Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 36


Hier is pagina 36 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.



Deen Folder 01.05.2020

Hier is pagina 36 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 36

voor elke mn ! Gepofte zoete aardappel a met maissalsa = > N © cA.35 MINUTEN LL D BUGERECHT > BA VOOR 4 PERSONEN CP GEMIDDELD ZONDER VLEES OF VIS INGREDIËNTEN «1 maiskolf . 2 eetl. olijfolie «4 grote zoete aardappels, schoongeboend Le + 1 rode ui, gesnipperd - 3 eetl. koriander, fiingehakt LÀ - } verse ananas 1 rode peper, fijngehakt sap van 1limoen 6 eetl. crème fraîche % bosje dille, fiingehakt + 4 eetl. barbecuesaus ty BEREIDEN 1. Kook de maiskolf in circa 10 minuten gaar. Verwarm de oven voor op 180°C. Bestrijk intussen de zoete aardappels met 2 theelepels olijfolie en prik rondom in met een vork. Rooster de zoete aardappels in de oven in WENEN EEC CAR Or circa 15 minuten gaar. 2. Snijd de TIP VOOR OP DE BARBECUE maiskorrels van de kolf en meng met de ui, koriander, ananas, rode peper, Bestrijk de zoete aardappels met de limoensap en de rest van de olie. Meng ‚olie en pof op de hete barbecue in 15-20 ae in een ander kommetje de crème “minuten gaar. Bestrijk na het koken de fraîche met de dille. 3. Snijd de zoete maiskolven met 2 eetlepels extra olie aardappels doormidden en bestrijk de en rooster vervolgens 5 minuten op de snijkanten met de barbecuesaus. Leg barbecue: Snijd de zoete aardappelen na de aardappels op een bord en serveer het garen doormidden en bestrijk met met de crème fraîche en de salsa. de barbecuesaus. Rooster daarna nog 5 minuten langer op de barbecue. Volg voedingswaarde per stuk verder het recept. 300 kcal, vet 13 g (waarvan verzadigd 5 g), koolhydraten 539. g, eiwit 49, vezels 5 g, zout 0,4 g 70 g groente p.p. Scan de QR-cod: om rece; KOOKINSPIRATIE @) VOOR ELKE DAG

Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 36