Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 12


Hier is pagina 12 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Deen Folder 01.12.2020

Hier is pagina 12 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 12

OVENPANNENKOEK MET 4 BOSVRUCHTEN-RICOTTA 22 7 « ® _cA.15 MINUTEN voedingswaarde (+ \ AN \ +30 MINUTEN OVENTIJD per persoon S40 kcal, vet 28 g À ONTBUTOFNAGERECHT {Wwaarvan verzadigd 17 a}, 2 & VOOR4 PERSONEN koolhydraten 50 g, eiwit Ì GEMIDDELD 219, vezels 3g, zout 06q \ 5 4 el INGREDIËNTEN botererbij. Voeg de bloemen u Cm rs 50 g boter hetbokpoedertoeenspatel e D) 2 350 g ricotta toteenegaalbeslag. € 4 eieren 2. Giethetbeslaginde F 200 ml melk | DT, braadslede. Verdeel de helft 50 g suiker vande bosvruchten eroveren 150 q bloem bak 25-30 minuten inde oven, « 5 à 5 theel. bal er tothet beslag mooigerezenen 200 g (diepvries) goudbruinis. bosvruchten h OEUFS EN COCOTTE MET 3. Mengintussende overige zakje vanillesuiker ricotta met de overige \ CHAMPIGNONSEN SPEKJES evt honing of ahornsiroop bosvruchten en vanillesuiker, Snijd de pannenkoekin voedingswaarde per persoon braadslede of ovenschaal repenen serveer meteen Y ® cA.25MINUTEN 310 kcal, vet 21 9 (waarvan van 2050 cm, ingevet schepje bosvruchten-ricotto, Ni nn Ò ONTBIJT OFBRUNCH verzadigd 10 9), Besprenkel naar smaakmet ‘4 Æ VOOR 4PERSONEN koolhydraten 16 g, eiwit 13 g, BEREIDEN honing of ahornsiroop. CQ GEMIDDELD 1. Verwarmde oven voorop vezels 2 g, zout 1,} g 200°C. Smelt de boterineen (steel) pan. Klop 250 gram INGREDIËNTEN ricotta los met de eieren, melk 2. Schepinelk Leetl. olijfolie schaaltje wat vanhet en suiker. Gietde gesmolten 50 q magere spekblokjes paddenstoelenmengsel A En 100 g Spamekanorm, en leetlepel crème fraîche, e— Au in 13 Bestrooimetpeperen handje platte peterselie, eventueel zout. Breeksteeds a ge cu fijngehakt voorzichtig lei erboven. 4 eetl. crème fraîche 3.Zetdeschoaltiesineen 4 eieren braadslede. Giet kokend 4 sneetjes brood, naar keuze water naast de schaaltjes, tot 25 g boter zevoordehelft onderstaan. \ Bakdeeitjes 5-8 minuten in fl = à 4 ramequins ofeenpersoons de oven, afhankelijkvande ovenschaaltjes, ingevet gewenste gaarheid vande Dr. af braadslede of grote dooier. ovenschaal 4. Rooster de sneetjes brood nn goudbruinenbestriikzemet BEREIDEN de boter. Snijd het brood SPICY HOT ALMOND DRINK 1. Verwarmde oven voorop inrepenenserveer bijde 4 300 ml amandeldrink, Verwarm in een steelpan al klo; 180°C. Verhit de olijfolie in een eierpoties. 1 theelepel kaneelpoeder, % theelepel kardemompoeder, koekenpan en bakhierinde 1 steranijs en 1 eetlepel honing. Blijf Kloppen tot de | spekblokjes knapperig. Voeg en amandeldrink licht schuimt. Dit kan ook met een melkklopper. de champignons toeenbak Verwijder de steranijs en schenk het drankje in een groot glas deze 5 minuten mee. Voeg de recept te gaan of mok. Voeg extra honing toe naar smaak en maak af met een peterselietoe. snufje kaneelpoeder. 16 _KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG

Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 12