Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 30




Hier is pagina 30 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

>

4

B

I;

4

\

(>

3

NY, = à.

1€

9

cp

ALT

LOS

7

Pd

et

3

er

N)

"

>

»

SALADE MET WARME GEITENKAAS

AN en

GEKARAMELLISEERDE PECANNOT

EN

EN CRANBERRYCHUTNEY

+

® ca.30 MINUTEN

voedingswaarde

ES

+ UUR OVENTIJD

per persoon

2

an

1010 kcal, vet 69 g

7

D VOORGERECHT

(waarvan verzadigd 22 9)

3 VOOR4PERSONEN

Da

koolhydraten 57 9, eiwit349g

{ GEMIDDELD

vezels 8 g, zout 19 g

LM

ASS

no g groente p.p.

Y.

m

® ZONDER VLEES OF VIS

INGREDIËNTEN

2. Bereid intussen de chutney.

1

Snipper lui. Kookde cranberry's

15 q pecannoten

metdegesnipperde ui,

3 eetl. suiker

sinaasappelrasp, =sap, de helft

2 rode uien

4

vandehoningendehelft van

de azijn circo 15 minuten, tot

rasp en sap van

de cranberry'seen dikke saus

sinaasappel

vormen.Houd apart.

2 eetl. honing

3. Doop de plakken geitenkaas

S eetl. (appeljazijn

eerst rondom inde bloem, Schud

k

à

4 pl

ken zachte geitenkaas

overtollige bloemeraf. Doop

Le

à ca. 100 q}

de kaas daarna inhet eien

Jeetl. bloem

vervolgens inde broodkruimels

:

2 eieren, losgek/

en, #

entiim. Herhaaldeloogeien

150.9 panko of

broodkruim

broodkruimvooreenextra

4

2th

tijm

krokantelaag. Verhitde

polie

4 eetl, zonn

zonnebloemolie en bak hierin

leet

ster

de gepaneerde geitenkaas aan

5 eetl. olijfolie

beide kanten goudbruin

x

a geme

de bladsla

4.Mengderest vande honing

3 stengels

ble

kseld

metde rest vande azijn en

©

D

in boogjes

mosterd. Gietal doppend de

pr

olijfolie erbijtot een gladde

bakplaat met bakpapier

dressing. Snijd de overige uiin

>)

dunne ringen en meng met de sla



3

BEREIDEN

enbleekselderi]. Giet de dressing

1. Verwarm de oven voorop

eroveren meng goed.

[£.

120°C. Klopheteiwitmet]

5. Verdeel de salade over borden

>

+

‚x

+

FLE

theelepel water schuimig en

Scheplepeltjes chutney overde

te,

sla, bestrooi met de pecannoten

et

voegde noten toe. Neemde

noten uit heteiwit en be:

trooi

enleg degeitenkooserbij



metde suiker zodat ze volledig

Serveerdirect

bedekt zijn. Verdeel de noten

overde bakplaat en rooster

Scan de QR-code

es

om naar het

circa luurinde oven. Schepelk

recept te gaan

:

kwartierevenom,

7

Ee

ei

34 KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG