Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 99
Hier is pagina 99 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ES
SN
DA
de
TK
CE
Pi
Ne
á
AN
CS
LE
>
N
N
N
\
Es
DP
|
EN
|
IN
es
ak
%
AN
N
LE
"A
gs
hol
DU
AL
Nr
Ê
u
>
CRUE
Ye
4
Vo
u
4
À
EL
N,
AN
“
DT
jk
Maak je eigen
AS
à
A
aioli
‚ce
IR
A
ar
Du
Heel erg lekker en helemaal
niet zo moeilijk om zelf te
ND:
en ed
Se
À
maken: aioli. Voor deze
knoflooksaus klop je 1 eidooier
los met 2-3 zeer fijngehakte
7
teentjes knoflook. Voeg dan
eerst druppel voor druppel
de met smoky knoflooksaus
0 ml zonnebloemolie toe. Ga
door met kloppen en voeg
ns gb
nog 150 ml olie in een straaltje
erover, zodat deze tussen de teentjes
toe. Lijkt de aioli op mayo?
kan lopen. Bestrooi met zout en zet
Breng dan op smaak met wat
ONEN
het schaaltje op de barbecue. Sluit
citroensap, zout en peper.
het deksel van de barbecue en laat
minimaal 45 minuten garen. 2. Wrijf
intussen de karbonades in met wat
ee
olijfolie, citroenrasp, de helft van het
oflook
citroensap, de oregano, zout en peper.
Leg de karbonades na 20 minuten
ouderkarbonades
naast het schaaltje met knoflook
itroen
op het aluminiumfolie en rooster 10
minuten. Keer om en rooster nogmaals
ano
10 minuten. Laat afgedekt rusten
onaise
onder folie. 3. Neem de knoflook uit
raiche
het schaaltje en druk de teentjes uit
Favoritos
Classic
À
gl
de schil in een ander schaaltje. Roer
de mayonaise, crème fraîche en een
Cabernet
a
jee met deksel
bal
mfolie
scheutje citroensap erdoor en breng
Sauvignon-
op smaak met zout en peper. Serveer
Carmenère
u
VORITOS
A
deze knoflooksaus bij de karbonades.
Met deze Favoritos
Case
Lil
BEREIDEN
Lekker met friet en een groene salade.
re
Classic Cabernet
Les.
1. Steek de barbecue aan.
Sauvignon-Carmenère
€}
R Bekleed het rooster voor de helft
voedingswaarde per persoon
Er
\
haal je een krachtige
met aluminiumfolie. Snijd de
430 kcal, vet 32 g (waarvan verzadigd
wijn in huis. Paars van
topjes van de knoflookbollen,
10 g), koolhydraten 5 g, eiwit 30 g,
hi
kleur met donker fruit,
zodat de teentjes zichtbaar
vezels - g, zout 0,3 g
specerijen, chocolade,
|
worden en leg ze met het
|
toast en vanille. Perfect
snijvlak naar boven in een
B
Scan de QR code
||
om naar het
bij gegrilde saucijs.
INN
ovenschaaltje. Giet de olijfolie
BE
recept te gaan
I
05 12020
happen