Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 54
Hier is pagina 54 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.

Hier is pagina 54 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 54
koken voorelke Antipasti-pastasalade © 15 MINUTEN + 40 MINUTEN OVENTIJD GS HOOFD- OF BIJGERECHT & VOOR 4 PERSONEN €? EENVOUDIG ZONDER VLEES OF VIS \ INGREDIËNTEN * 250-300 g fusilli un y + 4 sjalotjes, gehalveerd / / 7} «1 aubergine, in blokjes A «] venkel, in 8 parten Ä +1 courgette, in plakken van ca.1cm + 4 rode paprika's, in repen han « 8-10 eetl. olijfolie «1 bosje basilicum, grof gehakt er «3 teentjes knoflook, geperst «5 eetl. wittewijnazijn * 4 eetl. pijnboompitten « 2 zakjes mini-mozzarella Pe - BEREIDEN 1. Verwarm de oven voor op 170°C. ae Kook de pasta beetgaar, giet af en laat afkoelen. 2. Hussel de sjalot, aubergine, venkel, courgette en paprika met de olijfolie. Verdeel over een bakplaat en rooster ss 35-40 minuten in de oven. Schep de groenten halverwege de oventijd om. 3. Houd 2 eetlepels basilicum apart. Meng de rest van de basilicum met de geroosterde groenten, knoflook en azijn. Laat minimaal 10 minuten marineren. Rooster de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan. Halveer de bolletjes mozzarella. 4. Meng de geroosterde groenten met de mozzarella en pasta. Meng goed door zodat de marinade een dressing wordt voor de pasta. Bestrooi met de pijnboompitten en overige basilicum. voedingswaarde per persoon 820 kcal, vet 45 g (waarvan verzadigd I. + 13 g), koolhydraten 69 g, eiwit 31 g, [| scan de QR-code vezels 8 g, zout 0,4 g : om naar het recept te gaan 260 g groente p.p. Hi = KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG Nl £ = {| # il Il, a 21! +
Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 54