Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 110
Hier is pagina 110 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.

Hier is pagina 110 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 110
MonChou Aardbeien 4 Recept Verwarm de oven voor op 160°C. Bekleed de springvorm met bakpapier. Vet de binnenkant van de ring in met boter. Cheesecake Verkruimel de biscuitjes. Smelt de boter en meng met de koekkruimels. Verdeel het mengsel over de bodem van de springvorm en druk goed aan. Mix de MonChou Zacht & Luchtig met de suiker, vanillesuiker, citroensap en -rasp met een (hand)mixer tot een romige massa. Voeg één voor één de eieren toe. Spatel het aardappelzetmeel er voorzich- vas Z tig door en schep het dan op de koekbo- dem. Bak de taart in het midden van de lekker Ana ? voorverwarmde oven op 160°C in zo'n 55 Oederdag minuten gaar. Wordt de bovenkant snel Ln donker? Dek de taart dan tussentijds af met aluminiumfolie. Laat afkoelen op een rooster en vervolgens minimaal twee nd. uur of het liefst een hele nacht, in de koelkast. Br“ Æ à KL Maak ondertussen de aardbeiensaus. 3 à Pureer hiervoor de diepvriesaardbeien RS a Ar km met een staafmixer en haal de puree door een zeef. Verwijder de kroontjes van de 5 RE, verse aardbeien en halveer ze, Giet vlak AM voor serveren de aardbeiensaus op de Fe taart en versier met de verse aardbeien en U + een paar blaadjes munt. ‘Ingrediënten ve *_3x MonChou Zacht & Luchting 200g en « 200 g suiker « 1 zakje vanillesuiker 4 + 3eieren pe x À + 1 eetlepel aardappelzetmeel + Sap en rasp van 1 citroen im + 250 g Maria biscuitjes = + 75 g Campina Grasboter + wat extra + kg om in te vetten + # Extra nodig: + Springvorm van 24cm doorsnee # DS ad # + Bakpapier + (hand}mixer + Staafmixer of keukenmachine €: + Zeef > Moni lon Choir MonChou zacht & Tuchtig 200 gram Kijk voor meer heerlijke recepten op www.monchou.nl
Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 110