Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 30
Hier is pagina 30 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.

Hier is pagina 30 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 30
> 4 B I; 4 \ (> 3 NY, = à. 1€ 9 cp ALT LOS 7 Pd et 3 er N) " > » SALADE MET WARME GEITENKAAS AN en GEKARAMELLISEERDE PECANNOT EN EN CRANBERRYCHUTNEY + ® ca.30 MINUTEN voedingswaarde ES + UUR OVENTIJD per persoon 2 an 1010 kcal, vet 69 g 7 D VOORGERECHT (waarvan verzadigd 22 9) 3 VOOR4PERSONEN Da koolhydraten 57 9, eiwit349g { GEMIDDELD vezels 8 g, zout 19 g LM ASS no g groente p.p. Y. m ® ZONDER VLEES OF VIS INGREDIËNTEN 2. Bereid intussen de chutney. 1 Snipper lui. Kookde cranberry's 15 q pecannoten metdegesnipperde ui, 3 eetl. suiker sinaasappelrasp, =sap, de helft 2 rode uien 4 vandehoningendehelft van de azijn circo 15 minuten, tot rasp en sap van de cranberry'seen dikke saus sinaasappel vormen.Houd apart. 2 eetl. honing 3. Doop de plakken geitenkaas S eetl. (appeljazijn eerst rondom inde bloem, Schud k à 4 pl ken zachte geitenkaas overtollige bloemeraf. Doop Le à ca. 100 q} de kaas daarna inhet eien Jeetl. bloem vervolgens inde broodkruimels : 2 eieren, losgek/ en, # entiim. Herhaaldeloogeien 150.9 panko of broodkruim broodkruimvooreenextra 4 2th tijm krokantelaag. Verhitde polie 4 eetl, zonn zonnebloemolie en bak hierin leet ster de gepaneerde geitenkaas aan 5 eetl. olijfolie beide kanten goudbruin x a geme de bladsla 4.Mengderest vande honing 3 stengels ble kseld metde rest vande azijn en © D in boogjes mosterd. Gietal doppend de pr olijfolie erbijtot een gladde bakplaat met bakpapier dressing. Snijd de overige uiin >) dunne ringen en meng met de sla Là 3 BEREIDEN enbleekselderi]. Giet de dressing 1. Verwarm de oven voorop eroveren meng goed. [£. 120°C. Klopheteiwitmet] 5. Verdeel de salade over borden > + ‚x + FLE theelepel water schuimig en Scheplepeltjes chutney overde te, sla, bestrooi met de pecannoten et voegde noten toe. Neemde noten uit heteiwit en be: trooi enleg degeitenkooserbij “ metde suiker zodat ze volledig Serveerdirect bedekt zijn. Verdeel de noten overde bakplaat en rooster Scan de QR-code es om naar het circa luurinde oven. Schepelk recept te gaan : kwartierevenom, 7 Ee ei 34 KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG
Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 30