Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 43




Hier is pagina 43 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Perfect voor de

Courgettetagliatelle

drukste avond

met tomaat, gerookte

kip en geïtenkaas

van de week

]

)

u.

a

© CA. 20 MINUTEN

Ö HOOFDGERECHT

N30Z13S 13H LIN

Æ VOOR2 PERSONEN

|

ge

® GEMIDDELD

INGREDIENTEN

« bosje basilicum

« olijfolie

B

an

2

«1bak courgettespaghetti, koeling

«250 g cherry-kerstomaatjes

ke.

+ 2 teentjes knoflook, fijngehakt

«1 eetl. balsamicoazijn

* 250 g gerookte kip, in reepjes

So

«100 g zachte geitenkaas,

%

verkruimeld

- 1 citroen, in partjes

BEREIDEN

1. Pureer de helft van de basilicum

met een flinke scheut olijfolie,

dr

gp

zout en peper. Houd deze

Ck

kruidenolie apart.

+

2. Verhit 3 eetlepels olijfolie in

sx

À

een wok of hapjespan en roerbak

P

hierin de courgettespaghetti

2-3 minuten. Laat uitlekken.

Bak de tomaatjes circa 3

minuten in de wok en bak de

knoflook, balsamicoazijn en

kipreepjes 1 minuut mee. Voeg

de courgettespaghetti toe, schep

2

erdoor en verwarm kort.

+23

|

3. Verdeel het gerecht over diepe

borden of kommen en bestrooi

met de geitenkaas. Besprenkel

eu

met de basilicumolie en garneer

met basilicumblaadjes en partjes

citroen.

Tip

\

S

Heb je een spiraalsnijder voor

I

groente? Gebruik die en snijd zo

3 courgettes in slierten!

voedingswaarde per persoon

710 kcal, vet 44 g (waarvan

;

verzadigd 13 g), koolhydraten 28 9,

Scan

eiwit 47 g, vezels 5 g, zout 1,9 g.

-

om ni

QR cod;

het

N

155 g groente p.p.

recept

=

SCHAAL + BORDEN: XENOS

‚5

05 12020

ë

ah