Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 65




Hier is pagina 65 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Visburger met avocado en koolsla

BEREIDEN

© ca. 25 MINUTEN

1. Steek de barbecue aan. Dep de zalm

Ö HOOFDGERECHT

sy39unga

droog met keukenpapier en snijd in heel

LA voorá4 sTUKS

kleine stukjes. Pureer de bonen met de

{Ì GEMIDDELD

mosterd en cayennepeper. Schep de helft

Ve

KB vis

van het citroensap met de bonenpuree

door de zalm. 2. Vorm er met vochtige

>

handen 4 visburgers van en leg ze

INGREDIENTEN

afgedekt in de koelkast. Meng intussen de

+ 500 g zalmfilet

kool met de bosui, yoghurt, zout en peper.

«175 g witte bonen (pot), uitgelekt

Besprenkel de avocado met citroensap.

+ % eetl. mosterd

3.Leg de visburgers op de bakplaat op

b

+ mespunt cayennepeper

de barbecue en rooster ze 2-3 minuten

of chilipeper(vlokken)

per kant. Leg de sneetjes brood ernaast

« sap van 1 citroen

op het rooster. Verdeel de sla met daarop

« 500 g witte kool, in smalle reepjes

de koolsla over 4 sneetjes brood. Leg de

« 2 lente-/bosuitjes, in smalle ringen

visburgers en plakjes avocado erop en

«125 ml yoghurt

besprenkel met chilisaus. 4. Leg de andere

+2 avocado’s, in plakjes

sneetjes brood erop. Serveer met de rest

a

«8 sneetjes bruinbrood

van de koolsla.

+100 g botersla

« zoete chilisaus

voedingswaarde per stuk

695 kcal, vet 34 g (waarvan verzadigd 6 g),

+ barbecue

koolhydraten 48 g, eiwit 41 g, vezels 14 g,

« keukenpapier

zout 1,6 g

« (barbecue)bakplaat, ingevet

165 g groente p.p.

Scan de QR code

4] om naar het

recept te gaan

x

a

Bk

EN

pas

re

bi

adel

pr

ne

4

pi

Ne

LS

N

ed

u

LA

BET

%

ii

8

at

es

—_

1

ef

Le

N ee

Net

A

ev

er

ä

NT

A

%

a

Sk

ER

4

à

6

UE

‘a

GE

ci

PS

bo Ff

Re

Me)

ba:

05 [2020

ppen