Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 25


Hier is pagina 25 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.



Deen Folder 01.05.2020

Hier is pagina 25 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 25

“Mijn man gaf dit gerecht vijf sterren” mn <> “ti Pr CP 7 pr a en I RW a rS: Beer Zen as BR > 8 à > AEN, He Ne w Ne X N Din we, ne "u. Annie à, À 22 67 jaar \ getrouwd, moeder van x” 2 kinderen en oma van 2 Hr, 4 kleinkinderen ZE VE Receptbeoordeling: Xr Mijn man gaf dit gerecht vijf sterren, ik vier. Het was voor ons samen net iets te veel, we hielden ongeveer een kwart over. Wat ik jammer vind is dat de bovenkant niet goed bruint, het ricottamengsel zorgt niet voor dat knapperige kaaslaagje dat ik zo lekker vind. Tip van Annie: Serveer een frisse rauwkost bij deze moussaka. Easy moussaka © CA. 30 MINUTEN ö HOOFDGERECHT & VOOR 2 PERSONEN = GEMIDDELD INGREDIENTEN BEREIDEN over de ovenschaal en schep «400 g aardappelschijfjes, koelvers 1. Verwarm de oven voor op het gehaktmengsel erop. Leg «1 eetl. olijfolie 200°C. Kook de aardappel- vervolgens de andere helft van de 1 rode ui, gesnipperd schijfjes circa 5 minuten. Verhit aardappelschijfjes erop. 5. Verdeel «1 teentje knoflook, geperst intussen de olijfolie in een het ricottamengsel erover en bak « 250 g rundergehakt koekenpan en fruit hierin de ui en in de oven in circa 15 minuten gaar. «1 aubergine, in blokjes knoflook circa 2 minuten. 2. Bak Bestrooi met de peterselie. « 400 g tomatenblokjes vervolgens het gehakt rul. Voeg «leetl. gedroogde oregano de aubergine, tomatenblokjes, voedingswaarde per persoon « X theel. kaneelpoeder oregano en kaneel toe en breng 795 kcal, vet 42 g (waarvan +125 g ricotta op smaak met zout en peper. verzadigd 20 g), koolhydraten 54 g, «50 g Parmezaanse kaas, geraspt Laat de saus circa 5 minuten eiwit 46 g, vezels 11 g, zout 1,2 g « handje peterselie, pruttelen. 3. Meng intussen de 130 g groente p.p. ricotta met de Parmezaanse om te garneren kaas en breng op smaak met B: El Scan de QR code L 3 om naar het « ovenschaal, ingevet zout en peper. 4. Verdeel de recept te gaan helft van de aardappelschijfjes El 05 [2020 ® OVENSCHAAL: XENOS

Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 25