Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 36
Hier is pagina 36 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.

Hier is pagina 36 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 36
voor elke mn ! Gepofte zoete aardappel a met maissalsa = > N © cA.35 MINUTEN LL D BUGERECHT > BA VOOR 4 PERSONEN CP GEMIDDELD ZONDER VLEES OF VIS INGREDIËNTEN «1 maiskolf . 2 eetl. olijfolie «4 grote zoete aardappels, schoongeboend Le + 1 rode ui, gesnipperd - 3 eetl. koriander, fiingehakt LÀ - } verse ananas 1 rode peper, fijngehakt sap van 1limoen 6 eetl. crème fraîche % bosje dille, fiingehakt + 4 eetl. barbecuesaus ty BEREIDEN 1. Kook de maiskolf in circa 10 minuten gaar. Verwarm de oven voor op 180°C. Bestrijk intussen de zoete aardappels met 2 theelepels olijfolie en prik rondom in met een vork. Rooster de zoete aardappels in de oven in WENEN EEC CAR Or circa 15 minuten gaar. 2. Snijd de TIP VOOR OP DE BARBECUE maiskorrels van de kolf en meng met de ui, koriander, ananas, rode peper, Bestrijk de zoete aardappels met de limoensap en de rest van de olie. Meng ‚olie en pof op de hete barbecue in 15-20 ae in een ander kommetje de crème “minuten gaar. Bestrijk na het koken de fraîche met de dille. 3. Snijd de zoete maiskolven met 2 eetlepels extra olie aardappels doormidden en bestrijk de en rooster vervolgens 5 minuten op de snijkanten met de barbecuesaus. Leg barbecue: Snijd de zoete aardappelen na de aardappels op een bord en serveer het garen doormidden en bestrijk met met de crème fraîche en de salsa. de barbecuesaus. Rooster daarna nog 5 minuten langer op de barbecue. Volg voedingswaarde per stuk verder het recept. 300 kcal, vet 13 g (waarvan verzadigd 5 g), koolhydraten 539. g, eiwit 49, vezels 5 g, zout 0,4 g 70 g groente p.p. Scan de QR-cod: om rece; KOOKINSPIRATIE @) VOOR ELKE DAG
Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 36