Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 114
Hier is pagina 114 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
tu.
dès
+4
Sa
> Wi
Bp”
>
Red velvet muffins
>,
>
© ca. 45 MINUTEN + 20 MINUTEN OVENTIJD
D GEBAK
& VOOR 12 STUKS
fa
PE
CP GEMIDDELD
>
INGREDIENTEN
» 60 g zachte boter
rt
hef
„125 g suiker
«1 zakje vanillesuiker
"lei
«130 ml karnemelk
* 30 ml rode voedingsmiddelenkleurstof
(bakproducten)
+150 g bloem
- 25 g cacaopoeder
-]theel. baksoda (bakproducten)
+1,5theel. wittewijnazijn
>
- rode of roze gebaksdecoratie, om te garneren
yes
voor de frosting:
Lo
2
3
N
«200 g roomkaas, op kamertemperatuur
4
bes
«
©
&
«100 g zachte boter
«100 g poedersuiker
2
#
*
» 12 papieren cakevormpjes
« muffinvorm met 12 holtes
Ee
« spuitzak met kartelvormige spuitmond
BEREIDEN
1. Verwarm de oven voor op 180°C. Klop in een kom
à
de boter met beide suikers licht en luchtig. Voeg
5
vervolgens het ei toe en mix goed.
2. Meng de karnemelk met de rode kleurstof.
Meng de helft van de karnemelk door het beslag
&
en roer door. Meng de bloem met de cacao en mix
à
de helft ervan door het beslag. Klop daarna de rest
3
van de karnemelk en de rest van de bloem erdoor
en mix tot een egaal beslag. Roer de baksoda door
de azijn en meng dit door het beslag. 3. Verdeel
ES
het beslag over de vormpjes in de muffinvorm
Re,
aha
en bak in de oven in circa 20 minuten gaar en
Jr
goudbruin. Laat de muffins afkoelen en houd 1
LEK
muffin apart. 4. Klop intussen voor de frosting
on
de roomkaas met de boter en poedersuiker tot
Ge
3
een luchtig mengsel. Vul de spuitzak hiermee.
5
ko
Begin met spuiten aan de buitenkant van de
muffin en draai al spuitend naar binnen zodat
5
A
E
Bug
er een roosje ontstaat. 5. Verkruimel wat van de
achtergehouden muffin over het roosje. Herhaal
A
y
dit met de rest van de muffins en bestrooi met
x
gebaksdecoratie.
voedingswaarde per stuk
290 kcal, vet 17 g (waarvan verzadigd 11 g),
Tr
BORD:XENOS
LE
i
koolhydraten 29 g, eiwit 5 g, vezels 1 g, zout 0,2 g
KOOKINSPIRATIE
Ge)
VOOR ELKE DAG
=
L