Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 9
Hier is pagina 9 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
GEZOND ETEN MET MINDER MOEITE
Het Voedingscentrum (je weet wel, van de
Schijf van Vijf) geeft onafhankelijk advies
over voeding. Op hun website vind je
betrouwbare informatie en het antwoord
DESSERTTRENDS
op veel eet-vragen. De app Kies ik gezond?
OP INSTAGRAM
maakt gezond eten een stuk eenvoudiger:
Check deze
scan een product en je ziet meteen wat er
onweerstaanbare desserts:
in zit (handig als je een allergie hebt) en of
er een gezonder alternatief is.
Souffle pancakes:
een soufflé en pannenkoek
in één
Fried ice cream: een
DE INDONESISCHE
gepaneerd en gefrituurd
KEUKEN
bolletje ijs
Ze
Rijkgekruid, geurig en pittig, exotisch maar
Chocolate stuffed French
herkenbaar; Indonesisch eten is bezig aan
toast: wentelteefjes
een revival. Of je nu kiest voor traditionele
gevuld met chocolade
recepten, of voor vernieuwde varianten
zoals die in Indorock - het kookboek van het
B
E
Scan de QR code voor
jaar 2019 - staan, deze keuken verdient de
nog meer heerlijke
hernieuwde aandacht. 'Selamat makan’!
Go
nagerechten
IMBONESISCHE SMALL
ee
Indorock
a er a
RS
Remko Kraaijeveld & Vanja van der Leeden
€ 34,9
ISBN 9789038806761
Uitgeverij Nijgh & van Ditmar
LEZERSVRAAG
ARACHIDEOLIE
SMAAKTIP
In de recepten wordt regelmatig
arachideolie gebruikt. Waarom? Dit
KARDEMOM
is pindaolie en er zijn veel mensen
met een pinda- of notenallergie.
Kardemom is familie van de gember
en komt oorspronkelijk uit India. De
zaden uit deze peul geven smaak
aan zoete gerechten (speculaas),
maar zijn ook vertegenwoordigd in
kruidenmengsels als garam
m
o!
masala en kerriepoeder.
—
Heb jij ook een vraag aan de redactie?
DN
of heb jij handige tips, leuke weetjes
€
of een origineel recept?
2
Stuur dan een berichtje naar
[email protected]
of reageer via onze socials.
Begascheppen (n)