Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 71


Hier is pagina 71 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Deen Folder 01.12.2020

Hier is pagina 71 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 71

KLASSIEKE NAGERECHTEN rd 3 ad I arr 2. 15 x IN | £ race BR & ES ne ge: Les el à nd ———= — — | Niro a = ee CHOCOLADEMOUSSE N 4 MET GEMBER EN Pr > 3 GRANAATAPPEL u SD Mp = ©® cA.20 MINUTEN+2UURKOELEN NS Er a © NAGERECHT Æ VOOR4PERSONEN Auld © GEMIDDELD >» 11 foe voedingswaarde per persoon 4 375 kcal, vet 31 g ib aarvan verzadigd S 20 g}, koolhydi ten 20 9, eiwit3g Ed Pl 2g,zout0lg lu D Jul INGREDIËNTEN — X- 100 g pure chocolade, gehakt — 250 mi slagroom mn — Na le er sw ze bruine basterdsuikı nun KR — ver 7 voor de garnering: ek a NES Cf © > k Pi 4 evt. cacaopoeder, om t et rooien S= Ir NSS evt itte chocolade, Rs in krullen 5 esct ir N le s op siroop, Z: En SI u...” 2e tl gra naats tape pitten 2e ÈS LA Le glazen of coupes BEREIDEN / A 1. Verwarmde chocolade met 2 eetlepels y Hé room au bain-marie en roer tot alle 5 4 un G 5 71 u chocolade gesmolten is. Neem van de warmtebron en laat afkoelen. FH, A Fk, 4 A 2. Klop de slagroomstiif met de suiker. EL, if Roereenlepelslagroom rustig doorde hs chocolade tot een egaal mengsel. Sp: ta nu de rest vandeslogroomerdoorheen Verdeel de chocolademousse over de Mens, bt rh glozenenlaat minimaal 2 uuropstijven in de koelkast. 3. Bestrooi de mousse naar wens met cacaoof witte chocolade. Schepde gemberengranaotappelpities door elkaar en garneer de mousse ermee. Boodschappen 75

Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 71