Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 71
Hier is pagina 71 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
KLASSIEKE NAGERECHTEN
rd
3
ad
I
arr
2.
15
x
IN
|
£
race
BR
&
ES
ne
ge:
Les
el
à
nd
———=
—
— |
Niro
a
=
ee
CHOCOLADEMOUSSE
N
4
MET GEMBER EN
Pr
>
3
GRANAATAPPEL
u
SD
Mp
=
©® cA.20 MINUTEN+2UURKOELEN
NS
Er
a
© NAGERECHT
Æ VOOR4PERSONEN
Auld
© GEMIDDELD
>»
11
foe
voedingswaarde per persoon
4
375 kcal, vet 31 g
ib
aarvan verzadigd
S
20 g}, koolhydi
ten 20 9, eiwit3g
Ed
Pl
2g,zout0lg
lu
D
Jul
INGREDIËNTEN
—
X-
100 g pure chocolade, gehakt
—
250 mi slagroom
mn
—
Na
le
er
sw
ze
bruine basterdsuikı
nun
KR —
ver
7
voor de garnering:
ek
a
NES
Cf
©
> k
Pi
4
evt. cacaopoeder, om t
et
rooien
S=
Ir
NSS
evt
itte chocolade,
Rs
in krullen 5
esct
ir
N
le
s op siroop,
Z:
En
SI
u...”
2e
tl
gra
naats
tape pitten
2e
ÈS
LA
Le
glazen of coupes
BEREIDEN
/
A
1. Verwarmde chocolade met 2 eetlepels
y
Hé
room au bain-marie en roer tot alle
5
4
un
G
5
71
u
chocolade gesmolten is. Neem van de
warmtebron en laat afkoelen.
FH,
A
Fk,
4
A
2. Klop de slagroomstiif met de suiker.
EL,
if
Roereenlepelslagroom rustig doorde
hs
chocolade tot een egaal mengsel. Sp:
ta
nu de rest vandeslogroomerdoorheen
Verdeel de chocolademousse over de
Mens,
bt rh
glozenenlaat minimaal 2 uuropstijven in
de koelkast.
3. Bestrooi de mousse naar wens met
cacaoof witte chocolade. Schepde
gemberengranaotappelpities door elkaar
en garneer de mousse ermee.
Boodschappen 75