Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 101
Hier is pagina 101 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.

Hier is pagina 101 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 101
MASTERCLASS:VEGA PASTA OPEN LASAGNE Le dy MET ROMIGE PADDENSTOELEN- SAUS EN CITROENOLIE D CA.25 MINUTEN Ö HOOFDGERECHT ent, zu VOOR 4 PERSONEN © GEMIDDELD 3 RO} ® ZONDER VLEES OF VIS voedingswaarde per persoon 970 kcal, vet 57 q (waarvan « verzadigd 32 g), koolhydraten 75 g, a eiwit 29 9, vezels5g, zout 189g à 60 g groente p.p. af æ: 3 INGREDIËNTEN 2 sjalotjes. gesnipperd Jp 200 ml witte wijn 500 ml groentebouillon rasp en sap van \ citroen PAPPARDELLE MET PADDENSTOELEN, MASCARPONE EN TRUFFELOLIE 500 g lasagnebladen koelvers of zelfgemaakt (pag. 107 400 g gemengde paddenstoelen, voedingswaarde per persoon © cA.30MINUTEN schoongeveegd 605 kcal, vet 51 g (waarvan verzadigd Ô HOOFDGERECHT 50 q boter 25 q}. koolhydraten 18 g, eiwit 18 g, vezels 250 g mascarpone A, VOOR4PERSONEN 29, 20ut 069 handje basilicum, gehakt Q EENvouDIG 40 g groente p.p. olijfolie ® ZONDERVLEES OF VIS 75 g Parmezaanse kaas, in flinters BEREIDEN INGREDIËNTEN BEREIDEN 1. Verhit de sjalotjes met de wijn, 300 g gedroogde pappardelle 1. Kook de pasta volgens de aanwijzingop de bouillon, de helft van decitroenrasp of 400 q koelvers verpakking. Snijd de paddenstoelen en dehelftvan het citroensap. Kook 300 g gemengde paddenstoelen, in plakjes. Verhit een scheutje olijfolieen bakhierinde delasagnebladen hierin 2-3 minuten. schoongeveegd paddenstoelen 3-4 minuten, tothet vocht verdampt Neem ze uitde panen houd warmop olijfolie is.Brengopsmaakmet zouten peperenschepvande eenbord boven een pan heet water. 50 q mascarpone warmtebron af de mascorpone erdoor. Laat het kookvocht iets inkoken. 75 9 Parmezaanse kaas, geraspt 2. Gietde pastaaf en vang wat kookvocht op. Schep 2. Snijd de paddenstoelen in grove 2 eetl. bieslook de pappardelle doorde pastasaus met de helft vande stukken. Verhit de boteren bakhierin of lente-/bosui, gehakt Parmezaanse koasendehelft vande bieslook Voeg de paddenstoelen 2-3 minuten met truffelolie enkelelepels kookvochttoe als desaus tedikis. zouten peper. Klop de mascarpone 3. Bestrooide pasta op het bord met derest van de doorhetkookvochtenschepde groenekruidenende Parmezaanse kaas. Verdeel een paddenstoelen erdoor scheut truffelolie erover. 3. Mengdebasilicumenderest van decitroenraspen-sop meteen scheut exe olijfolie. Stapel delasagnebladen niette strakopdiepe bordenenschep KOSTBARE TRUFFEL steedseenbeetje paddenstoelensaus Truffel is een soort donkere zwam die onder de aarde groeit, meestal op de wortels van ertussen. Garneer meteensliect een eikenboom. Het is een kostbare d. atesse die niet overal gemakkelij rkrijgbaar citroenolie, de Parmezaanse kaasen is. Dat gaat gelukkig beter met truffelolie. Kun je deze ook niet vinden? V ervang de basilicumblaodies. truffelolie in dit recept door zeer fijngehakte (kastanje)champignons met een beetje olijfolie of gebruik truffeltapenade. Boodschappen jos 221209
Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 101