Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 53
Hier is pagina 53 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
=
——
=-
nn
—
-
= m
IN
lj
à
Y
Li
le
FR
Gr
od)
”
KG
a
es
hr
we
wi
ÿ
——
- à
:
|
pe
B
F.
fi
en
=)
ER N
ke
gb
4
…
N
NN
ZAR. D
|
md
e
li
u
=
+
Re
—
Aardappelsalade met chorizo en paprika
® cA. 25 MINUTEN 5 HOOFDGERECHT & VOOR 4 PERSONEN © GEMIDDELD
EN
INGREDIËNTEN
BEREIDEN
paprikapoeder en azijn. Giet
« 6 vastkokende aardappels,
1. Kook de aardappels gaar in
deze dressing over de salade
geschild en in stukken
water met zout. Verhit intussen
A
en meng goed door.
« 4 eetl. olijfolie
1 eetlepel olie en bak hierin
- 4 paprika's, in reepjes
de paprika en chorizo circa 5
voedingswaarde per persoon
«1 chorizoworst, in blokjes
minuten op middelhoge stand.
505 kcal, vet 30 g (waarvan
« 250 g cherry-/kerstomaatjes,
2. Snijd de aardappels in blokjes
verzadigd 9 g), koolhydraten
gehalveerd
en voeg deze toe aan de paprika
39 g, eiwit 18 g, vezels 6 g,
* 1 bosje peterselie, fijngehakt
en chorizo. Bak circa 3 minuten
zout 2,4 g
* 2 teentjes knoflook,
verder. Schep de gebakken
220 g groente p.p.
fijngehakt
ingrediënten in een kom en
lui, gesnipperd
voeg de tomaatjes toe.
5E | scan de QR-code
«1 theel. paprikapoeder
3. Meng de peterselie met de
om naar het
+3 eetl. rodewijnazijn
knoflook, rest van de olijfolie, ui,
recept te gaan
D
05 12020
Boodschappen
@ SCHAAL: XENOS