Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 12
Hier is pagina 12 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
OVENPANNENKOEK MET
4
BOSVRUCHTEN-RICOTTA
22
7
«
® _cA.15 MINUTEN
voedingswaarde
(+
\
AN
\
+30 MINUTEN OVENTIJD
per persoon
S40 kcal, vet 28 g
À ONTBUTOFNAGERECHT
{Wwaarvan verzadigd 17 a},
2
& VOOR4 PERSONEN
koolhydraten 50 g, eiwit
Ì GEMIDDELD
219, vezels 3g, zout 06q
\
5
4
el
INGREDIËNTEN
botererbij. Voeg de bloemen
u
Cm
rs
50 g boter
hetbokpoedertoeenspatel
e
D)
2
350 g ricotta
toteenegaalbeslag.
€
4 eieren
2. Giethetbeslaginde
F
200 ml melk
|
DT,
braadslede. Verdeel de helft
50 g suiker
vande bosvruchten eroveren
150 q bloem
bak 25-30 minuten inde oven,
«
5
à
5 theel. bal
er
tothet beslag mooigerezenen
200 g (diepvries)
goudbruinis.
bosvruchten
h
OEUFS EN COCOTTE MET
3. Mengintussende overige
zakje vanillesuiker
ricotta met de overige
\
CHAMPIGNONSEN SPEKJES
evt honing of ahornsiroop
bosvruchten en vanillesuiker,
Snijd de pannenkoekin
voedingswaarde per persoon
braadslede of ovenschaal
repenen serveer meteen
Y
® cA.25MINUTEN
310 kcal, vet 21 9 (waarvan
van 2050 cm, ingevet
schepje bosvruchten-ricotto,
Ni
nn
Ò ONTBIJT OFBRUNCH
verzadigd 10 9),
Besprenkel naar smaakmet
‘4
Æ VOOR 4PERSONEN
koolhydraten 16 g, eiwit 13 g,
BEREIDEN
honing of ahornsiroop.
CQ GEMIDDELD
1. Verwarmde oven voorop
vezels 2 g, zout 1,} g
200°C. Smelt de boterineen
(steel) pan. Klop 250 gram
INGREDIËNTEN
ricotta los met de eieren, melk
2. Schepinelk
Leetl. olijfolie
schaaltje wat vanhet
en suiker. Gietde gesmolten
50 q magere spekblokjes
paddenstoelenmengsel
A
En
100 g Spamekanorm,
en leetlepel crème fraîche,
e—
Au
in
13
Bestrooimetpeperen
handje platte peterselie,
eventueel zout. Breeksteeds
a
ge
cu
fijngehakt
voorzichtig lei erboven.
4 eetl. crème fraîche
3.Zetdeschoaltiesineen
4 eieren
braadslede. Giet kokend
4 sneetjes brood, naar keuze
water naast de schaaltjes, tot
25 g boter
zevoordehelft onderstaan.
\
Bakdeeitjes 5-8 minuten in
fl
=
à
4 ramequins ofeenpersoons
de oven, afhankelijkvande
ovenschaaltjes, ingevet
gewenste gaarheid vande
Dr. af
braadslede of grote
dooier.
ovenschaal
4. Rooster de sneetjes brood
nn
goudbruinenbestriikzemet
BEREIDEN
de boter. Snijd het brood
SPICY HOT ALMOND DRINK
1. Verwarmde oven voorop
inrepenenserveer bijde
4 300 ml amandeldrink,
Verwarm in een steelpan al klo;
180°C. Verhit de olijfolie in een
eierpoties.
1 theelepel kaneelpoeder, % theelepel kardemompoeder,
koekenpan en bakhierinde
1 steranijs en 1 eetlepel honing. Blijf Kloppen tot de
|
spekblokjes knapperig. Voeg
en
amandeldrink licht schuimt. Dit kan ook met een melkklopper.
de champignons toeenbak
Verwijder de steranijs en schenk het drankje in een groot glas
deze 5 minuten mee. Voeg de
recept te gaan
of mok. Voeg extra honing toe naar smaak en maak af met een
peterselietoe.
snufje kaneelpoeder.
16 _KOOKINSPIRATIE
VOOR ELKE DAG