Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 47
Hier is pagina 47 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.

Hier is pagina 47 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 47
Gewoon doen: meng pistachenoten door | het beslag Courgettebrownies met citroenfrosting N30Z13S 13H LIN © CA. 25 MINUTEN Bak circa 45 minuten in het midden van de oven. Laat het à + 45 MINUTEN L gebak in de vorm iets afkoelen, 4 OVENTIJD tot de buitenkant krokant is GEBAK en de binnenkant iets zachter 1 = VOOR 6 STUKS en smeuig. 3. Bereid intussen de frosting. Klop de roomkaas nt @ GEMIDDELD los en meng de yoghurt erdoor. Voeg de poedersuiker INGREDIËNTEN al kloppend in gedeelten toe. «150 g bloem 4. Neem de brownie uit de «40 g cacaopoeder vorm en bestrijk de afgekoelde «1 theel. kaneelpoeder brownie met de frosting. Snijd Fr «1theel. bakpoeder in 6-8 blokken en garneer de D «1 grote courgette (ca. 200 g), brownies met de citroenrasp. in stukken «12 dadels, zonder pit Tips & + 2 theel. vanille-aroma Vervang citroenrasp door (bakproducten) sinaasappelrasp. rest B ef «50 g boter Meng 50 gram gehakte “3 eieren pistachenoten door het Dr wg «100 g appelmoes beslag en strooi samen met Ei * 2 eetl. blanke rozijnen de citroenrasp een handje ? voor de frosting: gehakte pistachenoten over de * 150 g roomkaas frosting. «100 ml Griekse yoghurt «25 g poedersuiker voedingswaarde per stuk « rasp van 1 citroen, om te 380 kcal, vet 21 g (waarvan ver- garneren zadigd 13 g), koolhydraten 35 g, eiwit 12 g, vezels 4 g, zout 0,5 g \ « lage taartvorm (met losse bodem) van ca. 20x20 cm, D". ingevet + bakpapier BEREIDEN 1. Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de bloem met de cacao, kaneel, bakpoeder en een snuf zout. Pureer de courgette met de dadels, vanille-aroma, boter, eieren en appelmoes tot een glad Pig mengsel. Voeg beetje bij Pd beetje het bloemmengsel toe tot een glad beslag. Spatel de rozijnen erdoor. 2. Bekleed Et el Scan de QR code om naar het de vorm met bakpapier El recept te gaan RASP:XENOS en schep het beslag erin. 05 12020 ppen
Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 47