Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 75


Hier is pagina 75 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.



Deen Folder 01.05.2020

Hier is pagina 75 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 75

KLAAR IN 15 Turkse broodpizza Pd MINUTEN © CA.15 MINUTEN sk Ö HOOFDGERECHT Æ VOOR 4 PERSONEN AR dp a € GEMIDDELD À ë INGREDIËNTEN dr G Le 3 > 1 eetl. olijfolie 250 g rundergehakt of vega gehakt LE : =, ze leetl. oregano VZZId ZAYNANOH ATTANS 1 Turks brood © à 100 g tomatensaus 2 geroosterde paprika's (pot) 100 g feta, verkruimeld 1 bosje koriander of munt, grof \5 A y gehakt ei evt. Y rode peper, Pe kj in ringetjes a Ie * knoflooksaus tk * barbecue met deksel ee” " * aluminiumfolie à . > BEREIDEN 1. Steek de barbecue aan. Vouw een = © stuk aluminiumfolie dubbel zodat + het groot genoeg is om het hele et a rooster te bedekken. 2. Verhit de olie en roerbak hierin het gehakt in een ue > paar minuten rul. Breng op smaak met de oregano, zout en peper. AS ë 3. Snijd het brood horizontaal door k hd en leg de snijvlakken naar boven. Verdeel de tomatensaus, paprika, 3 het gehakt en de feta over de halve En A, broden. Leg ze op het rooster met Ci 4 y a aluminiumfolie en sluit het deksel si AN x van de barbecue. Bak de pizza's « in 3-5 minuten knapperig op de barbecue of in de oven. 4. Snijd de Turkse pizza in stukken. Bestrooi met de koriander en eventueel P LA À wat rode peper. Besprenkel met LL ES x knoflooksaus naar smaak. AE voedingswaarde per persoon 975 kcal, vet 45 g (waarvan verzadigd 12 g), koolhydraten 111 g, eiwit 28 g, vezels 7 g,zout 5,9 g 115 g groente p.p. ml ji [El| scan de QR code om naar het N recept te gaan 05 12020 ppen (72)

Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 75