Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 69
Hier is pagina 69 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
KLASSIEKE NAGERECHTEN
“
Es
à
ik
4
12
N
Lt
usse met gember
PA
ht
ON]
4
en granaatappel
;
ice
zie pagina 75
LS
AV
F
Ur va
Fes
PS
7
„
.
N)
1
=
RQ
=
jn
PU
y
N
m"
LÉ
EN
nd
LS
sen
a
Ty
Ing
:
On
>
4
x pt
ms
APPELBONBON MET SPIJS EN
AMARENAKERSEN
=
© CA. 20 MINUTEN
voedingswaarde per persoon
+ 20 MINUTEN OVENTIJD
385 kcal, vet23g
(waarvan verzadigd 13 g),
D NAGERECHT
koolhydraten 39 g, eiwit 7 g,
& VOOR 4 PERSONEN
vezels 2 g, zout 0,7 q
© GEMIDDELD
INGREDIËNTEN
beneden. Vouw het deeg er van
ès
6 plakjes bladerd
onder naar bovenoverheen, zodat
50 g amandelspijs
de vulling niet meer zichtbaar is. Leg
ei, losgeklopt
deingepakteappels omgekeerd op
2eetl. amarenakersen (pot)
debakploat Steekofsnijdsterren
2kleine appels, geschild
uithetoverige deeg. Legdezeopde
eetl. suiker
ingepakte appelsenopdebakplaat.
2 eetl. crème fraîche
Bestrijkalhet deeg metde rest van
evt. leetl. catvados
heteien bestrooi met de suiker. Bak
inhet midden vandeovenin20-25
bakplaat met bakpapier
minuten goudbruin.
evt, uitsteekvorm ster
3.Roerdecremefraichelos,
eventueel met calvados. Neemde
se
BEREIDEN
appelpakketjes uitde oven enlaat
=
10 minutenafkoelen. Serveer warm
=
1. Laathetbladerdeeginde
Gr
"x.
À
x er
verpakkingontdooien. Roerintussen
meteen schepie crème fraîche,
a
=
de amandelspiis met 2eetlepels
vanhet geklopte eismeuigen meng
ar
2
de kersen erdoor. Halveerde appels
TIP
ie
horizontaalenholzeuit meteen
AM
Gebruik eventueel gewone
ne,
bolletjessteker of klein lepeltje. Vul
kersen uit pot, deze zijn wel
wat minder zoet.
de holtes met de spijs.
en 4,
2. Verwarm deoven voorop 200°C
=
Be
%
Leg 4 plakjes deegplatophet
Scan de QR-code
werkvlak. Legopelk plakjeeen
om naar het
{et
recept te gaan
Fe
Lex
halveappel metde bolle kant naar
et
a
3
Boodschappen 73
2212020