Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 136
Hier is pagina 136 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.

Hier is pagina 136 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 136
ns RS MINI-KEBAB MET FRISSE YOGHURTSAUS s# voedingswaarde per persoon @) cA.20 MINUTEN Ò HAPJE 500 kcal, vet 43 g | {waarvan verzadigd 13 g), Æ VOOR4PERSONEN À koolhydraten 3 g, eiwit 25 g, @ EENVOUDIG vezels 1 g, zout 0,6 q | INGREDIËNTEN BEREIDEN ei 500 g rundergehakt 1.Kneedhetgehaktmet EN 3 teentjes knoflook, geperst de knoflook, komiin= Ltheel, kominpoeder paprikapoeder. Verdeel in BLADERDEEGSNACK MET PESTO theel. aprika r 12delen. Knijpelkdeel in geettolijfolie langwerpige vormom een 00 9 Griekse hurt prikker. ® cA.ISMINUTEN+ voedingswaarde per persoon 2.Verhitdeolieopeen 4 eetl. mayonaise 30 MINUTEN OVENTIJD 455 kcal, vet 32 q asp en sap van Vs citroen hoge standen bak hierin Ô HAPJE (waarvan verzadigd 18 9), de gehaktspiesjes in zee. munt, fijngehakt & VOORIOPERSONEN koolhydraten 33 g, eiwit 89, circa 10 minuten rondom @ GEMIDDELD vezels 1 g, zout 1,2 g 12 satéprikkers goudbruin. 3. Mengintussen ® ZONDERVLEESOFVIS deyoghurtmetde Scan de QR-code mayonaise, citroenrasp, INGREDIENTEN BEREIDEN om naar het recept te gaan =sap, muntenpepertot bosje basilicum 1. Maalde basilicum een gladde saus. Serveer dekebab metde saus 25 q pijnboompitten met de pijnboompitten, 25 q Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas, knoflook 1teentje knoflook en olie tot een pesto. Pureer de 60 ml olijfolie feta erdoor. 00 q feta 2. Plakde plakjes bladerdeeg 2 pakjes van | pakje aanelkaar tot een diepvriesbladerdeeg rechthoek. Bestrijkmetde ei, losgeklopt pesto. Plakde plokjes deeg van het tweede pakje ookaan keukenmachine of elkaarenlegdezelapopde staafmixer pesto. Verwarm de oven voor itsteekvormpies # op180°C. ti ei 3.Steekofsniid vormpiesuit ne hetdeegenbestriikmethetei Bakindeovenincirco 20 minuten goudbruin. Æ. en om naar het Scan de QR-code recept te gaan STYLINGTIP DOPERWTENSOEPJE MET GEROOKTE HAM GLITTERVEER: zoek mooie Breng 350 ml groentebouillon aan de kook. Voeg 150 gram ontdooide doperwten, veren en spuit met spuitl: gm 25 gram panklare spinazie en 1 bosje grof gehakte dille toe en kook 2-3 minuten. de uiteindes tot halverwege Pureer de soep glad met een staafmixer en zeef eventueel. Voeg 2 eetlepels crème fraiche in. Doop de weren in glitters en 2 eetlepels volle yoghurt toe aan de soep en roer glad. Giet de soep in glaasjes en en knoop een lintje eraan. garneer met 1 plakje fijngehakte gerookte bam of zalm. Serveer warm of koud. 40 KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG
Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 136