Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 54


Hier is pagina 54 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.



Deen Folder 01.05.2020

Hier is pagina 54 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 54

koken voorelke Antipasti-pastasalade © 15 MINUTEN + 40 MINUTEN OVENTIJD GS HOOFD- OF BIJGERECHT & VOOR 4 PERSONEN €? EENVOUDIG ZONDER VLEES OF VIS \ INGREDIËNTEN * 250-300 g fusilli un y + 4 sjalotjes, gehalveerd / / 7} «1 aubergine, in blokjes A «] venkel, in 8 parten Ä +1 courgette, in plakken van ca.1cm + 4 rode paprika's, in repen han « 8-10 eetl. olijfolie «1 bosje basilicum, grof gehakt er «3 teentjes knoflook, geperst «5 eetl. wittewijnazijn * 4 eetl. pijnboompitten « 2 zakjes mini-mozzarella Pe - BEREIDEN 1. Verwarm de oven voor op 170°C. ae Kook de pasta beetgaar, giet af en laat afkoelen. 2. Hussel de sjalot, aubergine, venkel, courgette en paprika met de olijfolie. Verdeel over een bakplaat en rooster ss 35-40 minuten in de oven. Schep de groenten halverwege de oventijd om. 3. Houd 2 eetlepels basilicum apart. Meng de rest van de basilicum met de geroosterde groenten, knoflook en azijn. Laat minimaal 10 minuten marineren. Rooster de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan. Halveer de bolletjes mozzarella. 4. Meng de geroosterde groenten met de mozzarella en pasta. Meng goed door zodat de marinade een dressing wordt voor de pasta. Bestrooi met de pijnboompitten en overige basilicum. voedingswaarde per persoon 820 kcal, vet 45 g (waarvan verzadigd I. + 13 g), koolhydraten 69 g, eiwit 31 g, [| scan de QR-code vezels 8 g, zout 0,4 g : om naar het recept te gaan 260 g groente p.p. Hi = KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG Nl £ = {| # il Il, a 21! +

Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 54