Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 114
Hier is pagina 114 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.

Hier is pagina 114 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 114
tu. dès +4 Sa > Wi Bp” > Red velvet muffins >, > © ca. 45 MINUTEN + 20 MINUTEN OVENTIJD D GEBAK & VOOR 12 STUKS fa PE CP GEMIDDELD > INGREDIENTEN » 60 g zachte boter rt hef „125 g suiker «1 zakje vanillesuiker "lei «130 ml karnemelk * 30 ml rode voedingsmiddelenkleurstof (bakproducten) +150 g bloem - 25 g cacaopoeder -]theel. baksoda (bakproducten) +1,5theel. wittewijnazijn > - rode of roze gebaksdecoratie, om te garneren yes voor de frosting: Lo 2 3 N «200 g roomkaas, op kamertemperatuur 4 bes « © & «100 g zachte boter «100 g poedersuiker 2 # * » 12 papieren cakevormpjes « muffinvorm met 12 holtes Ee « spuitzak met kartelvormige spuitmond BEREIDEN 1. Verwarm de oven voor op 180°C. Klop in een kom à de boter met beide suikers licht en luchtig. Voeg 5 vervolgens het ei toe en mix goed. 2. Meng de karnemelk met de rode kleurstof. Meng de helft van de karnemelk door het beslag & en roer door. Meng de bloem met de cacao en mix à de helft ervan door het beslag. Klop daarna de rest 3 van de karnemelk en de rest van de bloem erdoor en mix tot een egaal beslag. Roer de baksoda door de azijn en meng dit door het beslag. 3. Verdeel ES het beslag over de vormpjes in de muffinvorm Re, aha en bak in de oven in circa 20 minuten gaar en Jr goudbruin. Laat de muffins afkoelen en houd 1 LEK muffin apart. 4. Klop intussen voor de frosting on de roomkaas met de boter en poedersuiker tot Ge 3 een luchtig mengsel. Vul de spuitzak hiermee. 5 ko Begin met spuiten aan de buitenkant van de muffin en draai al spuitend naar binnen zodat 5 A E Bug er een roosje ontstaat. 5. Verkruimel wat van de achtergehouden muffin over het roosje. Herhaal A y dit met de rest van de muffins en bestrooi met x gebaksdecoratie. voedingswaarde per stuk 290 kcal, vet 17 g (waarvan verzadigd 11 g), Tr BORD:XENOS LE i koolhydraten 29 g, eiwit 5 g, vezels 1 g, zout 0,2 g KOOKINSPIRATIE Ge) VOOR ELKE DAG = L
Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 114