Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 110


Hier is pagina 110 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.



Deen Folder 01.05.2020

Hier is pagina 110 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 110

MonChou Aardbeien 4 Recept Verwarm de oven voor op 160°C. Bekleed de springvorm met bakpapier. Vet de binnenkant van de ring in met boter. Cheesecake Verkruimel de biscuitjes. Smelt de boter en meng met de koekkruimels. Verdeel het mengsel over de bodem van de springvorm en druk goed aan. Mix de MonChou Zacht & Luchtig met de suiker, vanillesuiker, citroensap en -rasp met een (hand)mixer tot een romige massa. Voeg één voor één de eieren toe. Spatel het aardappelzetmeel er voorzich- vas Z tig door en schep het dan op de koekbo- dem. Bak de taart in het midden van de lekker Ana ? voorverwarmde oven op 160°C in zo'n 55 Oederdag minuten gaar. Wordt de bovenkant snel Ln donker? Dek de taart dan tussentijds af met aluminiumfolie. Laat afkoelen op een rooster en vervolgens minimaal twee nd. uur of het liefst een hele nacht, in de koelkast. Br“ Æ à KL Maak ondertussen de aardbeiensaus. 3 à Pureer hiervoor de diepvriesaardbeien RS a Ar km met een staafmixer en haal de puree door een zeef. Verwijder de kroontjes van de 5 RE, verse aardbeien en halveer ze, Giet vlak AM voor serveren de aardbeiensaus op de Fe taart en versier met de verse aardbeien en U + een paar blaadjes munt. ‘Ingrediënten ve *_3x MonChou Zacht & Luchting 200g en « 200 g suiker « 1 zakje vanillesuiker 4 + 3eieren pe x À + 1 eetlepel aardappelzetmeel + Sap en rasp van 1 citroen im + 250 g Maria biscuitjes = + 75 g Campina Grasboter + wat extra + kg om in te vetten + # Extra nodig: + Springvorm van 24cm doorsnee # DS ad # + Bakpapier + (hand}mixer + Staafmixer of keukenmachine €: + Zeef > Moni lon Choir MonChou zacht & Tuchtig 200 gram Kijk voor meer heerlijke recepten op www.monchou.nl

Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 110