Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 46
Hier is pagina 46 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
1)
EN
m
FE:
Le
è
\#
re
7
FR
x
NS,
NA
à
RC À
7
À
Ned
ne
2
x
dl
w
14
EA
2
„EB
Scan de QR code
om naar het
À
recept te gaan
m
Courgettespiesjes
BEREIDEN
7
met zalm en
1.Kook de pasta beetgaar. Giet af, spoel
pastasalade
er koud water over en laat uitlekken.
2. Schaaf de courgettes in lange plakken
van % cm dik. Bestrijk ze met olijfolie
© CA. 20 MINUTEN
en bestrooi met Italiaanse kruiden, zout
Ö HOOFDGERECHT
en peper. Rooster de courgetteplakken
2-4 minuten per kant in een hete
A VOOR 4 PERSONEN
BR
grillpan. 3. Schep de pasta om met
€? GEMIDDELD
de ui, tomaten, citroensap, rucola,
8 vis
olijven, de helft van de Parmezaanse
kaas en een scheut olijfolie. 4. Rol de
gegrilde courgetteplakken op en doe
INGREDIËNTEN
dat ook met de zalm. Rijg de rolletjes
* 300 g fusilli
afwisselend aan de prikkers en serveer
3 courgettes
ze op de pastasalade. Bestrooi met de
« olijfolie
rest van de Parmezaanse kaas.
Va
-leetl. Italiaanse kruiden
(basilicum, rozemarijn, tijm),
Tips
fijngehakt
Maak in plaats van pastasalade een
1 rode ui, in halve ringen
bonensalade. Vervang de pasta door
a
«125 g gedroogde tomaten op
250 gram cannellinibonen gemengd
olie, in reepjes
met 200 gram (groene) kidneybonen.
+ sap van 1 citroen
Vervang de gerookte zalm door
- 75 g rucola, grof gesneden
zalmfilet. Rooster deze 2 minuten per
bo +
«100 g groene olijven, zonder pit
kant op de barbecue of in de grillpan,
* 100 g Parmezaanse kaas,
snijd in blokjes en rijg aan de prikkers
€
Le
grof geraspt
250 g gerookte zalm,
voedingswaarde per persoon
in brede repen
795 kcal, vet 30 g (waarvan verzadigd
8 g), koolhydraten 84 g, eiwit 42 g,
BORD: XENOS
12 satéprikkers
vezels 9 g, zout 51 g
170 g groente p.p.
KOOKINSPIRATIE
VOOR ELKE DAG