Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 24




Hier is pagina 24 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Kokosrijst met limoen en garnalen

“Dit recept is

minuten gaar. 2. Verhit intussen de

© cA.15 MINUTEN

zonnebloemolie in een koekenpan

echt supersnel

TD HOOFDGERECHT

en bak hierin de knoflook en

klaar”

ZA VOORT PERSOON

garnalen circa 4 minuten op

C? EENVOUDIG

middelhoge stand. Voeg de overige

=

X3 vis

kokosmelk, limoenrasp, -sap en de

koriander toe en warm kort door. 3.

2

à

Schep de garnalen op de kokosrijst.

Eveline

4

}

INGREDIENTEN

29 jaar

>? À

« 100 ml kokosmelk

Tips

single

- 75 g (basmati)rijst

Mix kokosmelk die je over hebt door

«150 g gebroken (diepvries-)

een fruitige smoothie met banaan.

Receptbeoordeling: KRAAAYT

sperziebonen

Wist je dat je verse groene kruiden

-—_

«1 eetl. zonnebloemolie

zoals koriander kunt invriezen? Meng

Dit recept is makkelijk om te

» 1 teentje knoflook, geperst

met olie en vul een ijsblokjesvorm

maken, snel klaar en je hebt ook

+ 150 g grote diepvriesgarnalen

ermee of blancheer de kruiden en

niet te veel vieze pannen! Door

«rasp en sap van % limoen

vries ze in zijn geheel in.

de frisse smaak van de limoen en

« handje koriander

kokosmelk is het een fijne variatie

voedingswaarde per persoon

op de rijstgerechten die ik altijd

4

600 kcal, vet 18 g (waarvan

maak. Voor een vriend die bij me

BEREIDEN

verzadigd 7 g), koolhydraten 68 g,

kwam eten heb ik de garnalen

1. Breng 75 ml kokosmelk met

eiwit 39 g, vezels 6 g, zout 2g

vervangen door zalm uit de oven

150 ml water aan de kook.

150 g groente p.p.

met viskruiden en wat limoen.

Voeg de rijst en sperziebonen

toe en kook in circa 10

Tip van Eveline:

Het restje kokosrijst gebruikte ik de

EX

El

Scan de QR code

volgende dag voor rijstepap met

js:

om naar het

recept te gaan

banaan en mango erdoor

ol

#

In

LA

KLAAR IN

4

»

BA

Sen

Vet

Á

+

15

ie

ie

MINUTEN

À

der

er

D

4

bn Se

rs x

>

A

à;

GLASXENOS

KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG»

+

+

Mn