Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 75
Hier is pagina 75 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.

Hier is pagina 75 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 75
KLAAR IN 15 Turkse broodpizza Pd MINUTEN © CA.15 MINUTEN sk Ö HOOFDGERECHT Æ VOOR 4 PERSONEN AR dp a € GEMIDDELD À ë INGREDIËNTEN dr G Le 3 > 1 eetl. olijfolie 250 g rundergehakt of vega gehakt LE : =, ze leetl. oregano VZZId ZAYNANOH ATTANS 1 Turks brood © à 100 g tomatensaus 2 geroosterde paprika's (pot) 100 g feta, verkruimeld 1 bosje koriander of munt, grof \5 A y gehakt ei evt. Y rode peper, Pe kj in ringetjes a Ie * knoflooksaus tk * barbecue met deksel ee” " * aluminiumfolie à . > BEREIDEN 1. Steek de barbecue aan. Vouw een = © stuk aluminiumfolie dubbel zodat + het groot genoeg is om het hele et a rooster te bedekken. 2. Verhit de olie en roerbak hierin het gehakt in een ue > paar minuten rul. Breng op smaak met de oregano, zout en peper. AS ë 3. Snijd het brood horizontaal door k hd en leg de snijvlakken naar boven. Verdeel de tomatensaus, paprika, 3 het gehakt en de feta over de halve En A, broden. Leg ze op het rooster met Ci 4 y a aluminiumfolie en sluit het deksel si AN x van de barbecue. Bak de pizza's « in 3-5 minuten knapperig op de barbecue of in de oven. 4. Snijd de Turkse pizza in stukken. Bestrooi met de koriander en eventueel P LA À wat rode peper. Besprenkel met LL ES x knoflooksaus naar smaak. AE voedingswaarde per persoon 975 kcal, vet 45 g (waarvan verzadigd 12 g), koolhydraten 111 g, eiwit 28 g, vezels 7 g,zout 5,9 g 115 g groente p.p. ml ji [El| scan de QR code om naar het N recept te gaan 05 12020 ppen (72)
Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 75