Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 24
Hier is pagina 24 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.

Hier is pagina 24 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 24
Kokosrijst met limoen en garnalen “Dit recept is minuten gaar. 2. Verhit intussen de © cA.15 MINUTEN zonnebloemolie in een koekenpan echt supersnel TD HOOFDGERECHT en bak hierin de knoflook en klaar” ZA VOORT PERSOON garnalen circa 4 minuten op C? EENVOUDIG middelhoge stand. Voeg de overige = X3 vis kokosmelk, limoenrasp, -sap en de koriander toe en warm kort door. 3. 2 à Schep de garnalen op de kokosrijst. Eveline 4 } INGREDIENTEN 29 jaar >? À « 100 ml kokosmelk Tips single - 75 g (basmati)rijst Mix kokosmelk die je over hebt door «150 g gebroken (diepvries-) een fruitige smoothie met banaan. Receptbeoordeling: KRAAAYT sperziebonen Wist je dat je verse groene kruiden -—_ «1 eetl. zonnebloemolie zoals koriander kunt invriezen? Meng Dit recept is makkelijk om te » 1 teentje knoflook, geperst met olie en vul een ijsblokjesvorm maken, snel klaar en je hebt ook + 150 g grote diepvriesgarnalen ermee of blancheer de kruiden en niet te veel vieze pannen! Door «rasp en sap van % limoen vries ze in zijn geheel in. de frisse smaak van de limoen en « handje koriander kokosmelk is het een fijne variatie voedingswaarde per persoon op de rijstgerechten die ik altijd 4 600 kcal, vet 18 g (waarvan maak. Voor een vriend die bij me BEREIDEN verzadigd 7 g), koolhydraten 68 g, kwam eten heb ik de garnalen 1. Breng 75 ml kokosmelk met eiwit 39 g, vezels 6 g, zout 2g vervangen door zalm uit de oven 150 ml water aan de kook. 150 g groente p.p. met viskruiden en wat limoen. Voeg de rijst en sperziebonen toe en kook in circa 10 Tip van Eveline: Het restje kokosrijst gebruikte ik de EX El Scan de QR code volgende dag voor rijstepap met js: om naar het recept te gaan banaan en mango erdoor ol # In LA KLAAR IN 4 » BA Sen Vet Á + 15 ie ie MINUTEN À der er D 4 bn Se rs x > A à; GLASXENOS KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG» + + Mn
Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 24