Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 36
Hier is pagina 36 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
voor elke
mn !
Gepofte zoete aardappel
a
met maissalsa
=
> N
© cA.35 MINUTEN
LL
D BUGERECHT
>
BA VOOR 4 PERSONEN
CP GEMIDDELD
ZONDER VLEES OF VIS
INGREDIËNTEN
«1 maiskolf
. 2 eetl. olijfolie
«4 grote zoete aardappels,
schoongeboend
Le
+ 1 rode ui, gesnipperd
- 3 eetl. koriander, fiingehakt
LÀ
- } verse ananas
1 rode peper, fijngehakt
sap van 1limoen
6 eetl. crème fraîche
% bosje dille, fiingehakt
+ 4 eetl. barbecuesaus
ty
BEREIDEN
1. Kook de maiskolf in circa 10 minuten
gaar. Verwarm de oven voor op 180°C.
Bestrijk intussen de zoete aardappels
met 2 theelepels olijfolie en prik
rondom in met een vork. Rooster
de zoete aardappels in de oven in
WENEN EEC CAR Or
circa 15 minuten gaar. 2. Snijd de
TIP VOOR OP DE BARBECUE
maiskorrels van de kolf en meng met
de ui, koriander, ananas, rode peper,
Bestrijk de zoete aardappels met de
limoensap en de rest van de olie. Meng
‚olie en pof op de hete barbecue in 15-20
ae
in een ander kommetje de crème
“minuten gaar. Bestrijk na het koken de
fraîche met de dille. 3. Snijd de zoete
maiskolven met 2 eetlepels extra olie
aardappels doormidden en bestrijk de
en rooster vervolgens 5 minuten op de
snijkanten met de barbecuesaus. Leg
barbecue: Snijd de zoete aardappelen na
de aardappels op een bord en serveer
het garen doormidden en bestrijk met
met de crème fraîche en de salsa.
de barbecuesaus. Rooster daarna nog
5 minuten langer op de barbecue. Volg
voedingswaarde per stuk
verder het recept.
300 kcal, vet 13 g (waarvan verzadigd
5 g), koolhydraten 539. g, eiwit 49,
vezels 5 g, zout 0,4 g
70 g groente p.p.
Scan de QR-cod:
om
rece;
KOOKINSPIRATIE
@)
VOOR ELKE DAG