Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 99


Hier is pagina 99 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.



Deen Folder 01.05.2020

Hier is pagina 99 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 99

ES SN DA de TK CE Pi Ne á AN CS LE > N N N \ Es DP | EN | IN es ak % AN N LE "A gs hol DU AL Nr Ê u > CRUE Ye 4 Vo u 4 À EL N, AN “ DT jk Maak je eigen AS à A aioli ‚ce IR A ar Du Heel erg lekker en helemaal niet zo moeilijk om zelf te ND: en ed Se À maken: aioli. Voor deze knoflooksaus klop je 1 eidooier los met 2-3 zeer fijngehakte 7 teentjes knoflook. Voeg dan eerst druppel voor druppel de met smoky knoflooksaus 0 ml zonnebloemolie toe. Ga door met kloppen en voeg ns gb nog 150 ml olie in een straaltje erover, zodat deze tussen de teentjes toe. Lijkt de aioli op mayo? kan lopen. Bestrooi met zout en zet Breng dan op smaak met wat ONEN het schaaltje op de barbecue. Sluit citroensap, zout en peper. het deksel van de barbecue en laat minimaal 45 minuten garen. 2. Wrijf intussen de karbonades in met wat ee olijfolie, citroenrasp, de helft van het oflook citroensap, de oregano, zout en peper. Leg de karbonades na 20 minuten ouderkarbonades naast het schaaltje met knoflook itroen op het aluminiumfolie en rooster 10 minuten. Keer om en rooster nogmaals ano 10 minuten. Laat afgedekt rusten onaise onder folie. 3. Neem de knoflook uit raiche het schaaltje en druk de teentjes uit Favoritos Classic À gl de schil in een ander schaaltje. Roer de mayonaise, crème fraîche en een Cabernet a jee met deksel bal mfolie scheutje citroensap erdoor en breng Sauvignon- op smaak met zout en peper. Serveer Carmenère u VORITOS A deze knoflooksaus bij de karbonades. Met deze Favoritos Case Lil BEREIDEN Lekker met friet en een groene salade. re Classic Cabernet Les. 1. Steek de barbecue aan. Sauvignon-Carmenère €} R Bekleed het rooster voor de helft voedingswaarde per persoon Er \ haal je een krachtige met aluminiumfolie. Snijd de 430 kcal, vet 32 g (waarvan verzadigd wijn in huis. Paars van topjes van de knoflookbollen, 10 g), koolhydraten 5 g, eiwit 30 g, hi kleur met donker fruit, zodat de teentjes zichtbaar vezels - g, zout 0,3 g specerijen, chocolade, | worden en leg ze met het | toast en vanille. Perfect snijvlak naar boven in een B Scan de QR code || om naar het bij gegrilde saucijs. INN ovenschaaltje. Giet de olijfolie BE recept te gaan I 05 12020 happen

Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 99