Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 101




Hier is pagina 101 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

MASTERCLASS:VEGA PASTA

OPEN LASAGNE

Le

dy

MET ROMIGE

PADDENSTOELEN-

SAUS EN

CITROENOLIE

D CA.25 MINUTEN

Ö HOOFDGERECHT

ent, zu

VOOR 4 PERSONEN

© GEMIDDELD

3

RO}

® ZONDER VLEES OF VIS

voedingswaarde per persoon

970 kcal, vet 57 q (waarvan

«

verzadigd 32 g), koolhydraten 75 g,

a

eiwit 29 9, vezels5g, zout 189g

à

60 g groente p.p.

af

æ:

3

INGREDIËNTEN

2 sjalotjes. gesnipperd

Jp

200 ml witte wijn

500 ml groentebouillon

rasp en sap van \ citroen

PAPPARDELLE MET PADDENSTOELEN,

MASCARPONE EN TRUFFELOLIE

500 g lasagnebladen

koelvers of zelfgemaakt (pag. 107

400 g gemengde paddenstoelen,

voedingswaarde per persoon

© cA.30MINUTEN

schoongeveegd

605 kcal, vet 51 g (waarvan verzadigd

Ô HOOFDGERECHT

50 q boter

25 q}. koolhydraten 18 g, eiwit 18 g, vezels

250 g mascarpone

A, VOOR4PERSONEN

29, 20ut 069

handje basilicum, gehakt

Q EENvouDIG

40 g groente p.p.

olijfolie

® ZONDERVLEES OF VIS

75 g Parmezaanse kaas, in flinters

BEREIDEN

INGREDIËNTEN

BEREIDEN

1. Verhit de sjalotjes met de wijn,

300 g gedroogde pappardelle

1. Kook de pasta volgens de aanwijzingop de

bouillon, de helft van decitroenrasp

of 400 q koelvers

verpakking. Snijd de paddenstoelen

en dehelftvan het citroensap. Kook

300 g gemengde paddenstoelen,

in plakjes. Verhit een scheutje olijfolieen bakhierinde

delasagnebladen hierin 2-3 minuten.

schoongeveegd

paddenstoelen 3-4 minuten, tothet vocht verdampt

Neem ze uitde panen houd warmop

olijfolie

is.Brengopsmaakmet zouten peperenschepvande

eenbord boven een pan heet water.

50 q mascarpone

warmtebron af de mascorpone erdoor.

Laat het kookvocht iets inkoken.

75 9 Parmezaanse kaas, geraspt

2. Gietde pastaaf en vang wat kookvocht op. Schep

2. Snijd de paddenstoelen in grove

2 eetl. bieslook

de pappardelle doorde pastasaus met de helft vande

stukken. Verhit de boteren bakhierin

of lente-/bosui, gehakt

Parmezaanse koasendehelft vande bieslook Voeg

de paddenstoelen 2-3 minuten met

truffelolie

enkelelepels kookvochttoe als desaus tedikis.

zouten peper. Klop de mascarpone

3. Bestrooide pasta op het bord met derest van de

doorhetkookvochtenschepde

groenekruidenende Parmezaanse kaas. Verdeel een

paddenstoelen erdoor

scheut truffelolie erover.

3. Mengdebasilicumenderest van

decitroenraspen-sop meteen scheut

exe

olijfolie. Stapel delasagnebladen

niette strakopdiepe bordenenschep

KOSTBARE TRUFFEL

steedseenbeetje paddenstoelensaus

Truffel is een soort donkere zwam die onder de aarde groeit, meestal op de wortels van

ertussen. Garneer meteensliect

een eikenboom. Het is een kostbare d.

atesse die niet overal gemakkelij

rkrijgbaar

citroenolie, de Parmezaanse kaasen

is. Dat gaat gelukkig beter met truffelolie. Kun je deze ook niet vinden? V

ervang de

basilicumblaodies.

truffelolie in dit recept door zeer fijngehakte (kastanje)champignons met een beetje

olijfolie of gebruik truffeltapenade.

Boodschappen jos

221209