Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 65
Hier is pagina 65 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Visburger met avocado en koolsla
BEREIDEN
© ca. 25 MINUTEN
1. Steek de barbecue aan. Dep de zalm
Ö HOOFDGERECHT
sy39unga
droog met keukenpapier en snijd in heel
LA voorá4 sTUKS
kleine stukjes. Pureer de bonen met de
{Ì GEMIDDELD
mosterd en cayennepeper. Schep de helft
Ve
KB vis
van het citroensap met de bonenpuree
door de zalm. 2. Vorm er met vochtige
>
handen 4 visburgers van en leg ze
INGREDIENTEN
afgedekt in de koelkast. Meng intussen de
+ 500 g zalmfilet
kool met de bosui, yoghurt, zout en peper.
«175 g witte bonen (pot), uitgelekt
Besprenkel de avocado met citroensap.
+ % eetl. mosterd
3.Leg de visburgers op de bakplaat op
b
+ mespunt cayennepeper
de barbecue en rooster ze 2-3 minuten
of chilipeper(vlokken)
per kant. Leg de sneetjes brood ernaast
« sap van 1 citroen
op het rooster. Verdeel de sla met daarop
« 500 g witte kool, in smalle reepjes
de koolsla over 4 sneetjes brood. Leg de
« 2 lente-/bosuitjes, in smalle ringen
visburgers en plakjes avocado erop en
«125 ml yoghurt
besprenkel met chilisaus. 4. Leg de andere
+2 avocado’s, in plakjes
sneetjes brood erop. Serveer met de rest
a
«8 sneetjes bruinbrood
van de koolsla.
+100 g botersla
« zoete chilisaus
voedingswaarde per stuk
695 kcal, vet 34 g (waarvan verzadigd 6 g),
+ barbecue
koolhydraten 48 g, eiwit 41 g, vezels 14 g,
« keukenpapier
zout 1,6 g
« (barbecue)bakplaat, ingevet
165 g groente p.p.
Scan de QR code
4] om naar het
recept te gaan
x
a
Bk
EN
pas
re
bi
adel
pr
ne
4
pi
Ne
LS
N
ed
u
LA
BET
%
ii
8
at
es
—_
1
ef
Le
N ee
Net
A
ev
er
ä
NT
A
%
a
Sk
ER
4
à
6
UE
‘a
GE
ci
PS
bo Ff
Re
Me)
ba:
05 [2020
ppen