Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 101


Hier is pagina 101 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Deen Folder 01.12.2020

Hier is pagina 101 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 101

MASTERCLASS:VEGA PASTA OPEN LASAGNE Le dy MET ROMIGE PADDENSTOELEN- SAUS EN CITROENOLIE D CA.25 MINUTEN Ö HOOFDGERECHT ent, zu VOOR 4 PERSONEN © GEMIDDELD 3 RO} ® ZONDER VLEES OF VIS voedingswaarde per persoon 970 kcal, vet 57 q (waarvan « verzadigd 32 g), koolhydraten 75 g, a eiwit 29 9, vezels5g, zout 189g à 60 g groente p.p. af æ: 3 INGREDIËNTEN 2 sjalotjes. gesnipperd Jp 200 ml witte wijn 500 ml groentebouillon rasp en sap van \ citroen PAPPARDELLE MET PADDENSTOELEN, MASCARPONE EN TRUFFELOLIE 500 g lasagnebladen koelvers of zelfgemaakt (pag. 107 400 g gemengde paddenstoelen, voedingswaarde per persoon © cA.30MINUTEN schoongeveegd 605 kcal, vet 51 g (waarvan verzadigd Ô HOOFDGERECHT 50 q boter 25 q}. koolhydraten 18 g, eiwit 18 g, vezels 250 g mascarpone A, VOOR4PERSONEN 29, 20ut 069 handje basilicum, gehakt Q EENvouDIG 40 g groente p.p. olijfolie ® ZONDERVLEES OF VIS 75 g Parmezaanse kaas, in flinters BEREIDEN INGREDIËNTEN BEREIDEN 1. Verhit de sjalotjes met de wijn, 300 g gedroogde pappardelle 1. Kook de pasta volgens de aanwijzingop de bouillon, de helft van decitroenrasp of 400 q koelvers verpakking. Snijd de paddenstoelen en dehelftvan het citroensap. Kook 300 g gemengde paddenstoelen, in plakjes. Verhit een scheutje olijfolieen bakhierinde delasagnebladen hierin 2-3 minuten. schoongeveegd paddenstoelen 3-4 minuten, tothet vocht verdampt Neem ze uitde panen houd warmop olijfolie is.Brengopsmaakmet zouten peperenschepvande eenbord boven een pan heet water. 50 q mascarpone warmtebron af de mascorpone erdoor. Laat het kookvocht iets inkoken. 75 9 Parmezaanse kaas, geraspt 2. Gietde pastaaf en vang wat kookvocht op. Schep 2. Snijd de paddenstoelen in grove 2 eetl. bieslook de pappardelle doorde pastasaus met de helft vande stukken. Verhit de boteren bakhierin of lente-/bosui, gehakt Parmezaanse koasendehelft vande bieslook Voeg de paddenstoelen 2-3 minuten met truffelolie enkelelepels kookvochttoe als desaus tedikis. zouten peper. Klop de mascarpone 3. Bestrooide pasta op het bord met derest van de doorhetkookvochtenschepde groenekruidenende Parmezaanse kaas. Verdeel een paddenstoelen erdoor scheut truffelolie erover. 3. Mengdebasilicumenderest van decitroenraspen-sop meteen scheut exe olijfolie. Stapel delasagnebladen niette strakopdiepe bordenenschep KOSTBARE TRUFFEL steedseenbeetje paddenstoelensaus Truffel is een soort donkere zwam die onder de aarde groeit, meestal op de wortels van ertussen. Garneer meteensliect een eikenboom. Het is een kostbare d. atesse die niet overal gemakkelij rkrijgbaar citroenolie, de Parmezaanse kaasen is. Dat gaat gelukkig beter met truffelolie. Kun je deze ook niet vinden? V ervang de basilicumblaodies. truffelolie in dit recept door zeer fijngehakte (kastanje)champignons met een beetje olijfolie of gebruik truffeltapenade. Boodschappen jos 221209

Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 101