Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 36




Hier is pagina 36 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

voor elke

mn !

Gepofte zoete aardappel

a

met maissalsa

=

> N

© cA.35 MINUTEN

LL

D BUGERECHT

>

BA VOOR 4 PERSONEN

CP GEMIDDELD

ZONDER VLEES OF VIS

INGREDIËNTEN

«1 maiskolf

. 2 eetl. olijfolie

«4 grote zoete aardappels,

schoongeboend

Le

+ 1 rode ui, gesnipperd

- 3 eetl. koriander, fiingehakt



- } verse ananas

1 rode peper, fijngehakt

sap van 1limoen

6 eetl. crème fraîche

% bosje dille, fiingehakt

+ 4 eetl. barbecuesaus

ty

BEREIDEN

1. Kook de maiskolf in circa 10 minuten

gaar. Verwarm de oven voor op 180°C.

Bestrijk intussen de zoete aardappels

met 2 theelepels olijfolie en prik

rondom in met een vork. Rooster

de zoete aardappels in de oven in

WENEN EEC CAR Or

circa 15 minuten gaar. 2. Snijd de

TIP VOOR OP DE BARBECUE

maiskorrels van de kolf en meng met

de ui, koriander, ananas, rode peper,

Bestrijk de zoete aardappels met de

limoensap en de rest van de olie. Meng

‚olie en pof op de hete barbecue in 15-20

ae

in een ander kommetje de crème

“minuten gaar. Bestrijk na het koken de

fraîche met de dille. 3. Snijd de zoete

maiskolven met 2 eetlepels extra olie

aardappels doormidden en bestrijk de

en rooster vervolgens 5 minuten op de

snijkanten met de barbecuesaus. Leg

barbecue: Snijd de zoete aardappelen na

de aardappels op een bord en serveer

het garen doormidden en bestrijk met

met de crème fraîche en de salsa.

de barbecuesaus. Rooster daarna nog

5 minuten langer op de barbecue. Volg

voedingswaarde per stuk

verder het recept.

300 kcal, vet 13 g (waarvan verzadigd

5 g), koolhydraten 539. g, eiwit 49,

vezels 5 g, zout 0,4 g

70 g groente p.p.

Scan de QR-cod:

om

rece;

KOOKINSPIRATIE

@)

VOOR ELKE DAG