Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 43
Hier is pagina 43 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.

Hier is pagina 43 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 43
Perfect voor de Courgettetagliatelle drukste avond met tomaat, gerookte kip en geïtenkaas van de week ] ) u. a © CA. 20 MINUTEN Ö HOOFDGERECHT N30Z13S 13H LIN Æ VOOR2 PERSONEN | ge ® GEMIDDELD INGREDIENTEN « bosje basilicum « olijfolie B an 2 «1bak courgettespaghetti, koeling «250 g cherry-kerstomaatjes ke. + 2 teentjes knoflook, fijngehakt «1 eetl. balsamicoazijn * 250 g gerookte kip, in reepjes So «100 g zachte geitenkaas, % verkruimeld - 1 citroen, in partjes BEREIDEN 1. Pureer de helft van de basilicum met een flinke scheut olijfolie, dr gp zout en peper. Houd deze Ck kruidenolie apart. + 2. Verhit 3 eetlepels olijfolie in sx À een wok of hapjespan en roerbak P hierin de courgettespaghetti 2-3 minuten. Laat uitlekken. Bak de tomaatjes circa 3 minuten in de wok en bak de knoflook, balsamicoazijn en kipreepjes 1 minuut mee. Voeg de courgettespaghetti toe, schep 2 erdoor en verwarm kort. +23 | 3. Verdeel het gerecht over diepe borden of kommen en bestrooi met de geitenkaas. Besprenkel eu met de basilicumolie en garneer met basilicumblaadjes en partjes citroen. Tip \ S Heb je een spiraalsnijder voor I groente? Gebruik die en snijd zo 3 courgettes in slierten! voedingswaarde per persoon 710 kcal, vet 44 g (waarvan ; verzadigd 13 g), koolhydraten 28 9, Scan eiwit 47 g, vezels 5 g, zout 1,9 g. - om ni QR cod; het N 155 g groente p.p. recept = SCHAAL + BORDEN: XENOS ‚5 05 12020 ë ah
Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 43