Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 110




Hier is pagina 110 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

MonChou

Aardbeien

4

Recept

Verwarm de oven voor op 160°C. Bekleed

de springvorm met bakpapier. Vet de

binnenkant van de ring in met boter.

Cheesecake

Verkruimel de biscuitjes. Smelt de boter

en meng met de koekkruimels. Verdeel

het mengsel over de bodem van de

springvorm en druk goed aan.

Mix de MonChou Zacht & Luchtig met de

suiker, vanillesuiker, citroensap en -rasp

met een (hand)mixer tot een romige

massa. Voeg één voor één de eieren toe.

Spatel het aardappelzetmeel er voorzich-

vas

Z

tig door en schep het dan op de koekbo-

dem. Bak de taart in het midden van de

lekker Ana

?

voorverwarmde oven op 160°C in zo'n 55

Oederdag

minuten gaar. Wordt de bovenkant snel

Ln

donker? Dek de taart dan tussentijds af

met aluminiumfolie. Laat afkoelen op

een rooster en vervolgens minimaal twee

nd.

uur of het liefst een hele nacht, in de

koelkast.

Br“

Æ

à

KL

Maak ondertussen de aardbeiensaus.

3

à

Pureer hiervoor de diepvriesaardbeien

RS

a

Ar

km

met een staafmixer en haal de puree door

een zeef. Verwijder de kroontjes van de

5

RE,

verse aardbeien en halveer ze, Giet vlak

AM

voor serveren de aardbeiensaus op de

Fe

taart en versier met de verse aardbeien en

U

+

een paar blaadjes munt.

‘Ingrediënten

ve

*_3x MonChou Zacht & Luchting 200g

en

« 200 g suiker

« 1 zakje vanillesuiker

4

+ 3eieren

pe

x À

+ 1 eetlepel aardappelzetmeel

+ Sap en rasp van 1 citroen

im

+ 250 g Maria biscuitjes

=

+ 75 g Campina Grasboter + wat extra

+

kg

om in te vetten

+

#

Extra nodig:

+ Springvorm van 24cm doorsnee

#

DS

ad

#

+ Bakpapier

+ (hand}mixer

+ Staafmixer of keukenmachine

€:

+ Zeef

>

Moni

lon Choir

MonChou zacht & Tuchtig

200 gram

Kijk voor meer heerlijke recepten op www.monchou.nl