Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 101
Hier is pagina 101 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
MASTERCLASS:VEGA PASTA
OPEN LASAGNE
Le
dy
MET ROMIGE
PADDENSTOELEN-
SAUS EN
CITROENOLIE
D CA.25 MINUTEN
Ö HOOFDGERECHT
ent, zu
VOOR 4 PERSONEN
© GEMIDDELD
3
RO}
® ZONDER VLEES OF VIS
voedingswaarde per persoon
970 kcal, vet 57 q (waarvan
«
verzadigd 32 g), koolhydraten 75 g,
a
eiwit 29 9, vezels5g, zout 189g
à
60 g groente p.p.
af
æ:
3
INGREDIËNTEN
2 sjalotjes. gesnipperd
Jp
200 ml witte wijn
500 ml groentebouillon
rasp en sap van \ citroen
PAPPARDELLE MET PADDENSTOELEN,
MASCARPONE EN TRUFFELOLIE
500 g lasagnebladen
koelvers of zelfgemaakt (pag. 107
400 g gemengde paddenstoelen,
voedingswaarde per persoon
© cA.30MINUTEN
schoongeveegd
605 kcal, vet 51 g (waarvan verzadigd
Ô HOOFDGERECHT
50 q boter
25 q}. koolhydraten 18 g, eiwit 18 g, vezels
250 g mascarpone
A, VOOR4PERSONEN
29, 20ut 069
handje basilicum, gehakt
Q EENvouDIG
40 g groente p.p.
olijfolie
® ZONDERVLEES OF VIS
75 g Parmezaanse kaas, in flinters
BEREIDEN
INGREDIËNTEN
BEREIDEN
1. Verhit de sjalotjes met de wijn,
300 g gedroogde pappardelle
1. Kook de pasta volgens de aanwijzingop de
bouillon, de helft van decitroenrasp
of 400 q koelvers
verpakking. Snijd de paddenstoelen
en dehelftvan het citroensap. Kook
300 g gemengde paddenstoelen,
in plakjes. Verhit een scheutje olijfolieen bakhierinde
delasagnebladen hierin 2-3 minuten.
schoongeveegd
paddenstoelen 3-4 minuten, tothet vocht verdampt
Neem ze uitde panen houd warmop
olijfolie
is.Brengopsmaakmet zouten peperenschepvande
eenbord boven een pan heet water.
50 q mascarpone
warmtebron af de mascorpone erdoor.
Laat het kookvocht iets inkoken.
75 9 Parmezaanse kaas, geraspt
2. Gietde pastaaf en vang wat kookvocht op. Schep
2. Snijd de paddenstoelen in grove
2 eetl. bieslook
de pappardelle doorde pastasaus met de helft vande
stukken. Verhit de boteren bakhierin
of lente-/bosui, gehakt
Parmezaanse koasendehelft vande bieslook Voeg
de paddenstoelen 2-3 minuten met
truffelolie
enkelelepels kookvochttoe als desaus tedikis.
zouten peper. Klop de mascarpone
3. Bestrooide pasta op het bord met derest van de
doorhetkookvochtenschepde
groenekruidenende Parmezaanse kaas. Verdeel een
paddenstoelen erdoor
scheut truffelolie erover.
3. Mengdebasilicumenderest van
decitroenraspen-sop meteen scheut
exe
olijfolie. Stapel delasagnebladen
niette strakopdiepe bordenenschep
KOSTBARE TRUFFEL
steedseenbeetje paddenstoelensaus
Truffel is een soort donkere zwam die onder de aarde groeit, meestal op de wortels van
ertussen. Garneer meteensliect
een eikenboom. Het is een kostbare d.
atesse die niet overal gemakkelij
rkrijgbaar
citroenolie, de Parmezaanse kaasen
is. Dat gaat gelukkig beter met truffelolie. Kun je deze ook niet vinden? V
ervang de
basilicumblaodies.
truffelolie in dit recept door zeer fijngehakte (kastanje)champignons met een beetje
olijfolie of gebruik truffeltapenade.
Boodschappen jos
221209