Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 25
Hier is pagina 25 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
“Mijn man gaf dit
gerecht vijf sterren”
mn
<>
“ti
Pr
CP
7
pr
a
en
I
RW
a
rS:
Beer
Zen
as
BR >
8
à
>
AEN,
He
Ne
w
Ne
X
N
Din
we,
ne
"u.
Annie
à, À
22
67 jaar
\
getrouwd, moeder van
x”
2 kinderen en oma van
2 Hr,
4 kleinkinderen
ZE
VE
Receptbeoordeling: Xr
Mijn man gaf dit gerecht vijf sterren,
ik vier. Het was voor ons samen net
iets te veel, we hielden ongeveer
een kwart over. Wat ik jammer
vind is dat de bovenkant niet goed
bruint, het ricottamengsel zorgt
niet voor dat knapperige kaaslaagje
dat ik zo lekker vind.
Tip van Annie:
Serveer een frisse rauwkost bij
deze moussaka.
Easy moussaka
© CA. 30 MINUTEN ö HOOFDGERECHT & VOOR 2 PERSONEN = GEMIDDELD
INGREDIENTEN
BEREIDEN
over de ovenschaal en schep
«400 g aardappelschijfjes, koelvers
1. Verwarm de oven voor op
het gehaktmengsel erop. Leg
«1 eetl. olijfolie
200°C. Kook de aardappel-
vervolgens de andere helft van de
1 rode ui, gesnipperd
schijfjes circa 5 minuten. Verhit
aardappelschijfjes erop. 5. Verdeel
«1 teentje knoflook, geperst
intussen de olijfolie in een
het ricottamengsel erover en bak
« 250 g rundergehakt
koekenpan en fruit hierin de ui en
in de oven in circa 15 minuten gaar.
«1 aubergine, in blokjes
knoflook circa 2 minuten. 2. Bak
Bestrooi met de peterselie.
« 400 g tomatenblokjes
vervolgens het gehakt rul. Voeg
«leetl. gedroogde oregano
de aubergine, tomatenblokjes,
voedingswaarde per persoon
« X theel. kaneelpoeder
oregano en kaneel toe en breng
795 kcal, vet 42 g (waarvan
+125 g ricotta
op smaak met zout en peper.
verzadigd 20 g), koolhydraten 54 g,
«50 g Parmezaanse kaas, geraspt
Laat de saus circa 5 minuten
eiwit 46 g, vezels 11 g, zout 1,2 g
« handje peterselie,
pruttelen. 3. Meng intussen de
130 g groente p.p.
ricotta met de Parmezaanse
om te garneren
kaas en breng op smaak met
B:
El
Scan de QR code
L
3
om naar het
« ovenschaal, ingevet
zout en peper. 4. Verdeel de
recept te gaan
helft van de aardappelschijfjes
El
05 [2020
® OVENSCHAAL: XENOS