Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 103
Hier is pagina 103 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.

Hier is pagina 103 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 103
SCIdS 2 NCIM Saucijzen met koolsalade © CA. 30 MINUTEN BEREIDEN 1 Bekleed het rooster voor + 30 MINUTEN ‘® © de helft met aluminiumfolie. MARINEREN Dep de saucijzen goed droog BIJGERECHT met keukenpapier en giet de 2 VOOR 4 PERSONEN marinade in een (steel)pannetje. © GEMIDDELD Leg de saucijzen naast elkaar op het rooster op de barbecue en bak in circa 10 minuten aan alle INGREDIËNTEN kanten bruin. 2, Leg ze dan op 2 * 8 varkenssaucijzen, het aluminiumfolie en sluit het ÿ naar keuze deksel van de barbecue. Laat ; * 2teentjes knoflook, geperst nog circa 10 minuten garen. Kook + = “1 takje rozemarijn, intussen de marinade minimaal 3 alleen de naaldjes minuten door tot een jus. 3. Snijd a £ | +1 eetl. olijfolie intussen de kool voor de salade in + % glas droge witte wijn flinterdunne reepjes en leg ineen voor de salade: grote schaal. Snijd de appels in * Ys Chinese kool kwarten, verwijder het klokhuis en " x * 2 groene appels, gewassen snijd de partjes in dunne schijfjes. 12 “1 takje rozemarijn, Schep dit door de kool. Hak de alleen de naaldjes rozemarijn grof en schep met 2 eetl. rozijnen de rozijnen door de koolsalade. * 2 eetl. kwark 4. Klop de kwark los met het : u * sap van % citroen citroensap en de olijfolie. Breng op «2 eetl. olijfolie smaak met zout en peper. Schep 2 deze dressing door de salade. * barbecue met deksel Bedruppel de saucijzen met de jus En & * aluminiumfolie en serveer met de salade. Lekker En * keukenpapier met een gepofte aardappel met Bet zure room. VOORBEREIDEN voedingswaarde per persoon 1. Steek de barbecue aan. 330 kcal, vet 18 g (waarvan Leg de saucijzen in een verzadigd 5 g), koolhydraten 17 g, 70 gl schaal. Klop de knoflook, eiwit 21 g, vezels 3 g, zout 11 g rozemarijn, olie en wijn door 40 g groente p.p. elkaar en giet dit over de saucijzen. Schep even door Pr NN en laat minimaal 30 minuten om naar het Scan de QR code afgedekt staan, tot de recept te gaan BORD + BAKJES: XENOS barbecue op temperatuur is. 05 12020 happen fe
Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 103