Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 25




Hier is pagina 25 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

“Mijn man gaf dit

gerecht vijf sterren”

mn

<>

“ti

Pr

CP

7

pr

a

en

I

RW

a

rS:

Beer

Zen

as

BR >

8

à

>

AEN,

He

Ne

w

Ne

X

N

Din

we,

ne

"u.

Annie

à, À

22

67 jaar

\

getrouwd, moeder van

x”

2 kinderen en oma van

2 Hr,

4 kleinkinderen

ZE

VE

Receptbeoordeling: Xr

Mijn man gaf dit gerecht vijf sterren,

ik vier. Het was voor ons samen net

iets te veel, we hielden ongeveer

een kwart over. Wat ik jammer

vind is dat de bovenkant niet goed

bruint, het ricottamengsel zorgt

niet voor dat knapperige kaaslaagje

dat ik zo lekker vind.

Tip van Annie:

Serveer een frisse rauwkost bij

deze moussaka.

Easy moussaka

© CA. 30 MINUTEN ö HOOFDGERECHT & VOOR 2 PERSONEN = GEMIDDELD

INGREDIENTEN

BEREIDEN

over de ovenschaal en schep

«400 g aardappelschijfjes, koelvers

1. Verwarm de oven voor op

het gehaktmengsel erop. Leg

«1 eetl. olijfolie

200°C. Kook de aardappel-

vervolgens de andere helft van de

1 rode ui, gesnipperd

schijfjes circa 5 minuten. Verhit

aardappelschijfjes erop. 5. Verdeel

«1 teentje knoflook, geperst

intussen de olijfolie in een

het ricottamengsel erover en bak

« 250 g rundergehakt

koekenpan en fruit hierin de ui en

in de oven in circa 15 minuten gaar.

«1 aubergine, in blokjes

knoflook circa 2 minuten. 2. Bak

Bestrooi met de peterselie.

« 400 g tomatenblokjes

vervolgens het gehakt rul. Voeg

«leetl. gedroogde oregano

de aubergine, tomatenblokjes,

voedingswaarde per persoon

« X theel. kaneelpoeder

oregano en kaneel toe en breng

795 kcal, vet 42 g (waarvan

+125 g ricotta

op smaak met zout en peper.

verzadigd 20 g), koolhydraten 54 g,

«50 g Parmezaanse kaas, geraspt

Laat de saus circa 5 minuten

eiwit 46 g, vezels 11 g, zout 1,2 g

« handje peterselie,

pruttelen. 3. Meng intussen de

130 g groente p.p.

ricotta met de Parmezaanse

om te garneren

kaas en breng op smaak met

B:

El

Scan de QR code

L

3

om naar het

« ovenschaal, ingevet

zout en peper. 4. Verdeel de

recept te gaan

helft van de aardappelschijfjes

El

05 [2020

® OVENSCHAAL: XENOS