Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 76


Hier is pagina 76 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.



Deen Folder 01.05.2020

Hier is pagina 76 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 76

koken voor elke Dix I nike \ PET CQ Le Li EN 1 À & pp LN 2 ua Pita-pizza calzone Pizza white tuna melt BEREIDEN © ca.15 MINUTEN © cA.20 MINUTEN Ö HOOFDGERECHT MET EEN DEKSEL Ö HOOFDGERECHT 1. Steek de barbecue aan of Æ voor 8 sruks Omdat je voor al deze & VOOR2STUKS verwarm de oven voor op recepten een barbecue 220°C. Roer de mascarpone © GEMIDDELD € GEMIDDELD met deksel gebruikt, los. Rol het deeg uit op wordt je barbecue 3 vis de bakplaat en verdeel de INGREDIËNTEN eigenlijk een klein mascarpone erover. 2. Verdeel + 8 pitabroodjes oventje. Door de hoge de uienringen en tonijn erover. * 1 bol mozzarella, temperatuur binnenin INGREDIËNTEN Bestrooi met de oregano, in 8 plakken zijn de pizza's vervolgens “150 g mascarpone peper, kaas en olijven. 3. Zet de * 8 plakjes salami, chorizo supersnel klaar. «2 rollen rond pizzadeeg, bakplaat op het rooster van de of ham koelvers barbecue en sluit het deksel. «8 kastanjechampignons, * 2 rode uien, Bak de pizza in 5-10 minuten schoongeveegd en in in dunne ringen knapperig op de barbecue plakjes naar smaak aan met artisjok of «2 blikjes tonijn op water, of in de oven. Bestrooi met * 4 eetl. Parmezaanse of olijven. Druk de broodjes dicht uitgelekt peterselie. Bak op dezelfde oude kaas, geraspt en bestrijk ze aan beide kanten - 2 eetl. oregano manier de tweede pizza. * evt. 4 artisjokharten (blik), met olijfolie. 3. Leg het stuk folie “150 g cheddar of belegen in plakjes op het rooster van de barbecue kaas, geraspt voedingswaarde per stuk 1380 kcal, vet 72 g (waarvan «evt. 2 eetl. zwarte olijven en leg de broodjes erop. Sluit «2 eetl. zwarte olijven zonder pit, in plakjes het deksel van de barbecue en zonder pit, in plakjes verzadigd 43 g), koolhydraten * 1 eetl. olijfolie bak de broodjes 2-4 minuten * 2 eetl. peterselie, 98 g, eiwit 82 g, vezels 6 g, * 200 ml kruidige of bak in de oven. Keer om met fijngehakt zout9g tomatensaus, naar keuze behulp van een tang en bak 90 g groente p.p. nogmaals in een paar minuten + barbecue met deksel + barbecue met deksel krokant. 4. Verwarm intussen * ronde (barbecue-) Scan de QR code * aluminiumfolie de tomatensaus. Neem de bakplaat, ingevet om naar het recept te gaan pita's van het rooster en serveer direct met de tomatensaus. BEREIDEN 1. Steek de barbecue aan voedingswaarde per stuk of verwarm de oven voor 250 kcal, vet 1l g (waarvan op 220°C. Vouw een stuk verzadigd 5 g), koolhydraten r aluminiumfolie dubbel 25 g, eiwit 12 g, vezels 1 g, zodat het groot genoeg zout 1,4 g Tuna melt is bekend is om 8 broodjes tegelijk erop te leggen. 2. Snijd de KE] scan de QR code van een sandwich, om naar het pitabroodjes open tot een recept te gaan envelopje. Vul elk broodje maar past ook prima met een plakje mozzarella, een plakje vleeswaren, een op een pizza paar plakjes champignon en wat geraspte kaas. Vul KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG

Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 76