Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 30


Hier is pagina 30 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Deen Folder 01.12.2020

Hier is pagina 30 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 30

> 4 B I; 4 \ (> 3 NY, = à. 1€ 9 cp ALT LOS 7 Pd et 3 er N) " > » SALADE MET WARME GEITENKAAS AN en GEKARAMELLISEERDE PECANNOT EN EN CRANBERRYCHUTNEY + ® ca.30 MINUTEN voedingswaarde ES + UUR OVENTIJD per persoon 2 an 1010 kcal, vet 69 g 7 D VOORGERECHT (waarvan verzadigd 22 9) 3 VOOR4PERSONEN Da koolhydraten 57 9, eiwit349g { GEMIDDELD vezels 8 g, zout 19 g LM ASS no g groente p.p. Y. m ® ZONDER VLEES OF VIS INGREDIËNTEN 2. Bereid intussen de chutney. 1 Snipper lui. Kookde cranberry's 15 q pecannoten metdegesnipperde ui, 3 eetl. suiker sinaasappelrasp, =sap, de helft 2 rode uien 4 vandehoningendehelft van de azijn circo 15 minuten, tot rasp en sap van de cranberry'seen dikke saus sinaasappel vormen.Houd apart. 2 eetl. honing 3. Doop de plakken geitenkaas S eetl. (appeljazijn eerst rondom inde bloem, Schud k à 4 pl ken zachte geitenkaas overtollige bloemeraf. Doop Le à ca. 100 q} de kaas daarna inhet eien Jeetl. bloem vervolgens inde broodkruimels : 2 eieren, losgek/ en, # entiim. Herhaaldeloogeien 150.9 panko of broodkruim broodkruimvooreenextra 4 2th tijm krokantelaag. Verhitde polie 4 eetl, zonn zonnebloemolie en bak hierin leet ster de gepaneerde geitenkaas aan 5 eetl. olijfolie beide kanten goudbruin x a geme de bladsla 4.Mengderest vande honing 3 stengels ble kseld metde rest vande azijn en © D in boogjes mosterd. Gietal doppend de pr olijfolie erbijtot een gladde bakplaat met bakpapier dressing. Snijd de overige uiin >) dunne ringen en meng met de sla Là 3 BEREIDEN enbleekselderi]. Giet de dressing 1. Verwarm de oven voorop eroveren meng goed. [£. 120°C. Klopheteiwitmet] 5. Verdeel de salade over borden > + ‚x + FLE theelepel water schuimig en Scheplepeltjes chutney overde te, sla, bestrooi met de pecannoten et voegde noten toe. Neemde noten uit heteiwit en be: trooi enleg degeitenkooserbij “ metde suiker zodat ze volledig Serveerdirect bedekt zijn. Verdeel de noten overde bakplaat en rooster Scan de QR-code es om naar het circa luurinde oven. Schepelk recept te gaan : kwartierevenom, 7 Ee ei 34 KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG

Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 30