Deen - Folder van 01.05.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 34




Hier is pagina 34 van 126 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.05.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

D.

ur

LP

ss



ER

B

NET

2

be

TIP VOOR OP

DE BARBECUE

A

Kook de hele bloemkool

circa 7 minuten voor en

meng vervolgens met de

Fe

olie en tacokruiden. Rooster

BORD:XENOS.

de bloemkool afgedekt circa

30 minuten op een hete

barbecue, tot deze mooi

gekleurd is. Keer regelmatig

=

om egaal te roosteren.

Verwarm de tortillawraps

circa 15 seconden op de

barbecue. Volg verder het

recept.

Groene cheeseburger

|

©

CA. 25 MINUTEN +

30 MINUTEN KOELEN

e burgers met de o

=

HOOFD- OF BIJGERECHT

orke

zu

an

VOOR 4 STUKS

GEMIDDELD

Sl

© Oh

ZONDER VLEES OF VIS

krijger

Vol

INGREDIËNTEN

* 3 eetl. zonnebloemolie

* lui, gesnipperd

* 200 g spinazie, panklaar

hak alles fijn in de keukenmachine.

+150 g broccoli, grof gehakt

Vorm 4 burgers van het mengsel

6 sneetjes witbrood, fijngehakt

en zet minimaal 30 minuten in de

175 g cheddar of belegen kaas,

koelkast. 2. Verhit 2 eetlepels olie in een

geraspt

koekenpan en bak hierin de burgers

u

«50 g Parmezaanse kaas, geraspt

in circa 15 minuten aan beide kanten

“2 eieren

goudbruin. Keer de burgers om de 5

*

* 4 hamburgerbroodjes

minuten om. 3. Rooster de broodjes in

* 4 augurken, in plakjes

een broodrooster. Bestrijk de broodjes

*1 bakje aioli (of zie pag. 101)

aan beide kanten met de aioli en leg de

cheeseburgers en augurk erop.

Rn

* keukenmachine

Pr

voedingswaarde per stuk

1010 kcal, vet 71 g (waarvan verzadigd

BEREIDEN

21 g), koolhydraten 55 g, eiwit 34 g, vezels

1. Verhit 1 eetlepel olie en bak

6g, zout 2,6 g

hierin de ui, spinazie en broccoli

75 g groente p.p.

__

circa 10 minuten op middelhoge

stand tot al het vocht verdampt is

Scan de QR-code

Meng met het brood, de cheddar,

om naar het

Parmezaanse kaas en eieren en

recept te gaan

KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG