. Mix

terug in de pan. Laat op de

of ga naar

tot het een glad deeg is

laagste stand nog minimaal

dat van de bodem loskomt.

boodschappen.nl/

2 minuten tegen het

Verpak in folie en laat 1 uur

kookpunt aan garen.

menu

rusten in de koelkast.

Blijf hierbij roeren over

Boodschappen (51)