Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 88


Hier is pagina 88 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.



Deen Folder 01.05.2020

Hier is pagina 88 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 88

weekend ee # “ u ke, 2 N) Kwartnoten met Paksoi- AN ananaschutney kokossoep VOORBEREIDEN CA. 25 MINUTEN CA. 25 MINUTEN afgedekt staan. 3. Verhit de L. Verhit voor de chutney de olie TUSSENGERECHT zonnebloemolie in een hoge +1 UUR KOELEN VOORGERECHT en fruit de sjalot circa VOOR 4 PERSONEN pan. Trek de noedels in 4 4 minuten op een lage stand. gelijke stukjes en frituur kort VOOR 4 PERSONEN Voeg de kaneel en chilipoeder GEMIDDELD om en om in de hete olie. GEMIDDELD toe en fruit kort mee. 2. Voeg Laat niet verkleuren, alleen SD BIO ZONDER VLEES ë ZONDER VLEES de ananas, azijn en suiker toe OF VIS licht opzwellen. 4. Verwarm en roer goed door. Laat circa de soep nog heel kort tot OF VIS 10 minuten zachtjes koken op het kookpunt en schep in een lage stand. Laat de chutney INGREDIËNTEN kommen. Roer de kokosroom INGREDIËNTEN daarna afkoelen tot later gebruik. «1 blik (400 ml) kokosmelk door en maak een figuur van … 150 g zachte geitenkaas +1 mespunt kerriepoeder een G-sleutel met de room «2 eetl. melk BEREIDEN leetl. olie in de soep (zie tip). Leg wat «2 lente-/bosuitjes, +1sjalot, gesnipperd 1. Roer de geitenkaas los met de gefrituurde noedels ernaast fiingesneden melk en meng met de bosui en +1 struik paksoi en serveer direct. - 4 radijsjes, fijngesneden -150 g verse doperwten, radijs. Vorm met 2 dessertlepels + extra plakjes om te 8 gelijke porties en rol deze met gedopt of diepvries- voedingswaarde per garneren een vochtige, koele hand tot een doperwten persoon *leetl. grof gekneusde balletje. Bestrooi de balletjes » 800 ml groentebouillon 165 kcal, vet 10 g (waarvan roze peper met roze peper en laat afgedekt (van 2 tabletten) verzadigd 6 g), koolhydraten 8 zoute sticks minimaal 1 uur opstijven in de » 500 ml zonnebloemolie, om 13 g, eiwit 5 g, vezels 4 g, te frituren voor de chutney: koelkast. 2. Vul de spuitzak met zout 28 g -leetl. olie de chutney en spuit 4 lijnen als -10 g glasnoedels of mihoen Bevat 115 g groenten «1 sjalot, gesnipperd een notenbalk op 2 of 4 borden. -1theel. kaneelpoeder Leg de kaasballetjes op en BEREIDEN *1theel. chilipoeder tussen de lijnen en steek aan de L Schep de dikke bovenste TIPS & TRICKS » 150 g verse ananas, rechterkant van elk balletje een laag room van de kokosmelk Zo'n G-sleutel of zeer fijngehakt zoute stick rechtop erin. (circa 100 ml). Klop de kerrie vioolsleutel in de soep «100 mi wittewijnazijn erdoor en zet in de koelkast. krijgen is nog best lastig. «50 g rietsuiker voedingswaarde per persoon 2. Verhit de olie en fruit hierin Vul een diepvrieszakje 235 kcal, vet 11 g (waarvan de sjalot circa 4 minuten. met de kokosroom, knip * spuitzak verzadigd 6 g), koolhydraten Spoel de paksoi schoon, een puntje eraf en je hebt 23 g, eiwit 9 g, vezels 1 g, hak fijn en voeg met de zo een klein spuitzakje zout 0,7 g doperwten toe aan de sjalot. om het figuur te maken, Roerbak een paar minuten en giet dan de hete bouillon ALS AMUSE Ei Scan de QR code om naar het erbij. Laat circa 5 minuten Je kunt deze frisse recept te gaan zachtjes koken. Pureer de Scan de QR code om naar het geïitenkaasballetjes soep en breng op smaak recept te gaan ook als amuse met zout en peper. Laat serveren, ga dan uit van maar 1 balletje per persoon. Leg de balletjes eventueel WIJN ERBIJ op een mooie lepel VOOR- EN TUSSENGERECHT: zit er chutney in een gerecht? Wijk dan uit naar Zuid-Afrikaans op een klein schepje wit, bijvoorbeeld Zuydpunt Chenin-Viognier. Drink gerust door bij de soep. chutney. HOOFDGERECHT: deze ovenschotel vraagt om een zonnige rosé, zoals de Australische Stoney Creek Rosé. Die is ongecompliceerd, verfrissend en heeft voldoende body, NAGERECHT: schenk bij de bitterkoekjespudding een glaasje Sea Lord Ruby Port. KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG

Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 88