Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 114




Hier is pagina 114 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

tu.

dès

+4

Sa

> Wi

Bp”

>

Red velvet muffins

>,

>

© ca. 45 MINUTEN + 20 MINUTEN OVENTIJD

D GEBAK

& VOOR 12 STUKS

fa

PE

CP GEMIDDELD

>

INGREDIENTEN

» 60 g zachte boter

rt

hef

„125 g suiker

«1 zakje vanillesuiker

"lei

«130 ml karnemelk

* 30 ml rode voedingsmiddelenkleurstof

(bakproducten)

+150 g bloem

- 25 g cacaopoeder

-]theel. baksoda (bakproducten)

+1,5theel. wittewijnazijn

>

- rode of roze gebaksdecoratie, om te garneren

yes

voor de frosting:

Lo

2

3

N

«200 g roomkaas, op kamertemperatuur

4

bes

«

©

&

«100 g zachte boter

«100 g poedersuiker

2

#

*

» 12 papieren cakevormpjes

« muffinvorm met 12 holtes

Ee

« spuitzak met kartelvormige spuitmond

BEREIDEN

1. Verwarm de oven voor op 180°C. Klop in een kom

à

de boter met beide suikers licht en luchtig. Voeg

5

vervolgens het ei toe en mix goed.

2. Meng de karnemelk met de rode kleurstof.

Meng de helft van de karnemelk door het beslag

&

en roer door. Meng de bloem met de cacao en mix

à

de helft ervan door het beslag. Klop daarna de rest

3

van de karnemelk en de rest van de bloem erdoor

en mix tot een egaal beslag. Roer de baksoda door

de azijn en meng dit door het beslag. 3. Verdeel

ES

het beslag over de vormpjes in de muffinvorm

Re,

aha

en bak in de oven in circa 20 minuten gaar en

Jr

goudbruin. Laat de muffins afkoelen en houd 1

LEK

muffin apart. 4. Klop intussen voor de frosting

on

de roomkaas met de boter en poedersuiker tot

Ge

3

een luchtig mengsel. Vul de spuitzak hiermee.

5

ko

Begin met spuiten aan de buitenkant van de

muffin en draai al spuitend naar binnen zodat

5

A

E

Bug

er een roosje ontstaat. 5. Verkruimel wat van de

achtergehouden muffin over het roosje. Herhaal

A

y

dit met de rest van de muffins en bestrooi met

x

gebaksdecoratie.

voedingswaarde per stuk

290 kcal, vet 17 g (waarvan verzadigd 11 g),

Tr

BORD:XENOS

LE

i

koolhydraten 29 g, eiwit 5 g, vezels 1 g, zout 0,2 g

KOOKINSPIRATIE

Ge)

VOOR ELKE DAG

=

L