Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 103


Hier is pagina 103 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.



Deen Folder 01.05.2020

Hier is pagina 103 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 103

SCIdS 2 NCIM Saucijzen met koolsalade © CA. 30 MINUTEN BEREIDEN 1 Bekleed het rooster voor + 30 MINUTEN ‘® © de helft met aluminiumfolie. MARINEREN Dep de saucijzen goed droog BIJGERECHT met keukenpapier en giet de 2 VOOR 4 PERSONEN marinade in een (steel)pannetje. © GEMIDDELD Leg de saucijzen naast elkaar op het rooster op de barbecue en bak in circa 10 minuten aan alle INGREDIËNTEN kanten bruin. 2, Leg ze dan op 2 * 8 varkenssaucijzen, het aluminiumfolie en sluit het ÿ naar keuze deksel van de barbecue. Laat ; * 2teentjes knoflook, geperst nog circa 10 minuten garen. Kook + = “1 takje rozemarijn, intussen de marinade minimaal 3 alleen de naaldjes minuten door tot een jus. 3. Snijd a £ | +1 eetl. olijfolie intussen de kool voor de salade in + % glas droge witte wijn flinterdunne reepjes en leg ineen voor de salade: grote schaal. Snijd de appels in * Ys Chinese kool kwarten, verwijder het klokhuis en " x * 2 groene appels, gewassen snijd de partjes in dunne schijfjes. 12 “1 takje rozemarijn, Schep dit door de kool. Hak de alleen de naaldjes rozemarijn grof en schep met 2 eetl. rozijnen de rozijnen door de koolsalade. * 2 eetl. kwark 4. Klop de kwark los met het : u * sap van % citroen citroensap en de olijfolie. Breng op «2 eetl. olijfolie smaak met zout en peper. Schep 2 deze dressing door de salade. * barbecue met deksel Bedruppel de saucijzen met de jus En & * aluminiumfolie en serveer met de salade. Lekker En * keukenpapier met een gepofte aardappel met Bet zure room. VOORBEREIDEN voedingswaarde per persoon 1. Steek de barbecue aan. 330 kcal, vet 18 g (waarvan Leg de saucijzen in een verzadigd 5 g), koolhydraten 17 g, 70 gl schaal. Klop de knoflook, eiwit 21 g, vezels 3 g, zout 11 g rozemarijn, olie en wijn door 40 g groente p.p. elkaar en giet dit over de saucijzen. Schep even door Pr NN en laat minimaal 30 minuten om naar het Scan de QR code afgedekt staan, tot de recept te gaan BORD + BAKJES: XENOS barbecue op temperatuur is. 05 12020 happen fe

Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 103