Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 113
Hier is pagina 113 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.

Hier is pagina 113 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 113
Laagjestaart met vanille-mascarpone Aardbeikruimeltaartjes met tijm en zomerfruit © cA.15 MINUTEN + BEREIDEN 35 MINUTEN OVENTIJD 1. Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de ® ca. 35 MINUTEN + bloem met het amandelmeel, de basterdsuiker GEBAK 25 MINUTEN OVENTIJD en boter in een kom. Meng met je vingers Æ VOOR 4 STUKS tot deegkruimnels. 2. Verdeel tweederde van Ö GEBAK (A VOOR 8-10 PERSONEN {Ì GEMIDDELD de kruimels over de taartvormpjes. Druk voorzichtig aan tegen de bodem en zijkanten. CP GEMIDDELD 3. Bestrijk elk taartje met aardbeienjam, leg INGREDIËNTEN wat aardbeien erop en bestrooi met wat «150 g bloem tijm. Bestrooi de taartjes met de rest van het INGREDIËNTEN - 50 g amandelmeel (zie tip) kruimelmengsel en bak in de oven in circa «225 g zachte boter * 100 g witte basterdsuiker 35 minuten gaar en goudbruin. Serveer met «225 g suiker «125 g koude boter, in blokjes crème fraîche en garneer met tijm. «4 grote eieren «4 eetl. aardbeienjam « 225 g zelfrijzend bakmeel « 200 g aardbeien, in stukjes Tip «2 theel. bakpoeder « 2 takjes tijm, blaadjes gerist Amandelmeel is soms zo verkrijgbaar, maar « 400 g mascarpone « 4 eetl. crème fraîche kun je ook makkelijk zelf maken door blanke «1 zakje vanillesuiker amandelen helemaal fijn te malen in een + 4 eetl. aardbeienjam * 4 taartvormpjes van ca. 9 cm keukenmachine. «300 g vers zomerfruit g, ingevet | - handje muntblaadjes voedingswaarde per stuk 595 kcal, vet 33 g (waarvan verzadigd 17 g), +2 taartvormen van ca. 20 cm g, Fe de QR code om naar het koolhydraten 65 g, eiwit 8 g, vezels 3 g, zout -g ingevet = recept te gaan « taartrooster | BEREIDEN 1. Verwarm de oven voor op 180°C. Meng in een kom de boter met de suiker, eieren, d vi F het zelfrijzend bakmeel en JM he bakpoeder tot een egaal Er Ks 4 beslag. 2. Verdeel het beslag over de bakvormen en bak in x de oven in circa 25 minuten gaar en goudbruin. Laat de cakes goed afkoelen op een PES rooster. Klop intussen met een mixer de mascarpone TAN met de vanillesuiker zacht en NS x luchtig. 3. Bestrijk 1 cake met de —— aardbeienjam. Schep de helft #7 NS pi van de mascarpone en wat SD fruit erop. Leg de andere cake Z fr PARA erbovenop, bestrijk met de rest van de mascarpone en verdeel het overige fruit en wat munt EEN à erover. > 5 2% D voedingswaarde per persoon ee > 575 kcal, vet 39 g (waarvan à % verzadigd 25 g), koolhydraten 45 g, ed eiwit 8 g, vezels 1 g, zout 0,5g É 2” LÉ ue El] scan de ar code om naar het El recept te gaan 05 u UT
Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 113