Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 95




Hier is pagina 95 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

MASTERCLASS: ROSBIEF

Rosbief vullen

Volg deze stoppen en maak zelf een heerlijke

gevulde rosbief klaar

STAP 1

SJ

m

vlees ruim van

\

tevor

uitdekoelkast

enmoakintussende

u

vulling. Leg de rosbief

2 JN

LE

se

opeen snijplanken snijd

PD

ci

>

hemhorizontaal net

dl

7

niethe

maaldoor.

%

#,



+

7

Me

STAP 2

4 LA

a

Klophet vi

bestrooi m

tzouten

peper.

©

en

“|

> ip:

4.

À |

N

ae

MR

AP3

meg

EE -Æ

se

Verdeel de vullingover

f.

deros

4

EN

4

D

STAP 4

ne

En

Klaphet vices weer

un

dichtenbindhet vost

m

keukengar:

zodat de vull

ingtijdens

AN

hetbradengoedblijft

zitt

N

id

Ô

STAP 5

el

Als

bi

naal

IN EEN KEER KLAAR

nn à

dich!

enis

2

Serveer de rosb:

US

ST

tomaatjes

met keukengarenis

en woorgegaarde krieltje

. Leg deze

het vlees klaoromte

braden

LA ETIENNE TETE)

in de braadslede. Weinig moeite, en zo

staat alles in één keer warm op tafel.

N

Boodschappen ss