Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 46




Hier is pagina 46 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

1)

EN


m

FE:

Le

è

\#

re

7

FR

x

NS,

NA

à

RC À

7

À

Ned

ne

2

x

dl

w

14

EA

2

„EB

Scan de QR code

om naar het

À

recept te gaan

m

Courgettespiesjes

BEREIDEN

7

met zalm en

1.Kook de pasta beetgaar. Giet af, spoel

pastasalade

er koud water over en laat uitlekken.

2. Schaaf de courgettes in lange plakken

van % cm dik. Bestrijk ze met olijfolie

© CA. 20 MINUTEN

en bestrooi met Italiaanse kruiden, zout

Ö HOOFDGERECHT

en peper. Rooster de courgetteplakken

2-4 minuten per kant in een hete

A VOOR 4 PERSONEN

BR

grillpan. 3. Schep de pasta om met

€? GEMIDDELD

de ui, tomaten, citroensap, rucola,

8 vis

olijven, de helft van de Parmezaanse

kaas en een scheut olijfolie. 4. Rol de

gegrilde courgetteplakken op en doe

INGREDIËNTEN

dat ook met de zalm. Rijg de rolletjes

* 300 g fusilli

afwisselend aan de prikkers en serveer

3 courgettes

ze op de pastasalade. Bestrooi met de

« olijfolie

rest van de Parmezaanse kaas.

Va

-leetl. Italiaanse kruiden

(basilicum, rozemarijn, tijm),

Tips

fijngehakt

Maak in plaats van pastasalade een

1 rode ui, in halve ringen

bonensalade. Vervang de pasta door

a

«125 g gedroogde tomaten op

250 gram cannellinibonen gemengd

olie, in reepjes

met 200 gram (groene) kidneybonen.

+ sap van 1 citroen

Vervang de gerookte zalm door

- 75 g rucola, grof gesneden

zalmfilet. Rooster deze 2 minuten per

bo +

«100 g groene olijven, zonder pit

kant op de barbecue of in de grillpan,

* 100 g Parmezaanse kaas,

snijd in blokjes en rijg aan de prikkers



Le

grof geraspt

250 g gerookte zalm,

voedingswaarde per persoon

in brede repen

795 kcal, vet 30 g (waarvan verzadigd

8 g), koolhydraten 84 g, eiwit 42 g,

BORD: XENOS

12 satéprikkers

vezels 9 g, zout 51 g

170 g groente p.p.

KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG