Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 30
Hier is pagina 30 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
>
4
B
I;
4
\
(>
3
NY, = à.
1€
9
cp
ALT
LOS
7
Pd
et
3
er
N)
"
>
»
SALADE MET WARME GEITENKAAS
AN en
GEKARAMELLISEERDE PECANNOT
EN
EN CRANBERRYCHUTNEY
+
® ca.30 MINUTEN
voedingswaarde
ES
+ UUR OVENTIJD
per persoon
2
an
1010 kcal, vet 69 g
7
D VOORGERECHT
(waarvan verzadigd 22 9)
3 VOOR4PERSONEN
Da
koolhydraten 57 9, eiwit349g
{ GEMIDDELD
vezels 8 g, zout 19 g
LM
ASS
no g groente p.p.
Y.
m
® ZONDER VLEES OF VIS
INGREDIËNTEN
2. Bereid intussen de chutney.
1
Snipper lui. Kookde cranberry's
15 q pecannoten
metdegesnipperde ui,
3 eetl. suiker
sinaasappelrasp, =sap, de helft
2 rode uien
4
vandehoningendehelft van
de azijn circo 15 minuten, tot
rasp en sap van
de cranberry'seen dikke saus
sinaasappel
vormen.Houd apart.
2 eetl. honing
3. Doop de plakken geitenkaas
S eetl. (appeljazijn
eerst rondom inde bloem, Schud
k
à
4 pl
ken zachte geitenkaas
overtollige bloemeraf. Doop
Le
à ca. 100 q}
de kaas daarna inhet eien
Jeetl. bloem
vervolgens inde broodkruimels
:
2 eieren, losgek/
en, #
entiim. Herhaaldeloogeien
150.9 panko of
broodkruim
broodkruimvooreenextra
4
2th
tijm
krokantelaag. Verhitde
polie
4 eetl, zonn
zonnebloemolie en bak hierin
leet
ster
de gepaneerde geitenkaas aan
5 eetl. olijfolie
beide kanten goudbruin
x
a geme
de bladsla
4.Mengderest vande honing
3 stengels
ble
kseld
metde rest vande azijn en
©
D
in boogjes
mosterd. Gietal doppend de
pr
olijfolie erbijtot een gladde
bakplaat met bakpapier
dressing. Snijd de overige uiin
>)
dunne ringen en meng met de sla
Là
3
BEREIDEN
enbleekselderi]. Giet de dressing
1. Verwarm de oven voorop
eroveren meng goed.
[£.
120°C. Klopheteiwitmet]
5. Verdeel de salade over borden
>
+
‚x
+
FLE
theelepel water schuimig en
Scheplepeltjes chutney overde
te,
sla, bestrooi met de pecannoten
et
voegde noten toe. Neemde
noten uit heteiwit en be:
trooi
enleg degeitenkooserbij
“
metde suiker zodat ze volledig
Serveerdirect
bedekt zijn. Verdeel de noten
overde bakplaat en rooster
Scan de QR-code
es
om naar het
circa luurinde oven. Schepelk
recept te gaan
:
kwartierevenom,
7
Ee
ei
34 KOOKINSPIRATIE
VOOR ELKE DAG