Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 113




Hier is pagina 113 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Laagjestaart met

vanille-mascarpone

Aardbeikruimeltaartjes met tijm

en zomerfruit

© cA.15 MINUTEN +

BEREIDEN

35 MINUTEN OVENTIJD

1. Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de

® ca. 35 MINUTEN +

bloem met het amandelmeel, de basterdsuiker

GEBAK

25 MINUTEN OVENTIJD

en boter in een kom. Meng met je vingers

Æ VOOR 4 STUKS

tot deegkruimnels. 2. Verdeel tweederde van

Ö GEBAK

(A VOOR 8-10 PERSONEN

{Ì GEMIDDELD

de kruimels over de taartvormpjes. Druk

voorzichtig aan tegen de bodem en zijkanten.

CP GEMIDDELD

3. Bestrijk elk taartje met aardbeienjam, leg

INGREDIËNTEN

wat aardbeien erop en bestrooi met wat

«150 g bloem

tijm. Bestrooi de taartjes met de rest van het

INGREDIËNTEN

- 50 g amandelmeel (zie tip)

kruimelmengsel en bak in de oven in circa

«225 g zachte boter

* 100 g witte basterdsuiker

35 minuten gaar en goudbruin. Serveer met

«225 g suiker

«125 g koude boter, in blokjes

crème fraîche en garneer met tijm.

«4 grote eieren

«4 eetl. aardbeienjam

« 225 g zelfrijzend bakmeel

« 200 g aardbeien, in stukjes

Tip

«2 theel. bakpoeder

« 2 takjes tijm, blaadjes gerist

Amandelmeel is soms zo verkrijgbaar, maar

« 400 g mascarpone

« 4 eetl. crème fraîche

kun je ook makkelijk zelf maken door blanke

«1 zakje vanillesuiker

amandelen helemaal fijn te malen in een

+ 4 eetl. aardbeienjam

* 4 taartvormpjes van ca. 9 cm

keukenmachine.

«300 g vers zomerfruit

g, ingevet

|

- handje muntblaadjes

voedingswaarde per stuk

595 kcal, vet 33 g (waarvan verzadigd 17 g),

+2 taartvormen van ca. 20 cm g,

Fe de QR code

om naar het

koolhydraten 65 g, eiwit 8 g, vezels 3 g, zout -g

ingevet

=

recept te gaan

« taartrooster

|

BEREIDEN

1. Verwarm de oven voor op

180°C. Meng in een kom de

boter met de suiker, eieren,

d

vi

F

het zelfrijzend bakmeel en

JM

he

bakpoeder tot een egaal

Er

Ks

4

beslag. 2. Verdeel het beslag

over de bakvormen en bak in

x

de oven in circa 25 minuten

gaar en goudbruin. Laat de

cakes goed afkoelen op een

PES

rooster. Klop intussen met

een mixer de mascarpone

TAN

met de vanillesuiker zacht en

NS

x

luchtig. 3. Bestrijk 1 cake met de

——

aardbeienjam. Schep de helft

#7

NS

pi

van de mascarpone en wat

SD

fruit erop. Leg de andere cake

Z

fr

PARA

erbovenop, bestrijk met de rest

van de mascarpone en verdeel

het overige fruit en wat munt

EEN

à

erover.

>

5

2%

D

voedingswaarde per persoon

ee

>

575 kcal, vet 39 g (waarvan

à

%

verzadigd 25 g), koolhydraten 45 g,

ed

eiwit 8 g, vezels 1 g, zout 0,5g

É

2”



ue

El] scan de ar code

om naar het

El

recept te gaan

05

u UT