Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 65


Hier is pagina 65 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.



Deen Folder 01.05.2020

Hier is pagina 65 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 65

Visburger met avocado en koolsla BEREIDEN © ca. 25 MINUTEN 1. Steek de barbecue aan. Dep de zalm Ö HOOFDGERECHT sy39unga droog met keukenpapier en snijd in heel LA voorá4 sTUKS kleine stukjes. Pureer de bonen met de {Ì GEMIDDELD mosterd en cayennepeper. Schep de helft Ve KB vis van het citroensap met de bonenpuree door de zalm. 2. Vorm er met vochtige > handen 4 visburgers van en leg ze INGREDIENTEN afgedekt in de koelkast. Meng intussen de + 500 g zalmfilet kool met de bosui, yoghurt, zout en peper. «175 g witte bonen (pot), uitgelekt Besprenkel de avocado met citroensap. + % eetl. mosterd 3.Leg de visburgers op de bakplaat op b + mespunt cayennepeper de barbecue en rooster ze 2-3 minuten of chilipeper(vlokken) per kant. Leg de sneetjes brood ernaast « sap van 1 citroen op het rooster. Verdeel de sla met daarop « 500 g witte kool, in smalle reepjes de koolsla over 4 sneetjes brood. Leg de « 2 lente-/bosuitjes, in smalle ringen visburgers en plakjes avocado erop en «125 ml yoghurt besprenkel met chilisaus. 4. Leg de andere +2 avocado’s, in plakjes sneetjes brood erop. Serveer met de rest a «8 sneetjes bruinbrood van de koolsla. +100 g botersla « zoete chilisaus voedingswaarde per stuk 695 kcal, vet 34 g (waarvan verzadigd 6 g), + barbecue koolhydraten 48 g, eiwit 41 g, vezels 14 g, « keukenpapier zout 1,6 g « (barbecue)bakplaat, ingevet 165 g groente p.p. Scan de QR code 4] om naar het recept te gaan x a Bk EN pas re bi adel pr ne 4 pi Ne LS N ed u LA BET % ii 8 at es —_ 1 ef Le N ee Net A ev er ä NT A % a Sk ER 4 à 6 UE ‘a GE ci PS bo Ff Re Me) ba: 05 [2020 ppen

Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 65