Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 54




Hier is pagina 54 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

koken

voorelke

Antipasti-pastasalade

© 15 MINUTEN +

40 MINUTEN OVENTIJD

GS HOOFD- OF BIJGERECHT

& VOOR 4 PERSONEN

€? EENVOUDIG

ZONDER VLEES OF VIS

\

INGREDIËNTEN

* 250-300 g fusilli

un

y

+ 4 sjalotjes, gehalveerd

/ /

7}

«1 aubergine, in blokjes

A

«] venkel, in 8 parten

Ä

+1 courgette,

in plakken van ca.1cm

+ 4 rode paprika's, in repen

han

« 8-10 eetl. olijfolie

«1 bosje basilicum, grof gehakt

er

«3 teentjes knoflook, geperst

«5 eetl. wittewijnazijn

* 4 eetl. pijnboompitten

« 2 zakjes mini-mozzarella

Pe

-

BEREIDEN

1. Verwarm de oven voor op 170°C.

ae

Kook de pasta beetgaar, giet af en

laat afkoelen. 2. Hussel de sjalot,

aubergine, venkel, courgette en

paprika met de olijfolie. Verdeel

over een bakplaat en rooster

ss

35-40 minuten in de oven. Schep de

groenten halverwege de oventijd

om. 3. Houd 2 eetlepels basilicum

apart. Meng de rest van de basilicum

met de geroosterde groenten,

knoflook en azijn. Laat minimaal

10 minuten marineren. Rooster de

pijnboompitten in een droge, hete

koekenpan. Halveer de bolletjes

mozzarella. 4. Meng de geroosterde

groenten met de mozzarella en

pasta. Meng goed door zodat de

marinade een dressing wordt

voor de pasta. Bestrooi met de

pijnboompitten en overige basilicum.

voedingswaarde per persoon

820 kcal, vet 45 g (waarvan verzadigd

I.

+

13 g), koolhydraten 69 g, eiwit 31 g,

[| scan de QR-code

vezels 8 g, zout 0,4 g

:

om naar het

recept te gaan

260 g groente p.p.

Hi

=

KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG

Nl

£

=

{|

#

il

Il,

a

21!

+