Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 12




Hier is pagina 12 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

OVENPANNENKOEK MET

4

BOSVRUCHTEN-RICOTTA

22

7

«

® _cA.15 MINUTEN

voedingswaarde

(+

\

AN

\

+30 MINUTEN OVENTIJD

per persoon

S40 kcal, vet 28 g

À ONTBUTOFNAGERECHT

{Wwaarvan verzadigd 17 a},

2

& VOOR4 PERSONEN

koolhydraten 50 g, eiwit

Ì GEMIDDELD

219, vezels 3g, zout 06q

\

5

4

el

INGREDIËNTEN

botererbij. Voeg de bloemen

u

Cm

rs

50 g boter

hetbokpoedertoeenspatel

e

D)

2

350 g ricotta

toteenegaalbeslag.



4 eieren

2. Giethetbeslaginde

F

200 ml melk

|

DT,

braadslede. Verdeel de helft

50 g suiker

vande bosvruchten eroveren

150 q bloem

bak 25-30 minuten inde oven,

«

5

à

5 theel. bal

er

tothet beslag mooigerezenen

200 g (diepvries)

goudbruinis.

bosvruchten

h

OEUFS EN COCOTTE MET

3. Mengintussende overige

zakje vanillesuiker

ricotta met de overige

\

CHAMPIGNONSEN SPEKJES

evt honing of ahornsiroop

bosvruchten en vanillesuiker,

Snijd de pannenkoekin

voedingswaarde per persoon

braadslede of ovenschaal

repenen serveer meteen

Y

® cA.25MINUTEN

310 kcal, vet 21 9 (waarvan

van 2050 cm, ingevet

schepje bosvruchten-ricotto,

Ni

nn

Ò ONTBIJT OFBRUNCH

verzadigd 10 9),

Besprenkel naar smaakmet

‘4

Æ VOOR 4PERSONEN

koolhydraten 16 g, eiwit 13 g,

BEREIDEN

honing of ahornsiroop.

CQ GEMIDDELD

1. Verwarmde oven voorop

vezels 2 g, zout 1,} g

200°C. Smelt de boterineen

(steel) pan. Klop 250 gram

INGREDIËNTEN

ricotta los met de eieren, melk

2. Schepinelk

Leetl. olijfolie

schaaltje wat vanhet

en suiker. Gietde gesmolten

50 q magere spekblokjes

paddenstoelenmengsel

A

En

100 g Spamekanorm,

en leetlepel crème fraîche,

e—

Au

in

13

Bestrooimetpeperen

handje platte peterselie,

eventueel zout. Breeksteeds

a

ge

cu

fijngehakt

voorzichtig lei erboven.

4 eetl. crème fraîche

3.Zetdeschoaltiesineen

4 eieren

braadslede. Giet kokend

4 sneetjes brood, naar keuze

water naast de schaaltjes, tot

25 g boter

zevoordehelft onderstaan.

\

Bakdeeitjes 5-8 minuten in

fl

=

à

4 ramequins ofeenpersoons

de oven, afhankelijkvande

ovenschaaltjes, ingevet

gewenste gaarheid vande

Dr. af

braadslede of grote

dooier.

ovenschaal

4. Rooster de sneetjes brood

nn

goudbruinenbestriikzemet

BEREIDEN

de boter. Snijd het brood

SPICY HOT ALMOND DRINK

1. Verwarmde oven voorop

inrepenenserveer bijde

4 300 ml amandeldrink,

Verwarm in een steelpan al klo;

180°C. Verhit de olijfolie in een

eierpoties.

1 theelepel kaneelpoeder, % theelepel kardemompoeder,

koekenpan en bakhierinde

1 steranijs en 1 eetlepel honing. Blijf Kloppen tot de

|

spekblokjes knapperig. Voeg

en

amandeldrink licht schuimt. Dit kan ook met een melkklopper.

de champignons toeenbak

Verwijder de steranijs en schenk het drankje in een groot glas

deze 5 minuten mee. Voeg de

recept te gaan

of mok. Voeg extra honing toe naar smaak en maak af met een

peterselietoe.

snufje kaneelpoeder.

16 _KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG