Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 65
Hier is pagina 65 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.

Hier is pagina 65 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 65
Visburger met avocado en koolsla BEREIDEN © ca. 25 MINUTEN 1. Steek de barbecue aan. Dep de zalm Ö HOOFDGERECHT sy39unga droog met keukenpapier en snijd in heel LA voorá4 sTUKS kleine stukjes. Pureer de bonen met de {Ì GEMIDDELD mosterd en cayennepeper. Schep de helft Ve KB vis van het citroensap met de bonenpuree door de zalm. 2. Vorm er met vochtige > handen 4 visburgers van en leg ze INGREDIENTEN afgedekt in de koelkast. Meng intussen de + 500 g zalmfilet kool met de bosui, yoghurt, zout en peper. «175 g witte bonen (pot), uitgelekt Besprenkel de avocado met citroensap. + % eetl. mosterd 3.Leg de visburgers op de bakplaat op b + mespunt cayennepeper de barbecue en rooster ze 2-3 minuten of chilipeper(vlokken) per kant. Leg de sneetjes brood ernaast « sap van 1 citroen op het rooster. Verdeel de sla met daarop « 500 g witte kool, in smalle reepjes de koolsla over 4 sneetjes brood. Leg de « 2 lente-/bosuitjes, in smalle ringen visburgers en plakjes avocado erop en «125 ml yoghurt besprenkel met chilisaus. 4. Leg de andere +2 avocado’s, in plakjes sneetjes brood erop. Serveer met de rest a «8 sneetjes bruinbrood van de koolsla. +100 g botersla « zoete chilisaus voedingswaarde per stuk 695 kcal, vet 34 g (waarvan verzadigd 6 g), + barbecue koolhydraten 48 g, eiwit 41 g, vezels 14 g, « keukenpapier zout 1,6 g « (barbecue)bakplaat, ingevet 165 g groente p.p. Scan de QR code 4] om naar het recept te gaan x a Bk EN pas re bi adel pr ne 4 pi Ne LS N ed u LA BET % ii 8 at es —_ 1 ef Le N ee Net A ev er ä NT A % a Sk ER 4 à 6 UE ‘a GE ci PS bo Ff Re Me) ba: 05 [2020 ppen
Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 65