Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 53




Hier is pagina 53 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

=

——

=-

nn



-

= m

IN

lj

à

Y

Li

le

FR

Gr

od)



KG

a

es

hr

we

wi

ÿ

——

- à

:

|

pe

B

F.

fi

en

=)

ER N

ke

gb

4



N

NN

ZAR. D

|

md

e

li

u

=

+

Re



Aardappelsalade met chorizo en paprika

® cA. 25 MINUTEN 5 HOOFDGERECHT & VOOR 4 PERSONEN © GEMIDDELD

EN

INGREDIËNTEN

BEREIDEN

paprikapoeder en azijn. Giet

« 6 vastkokende aardappels,

1. Kook de aardappels gaar in

deze dressing over de salade

geschild en in stukken

water met zout. Verhit intussen

A

en meng goed door.

« 4 eetl. olijfolie

1 eetlepel olie en bak hierin

- 4 paprika's, in reepjes

de paprika en chorizo circa 5

voedingswaarde per persoon

«1 chorizoworst, in blokjes

minuten op middelhoge stand.

505 kcal, vet 30 g (waarvan

« 250 g cherry-/kerstomaatjes,

2. Snijd de aardappels in blokjes

verzadigd 9 g), koolhydraten

gehalveerd

en voeg deze toe aan de paprika

39 g, eiwit 18 g, vezels 6 g,

* 1 bosje peterselie, fijngehakt

en chorizo. Bak circa 3 minuten

zout 2,4 g

* 2 teentjes knoflook,

verder. Schep de gebakken

220 g groente p.p.

fijngehakt

ingrediënten in een kom en

lui, gesnipperd

voeg de tomaatjes toe.

5E | scan de QR-code

«1 theel. paprikapoeder

3. Meng de peterselie met de

om naar het

+3 eetl. rodewijnazijn

knoflook, rest van de olijfolie, ui,

recept te gaan

D

05 12020

Boodschappen

@ SCHAAL: XENOS