Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 12
Hier is pagina 12 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.

Hier is pagina 12 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 12
OVENPANNENKOEK MET 4 BOSVRUCHTEN-RICOTTA 22 7 « ® _cA.15 MINUTEN voedingswaarde (+ \ AN \ +30 MINUTEN OVENTIJD per persoon S40 kcal, vet 28 g À ONTBUTOFNAGERECHT {Wwaarvan verzadigd 17 a}, 2 & VOOR4 PERSONEN koolhydraten 50 g, eiwit Ì GEMIDDELD 219, vezels 3g, zout 06q \ 5 4 el INGREDIËNTEN botererbij. Voeg de bloemen u Cm rs 50 g boter hetbokpoedertoeenspatel e D) 2 350 g ricotta toteenegaalbeslag. € 4 eieren 2. Giethetbeslaginde F 200 ml melk | DT, braadslede. Verdeel de helft 50 g suiker vande bosvruchten eroveren 150 q bloem bak 25-30 minuten inde oven, « 5 à 5 theel. bal er tothet beslag mooigerezenen 200 g (diepvries) goudbruinis. bosvruchten h OEUFS EN COCOTTE MET 3. Mengintussende overige zakje vanillesuiker ricotta met de overige \ CHAMPIGNONSEN SPEKJES evt honing of ahornsiroop bosvruchten en vanillesuiker, Snijd de pannenkoekin voedingswaarde per persoon braadslede of ovenschaal repenen serveer meteen Y ® cA.25MINUTEN 310 kcal, vet 21 9 (waarvan van 2050 cm, ingevet schepje bosvruchten-ricotto, Ni nn Ò ONTBIJT OFBRUNCH verzadigd 10 9), Besprenkel naar smaakmet ‘4 Æ VOOR 4PERSONEN koolhydraten 16 g, eiwit 13 g, BEREIDEN honing of ahornsiroop. CQ GEMIDDELD 1. Verwarmde oven voorop vezels 2 g, zout 1,} g 200°C. Smelt de boterineen (steel) pan. Klop 250 gram INGREDIËNTEN ricotta los met de eieren, melk 2. Schepinelk Leetl. olijfolie schaaltje wat vanhet en suiker. Gietde gesmolten 50 q magere spekblokjes paddenstoelenmengsel A En 100 g Spamekanorm, en leetlepel crème fraîche, e— Au in 13 Bestrooimetpeperen handje platte peterselie, eventueel zout. Breeksteeds a ge cu fijngehakt voorzichtig lei erboven. 4 eetl. crème fraîche 3.Zetdeschoaltiesineen 4 eieren braadslede. Giet kokend 4 sneetjes brood, naar keuze water naast de schaaltjes, tot 25 g boter zevoordehelft onderstaan. \ Bakdeeitjes 5-8 minuten in fl = à 4 ramequins ofeenpersoons de oven, afhankelijkvande ovenschaaltjes, ingevet gewenste gaarheid vande Dr. af braadslede of grote dooier. ovenschaal 4. Rooster de sneetjes brood nn goudbruinenbestriikzemet BEREIDEN de boter. Snijd het brood SPICY HOT ALMOND DRINK 1. Verwarmde oven voorop inrepenenserveer bijde 4 300 ml amandeldrink, Verwarm in een steelpan al klo; 180°C. Verhit de olijfolie in een eierpoties. 1 theelepel kaneelpoeder, % theelepel kardemompoeder, koekenpan en bakhierinde 1 steranijs en 1 eetlepel honing. Blijf Kloppen tot de | spekblokjes knapperig. Voeg en amandeldrink licht schuimt. Dit kan ook met een melkklopper. de champignons toeenbak Verwijder de steranijs en schenk het drankje in een groot glas deze 5 minuten mee. Voeg de recept te gaan of mok. Voeg extra honing toe naar smaak en maak af met een peterselietoe. snufje kaneelpoeder. 16 _KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG
Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 12