Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 76




Hier is pagina 76 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

koken

voor elke

Dix

I

nike

\

PET

CQ

Le

Li

EN

1

À

&

pp

LN

2

ua

Pita-pizza calzone

Pizza white tuna melt

BEREIDEN

© ca.15 MINUTEN

© cA.20 MINUTEN

Ö HOOFDGERECHT

MET EEN DEKSEL

Ö HOOFDGERECHT

1. Steek de barbecue aan of

Æ voor 8 sruks

Omdat je voor al deze

& VOOR2STUKS

verwarm de oven voor op

recepten een barbecue

220°C. Roer de mascarpone

© GEMIDDELD

€ GEMIDDELD

met deksel gebruikt,

los. Rol het deeg uit op

wordt je barbecue

3 vis

de bakplaat en verdeel de

INGREDIËNTEN

eigenlijk een klein

mascarpone erover. 2. Verdeel

+ 8 pitabroodjes

oventje. Door de hoge

de uienringen en tonijn erover.

* 1 bol mozzarella,

temperatuur binnenin

INGREDIËNTEN

Bestrooi met de oregano,

in 8 plakken

zijn de pizza's vervolgens

“150 g mascarpone

peper, kaas en olijven. 3. Zet de

* 8 plakjes salami, chorizo

supersnel klaar.

«2 rollen rond pizzadeeg,

bakplaat op het rooster van de

of ham

koelvers

barbecue en sluit het deksel.

«8 kastanjechampignons,

* 2 rode uien,

Bak de pizza in 5-10 minuten

schoongeveegd en in

in dunne ringen

knapperig op de barbecue

plakjes

naar smaak aan met artisjok of

«2 blikjes tonijn op water,

of in de oven. Bestrooi met

* 4 eetl. Parmezaanse of

olijven. Druk de broodjes dicht

uitgelekt

peterselie. Bak op dezelfde

oude kaas, geraspt

en bestrijk ze aan beide kanten

- 2 eetl. oregano

manier de tweede pizza.

* evt. 4 artisjokharten (blik),

met olijfolie. 3. Leg het stuk folie

“150 g cheddar of belegen

in plakjes

op het rooster van de barbecue

kaas, geraspt

voedingswaarde per stuk

1380 kcal, vet 72 g (waarvan

«evt. 2 eetl. zwarte olijven

en leg de broodjes erop. Sluit

«2 eetl. zwarte olijven

zonder pit, in plakjes

het deksel van de barbecue en

zonder pit, in plakjes

verzadigd 43 g), koolhydraten

* 1 eetl. olijfolie

bak de broodjes 2-4 minuten

* 2 eetl. peterselie,

98 g, eiwit 82 g, vezels 6 g,

* 200 ml kruidige

of bak in de oven. Keer om met

fijngehakt

zout9g

tomatensaus, naar keuze

behulp van een tang en bak

90 g groente p.p.

nogmaals in een paar minuten

+ barbecue met deksel

+ barbecue met deksel

krokant. 4. Verwarm intussen

* ronde (barbecue-)

Scan de QR code

* aluminiumfolie

de tomatensaus. Neem de

bakplaat, ingevet

om naar het

recept te gaan

pita's van het rooster en serveer

direct met de tomatensaus.

BEREIDEN

1. Steek de barbecue aan

voedingswaarde per stuk

of verwarm de oven voor

250 kcal, vet 1l g (waarvan

op 220°C. Vouw een stuk

verzadigd 5 g), koolhydraten

r

aluminiumfolie dubbel

25 g, eiwit 12 g, vezels 1 g,

zodat het groot genoeg

zout 1,4 g

Tuna melt is bekend

is om 8 broodjes tegelijk

erop te leggen. 2. Snijd de

KE] scan de QR code

van een sandwich,

om naar het

pitabroodjes open tot een

recept te gaan

envelopje. Vul elk broodje

maar past ook prima

met een plakje mozzarella,

een plakje vleeswaren, een

op een pizza

paar plakjes champignon

en wat geraspte kaas. Vul

KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG