Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 76
Hier is pagina 76 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
koken
voor elke
Dix
I
nike
\
PET
CQ
Le
Li
EN
1
À
&
pp
LN
2
ua
Pita-pizza calzone
Pizza white tuna melt
BEREIDEN
© ca.15 MINUTEN
© cA.20 MINUTEN
Ö HOOFDGERECHT
MET EEN DEKSEL
Ö HOOFDGERECHT
1. Steek de barbecue aan of
Æ voor 8 sruks
Omdat je voor al deze
& VOOR2STUKS
verwarm de oven voor op
recepten een barbecue
220°C. Roer de mascarpone
© GEMIDDELD
€ GEMIDDELD
met deksel gebruikt,
los. Rol het deeg uit op
wordt je barbecue
3 vis
de bakplaat en verdeel de
INGREDIËNTEN
eigenlijk een klein
mascarpone erover. 2. Verdeel
+ 8 pitabroodjes
oventje. Door de hoge
de uienringen en tonijn erover.
* 1 bol mozzarella,
temperatuur binnenin
INGREDIËNTEN
Bestrooi met de oregano,
in 8 plakken
zijn de pizza's vervolgens
“150 g mascarpone
peper, kaas en olijven. 3. Zet de
* 8 plakjes salami, chorizo
supersnel klaar.
«2 rollen rond pizzadeeg,
bakplaat op het rooster van de
of ham
koelvers
barbecue en sluit het deksel.
«8 kastanjechampignons,
* 2 rode uien,
Bak de pizza in 5-10 minuten
schoongeveegd en in
in dunne ringen
knapperig op de barbecue
plakjes
naar smaak aan met artisjok of
«2 blikjes tonijn op water,
of in de oven. Bestrooi met
* 4 eetl. Parmezaanse of
olijven. Druk de broodjes dicht
uitgelekt
peterselie. Bak op dezelfde
oude kaas, geraspt
en bestrijk ze aan beide kanten
- 2 eetl. oregano
manier de tweede pizza.
* evt. 4 artisjokharten (blik),
met olijfolie. 3. Leg het stuk folie
“150 g cheddar of belegen
in plakjes
op het rooster van de barbecue
kaas, geraspt
voedingswaarde per stuk
1380 kcal, vet 72 g (waarvan
«evt. 2 eetl. zwarte olijven
en leg de broodjes erop. Sluit
«2 eetl. zwarte olijven
zonder pit, in plakjes
het deksel van de barbecue en
zonder pit, in plakjes
verzadigd 43 g), koolhydraten
* 1 eetl. olijfolie
bak de broodjes 2-4 minuten
* 2 eetl. peterselie,
98 g, eiwit 82 g, vezels 6 g,
* 200 ml kruidige
of bak in de oven. Keer om met
fijngehakt
zout9g
tomatensaus, naar keuze
behulp van een tang en bak
90 g groente p.p.
nogmaals in een paar minuten
+ barbecue met deksel
+ barbecue met deksel
krokant. 4. Verwarm intussen
* ronde (barbecue-)
Scan de QR code
* aluminiumfolie
de tomatensaus. Neem de
bakplaat, ingevet
om naar het
recept te gaan
pita's van het rooster en serveer
direct met de tomatensaus.
BEREIDEN
1. Steek de barbecue aan
voedingswaarde per stuk
of verwarm de oven voor
250 kcal, vet 1l g (waarvan
op 220°C. Vouw een stuk
verzadigd 5 g), koolhydraten
r
aluminiumfolie dubbel
25 g, eiwit 12 g, vezels 1 g,
zodat het groot genoeg
zout 1,4 g
Tuna melt is bekend
is om 8 broodjes tegelijk
erop te leggen. 2. Snijd de
KE] scan de QR code
van een sandwich,
om naar het
pitabroodjes open tot een
recept te gaan
envelopje. Vul elk broodje
maar past ook prima
met een plakje mozzarella,
een plakje vleeswaren, een
op een pizza
paar plakjes champignon
en wat geraspte kaas. Vul
KOOKINSPIRATIE
VOOR ELKE DAG