Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 103




Hier is pagina 103 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

SCIdS 2 NCIM

Saucijzen met koolsalade

©

CA. 30 MINUTEN

BEREIDEN

1 Bekleed het rooster voor

+ 30 MINUTEN

‘® ©

de helft met aluminiumfolie.

MARINEREN

Dep de saucijzen goed droog

BIJGERECHT

met keukenpapier en giet de

2

VOOR 4 PERSONEN

marinade in een (steel)pannetje.

©

GEMIDDELD

Leg de saucijzen naast elkaar op

het rooster op de barbecue en

bak in circa 10 minuten aan alle

INGREDIËNTEN

kanten bruin. 2, Leg ze dan op

2

* 8 varkenssaucijzen,

het aluminiumfolie en sluit het

ÿ

naar keuze

deksel van de barbecue. Laat

;

* 2teentjes knoflook, geperst

nog circa 10 minuten garen. Kook

+ =

“1 takje rozemarijn,

intussen de marinade minimaal 3

alleen de naaldjes

minuten door tot een jus. 3. Snijd

a

£ |

+1 eetl. olijfolie

intussen de kool voor de salade in

+ % glas droge witte wijn

flinterdunne reepjes en leg ineen

voor de salade:

grote schaal. Snijd de appels in

* Ys Chinese kool

kwarten, verwijder het klokhuis en

"

x

* 2 groene appels, gewassen

snijd de partjes in dunne schijfjes.

12

“1 takje rozemarijn,

Schep dit door de kool. Hak de

alleen de naaldjes

rozemarijn grof en schep met

2 eetl. rozijnen

de rozijnen door de koolsalade.

* 2 eetl. kwark

4. Klop de kwark los met het

:

u

* sap van % citroen

citroensap en de olijfolie. Breng op

«2 eetl. olijfolie

smaak met zout en peper. Schep

2

deze dressing door de salade.

* barbecue met deksel

Bedruppel de saucijzen met de jus

En

&

* aluminiumfolie

en serveer met de salade. Lekker

En

* keukenpapier

met een gepofte aardappel met

Bet

zure room.

VOORBEREIDEN

voedingswaarde per persoon

1. Steek de barbecue aan.

330 kcal, vet 18 g (waarvan

Leg de saucijzen in een

verzadigd 5 g), koolhydraten 17 g,

70

gl

schaal. Klop de knoflook,

eiwit 21 g, vezels 3 g, zout 11 g

rozemarijn, olie en wijn door

40 g groente p.p.

elkaar en giet dit over de

saucijzen. Schep even door

Pr NN

en laat minimaal 30 minuten

om naar het

Scan de QR code

afgedekt staan, tot de

recept te gaan

BORD + BAKJES: XENOS

barbecue op temperatuur is.

05 12020

happen

fe