Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 99




Hier is pagina 99 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ES

SN

DA

de

TK

CE

Pi

Ne

á

AN

CS

LE

>

N

N

N

\

Es

DP

|

EN

|

IN

es

ak

%

AN

N

LE

"A

gs

hol

DU

AL

Nr

Ê

u

>

CRUE

Ye

4

Vo

u

4

À

EL

N,

AN



DT

jk

Maak je eigen

AS

à

A

aioli

‚ce

IR

A

ar

Du

Heel erg lekker en helemaal

niet zo moeilijk om zelf te

ND:

en ed

Se

À

maken: aioli. Voor deze

knoflooksaus klop je 1 eidooier

los met 2-3 zeer fijngehakte

7

teentjes knoflook. Voeg dan

eerst druppel voor druppel

de met smoky knoflooksaus

0 ml zonnebloemolie toe. Ga

door met kloppen en voeg

ns gb

nog 150 ml olie in een straaltje

erover, zodat deze tussen de teentjes

toe. Lijkt de aioli op mayo?

kan lopen. Bestrooi met zout en zet

Breng dan op smaak met wat

ONEN

het schaaltje op de barbecue. Sluit

citroensap, zout en peper.

het deksel van de barbecue en laat

minimaal 45 minuten garen. 2. Wrijf

intussen de karbonades in met wat

ee

olijfolie, citroenrasp, de helft van het

oflook

citroensap, de oregano, zout en peper.

Leg de karbonades na 20 minuten

ouderkarbonades

naast het schaaltje met knoflook

itroen

op het aluminiumfolie en rooster 10

minuten. Keer om en rooster nogmaals

ano

10 minuten. Laat afgedekt rusten

onaise

onder folie. 3. Neem de knoflook uit

raiche

het schaaltje en druk de teentjes uit

Favoritos

Classic

À

gl

de schil in een ander schaaltje. Roer

de mayonaise, crème fraîche en een

Cabernet

a

jee met deksel

bal

mfolie

scheutje citroensap erdoor en breng

Sauvignon-

op smaak met zout en peper. Serveer

Carmenère

u

VORITOS

A

deze knoflooksaus bij de karbonades.

Met deze Favoritos

Case

Lil

BEREIDEN

Lekker met friet en een groene salade.

re

Classic Cabernet

Les.

1. Steek de barbecue aan.

Sauvignon-Carmenère

€}

R Bekleed het rooster voor de helft

voedingswaarde per persoon

Er

\

haal je een krachtige

met aluminiumfolie. Snijd de

430 kcal, vet 32 g (waarvan verzadigd

wijn in huis. Paars van

topjes van de knoflookbollen,

10 g), koolhydraten 5 g, eiwit 30 g,

hi

kleur met donker fruit,

zodat de teentjes zichtbaar

vezels - g, zout 0,3 g

specerijen, chocolade,

|

worden en leg ze met het

|

toast en vanille. Perfect

snijvlak naar boven in een

B

Scan de QR code

||

om naar het

bij gegrilde saucijs.

INN

ovenschaaltje. Giet de olijfolie

BE

recept te gaan

I

05 12020

happen