Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 43


Hier is pagina 43 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.



Deen Folder 01.05.2020

Hier is pagina 43 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 43

Perfect voor de Courgettetagliatelle drukste avond met tomaat, gerookte kip en geïtenkaas van de week ] ) u. a © CA. 20 MINUTEN Ö HOOFDGERECHT N30Z13S 13H LIN Æ VOOR2 PERSONEN | ge ® GEMIDDELD INGREDIENTEN « bosje basilicum « olijfolie B an 2 «1bak courgettespaghetti, koeling «250 g cherry-kerstomaatjes ke. + 2 teentjes knoflook, fijngehakt «1 eetl. balsamicoazijn * 250 g gerookte kip, in reepjes So «100 g zachte geitenkaas, % verkruimeld - 1 citroen, in partjes BEREIDEN 1. Pureer de helft van de basilicum met een flinke scheut olijfolie, dr gp zout en peper. Houd deze Ck kruidenolie apart. + 2. Verhit 3 eetlepels olijfolie in sx À een wok of hapjespan en roerbak P hierin de courgettespaghetti 2-3 minuten. Laat uitlekken. Bak de tomaatjes circa 3 minuten in de wok en bak de knoflook, balsamicoazijn en kipreepjes 1 minuut mee. Voeg de courgettespaghetti toe, schep 2 erdoor en verwarm kort. +23 | 3. Verdeel het gerecht over diepe borden of kommen en bestrooi met de geitenkaas. Besprenkel eu met de basilicumolie en garneer met basilicumblaadjes en partjes citroen. Tip \ S Heb je een spiraalsnijder voor I groente? Gebruik die en snijd zo 3 courgettes in slierten! voedingswaarde per persoon 710 kcal, vet 44 g (waarvan ; verzadigd 13 g), koolhydraten 28 9, Scan eiwit 47 g, vezels 5 g, zout 1,9 g. - om ni QR cod; het N 155 g groente p.p. recept = SCHAAL + BORDEN: XENOS ‚5 05 12020 ë ah

Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 43