Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 47




Hier is pagina 47 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Gewoon doen: meng

pistachenoten door

|

het beslag

Courgettebrownies met citroenfrosting

N30Z13S 13H LIN

©

CA. 25 MINUTEN

Bak circa 45 minuten in het

midden van de oven. Laat het

à

+ 45 MINUTEN

L

gebak in de vorm iets afkoelen,

4

OVENTIJD

tot de buitenkant krokant is

GEBAK

en de binnenkant iets zachter

1

=

VOOR 6 STUKS

en smeuig. 3. Bereid intussen

de frosting. Klop de roomkaas

nt

@

GEMIDDELD

los en meng de yoghurt

erdoor. Voeg de poedersuiker

INGREDIËNTEN

al kloppend in gedeelten toe.

«150 g bloem

4. Neem de brownie uit de

«40 g cacaopoeder

vorm en bestrijk de afgekoelde

«1 theel. kaneelpoeder

brownie met de frosting. Snijd

Fr

«1theel. bakpoeder

in 6-8 blokken en garneer de

D

«1 grote courgette (ca. 200 g),

brownies met de citroenrasp.

in stukken

«12 dadels, zonder pit

Tips

&

+ 2 theel. vanille-aroma

Vervang citroenrasp door

(bakproducten)

sinaasappelrasp.

rest

B ef

«50 g boter

Meng 50 gram gehakte

“3 eieren

pistachenoten door het

Dr

wg

«100 g appelmoes

beslag en strooi samen met

Ei

* 2 eetl. blanke rozijnen

de citroenrasp een handje

?

voor de frosting:

gehakte pistachenoten over de

* 150 g roomkaas

frosting.

«100 ml Griekse yoghurt

«25 g poedersuiker

voedingswaarde per stuk

« rasp van 1 citroen, om te

380 kcal, vet 21 g (waarvan ver-

garneren

zadigd 13 g), koolhydraten 35 g,

eiwit 12 g, vezels 4 g, zout 0,5 g

\

« lage taartvorm (met losse

bodem) van ca. 20x20 cm,

D".

ingevet

+ bakpapier

BEREIDEN

1. Verwarm de oven voor op

180°C. Meng de bloem met

de cacao, kaneel, bakpoeder

en een snuf zout. Pureer de

courgette met de dadels,

vanille-aroma, boter, eieren

en appelmoes tot een glad

Pig

mengsel. Voeg beetje bij

Pd

beetje het bloemmengsel toe

tot een glad beslag. Spatel

de rozijnen erdoor. 2. Bekleed

Et

el

Scan de QR code

om naar het

de vorm met bakpapier

El

recept te gaan

RASP:XENOS

en schep het beslag erin.

05 12020

ppen