Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 136


Hier is pagina 136 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Deen Folder 01.12.2020

Hier is pagina 136 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 136

ns RS MINI-KEBAB MET FRISSE YOGHURTSAUS s# voedingswaarde per persoon @) cA.20 MINUTEN Ò HAPJE 500 kcal, vet 43 g | {waarvan verzadigd 13 g), Æ VOOR4PERSONEN À koolhydraten 3 g, eiwit 25 g, @ EENVOUDIG vezels 1 g, zout 0,6 q | INGREDIËNTEN BEREIDEN ei 500 g rundergehakt 1.Kneedhetgehaktmet EN 3 teentjes knoflook, geperst de knoflook, komiin= Ltheel, kominpoeder paprikapoeder. Verdeel in BLADERDEEGSNACK MET PESTO theel. aprika r 12delen. Knijpelkdeel in geettolijfolie langwerpige vormom een 00 9 Griekse hurt prikker. ® cA.ISMINUTEN+ voedingswaarde per persoon 2.Verhitdeolieopeen 4 eetl. mayonaise 30 MINUTEN OVENTIJD 455 kcal, vet 32 q asp en sap van Vs citroen hoge standen bak hierin Ô HAPJE (waarvan verzadigd 18 9), de gehaktspiesjes in zee. munt, fijngehakt & VOORIOPERSONEN koolhydraten 33 g, eiwit 89, circa 10 minuten rondom @ GEMIDDELD vezels 1 g, zout 1,2 g 12 satéprikkers goudbruin. 3. Mengintussen ® ZONDERVLEESOFVIS deyoghurtmetde Scan de QR-code mayonaise, citroenrasp, INGREDIENTEN BEREIDEN om naar het recept te gaan =sap, muntenpepertot bosje basilicum 1. Maalde basilicum een gladde saus. Serveer dekebab metde saus 25 q pijnboompitten met de pijnboompitten, 25 q Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas, knoflook 1teentje knoflook en olie tot een pesto. Pureer de 60 ml olijfolie feta erdoor. 00 q feta 2. Plakde plakjes bladerdeeg 2 pakjes van | pakje aanelkaar tot een diepvriesbladerdeeg rechthoek. Bestrijkmetde ei, losgeklopt pesto. Plakde plokjes deeg van het tweede pakje ookaan keukenmachine of elkaarenlegdezelapopde staafmixer pesto. Verwarm de oven voor itsteekvormpies # op180°C. ti ei 3.Steekofsniid vormpiesuit ne hetdeegenbestriikmethetei Bakindeovenincirco 20 minuten goudbruin. Æ. en om naar het Scan de QR-code recept te gaan STYLINGTIP DOPERWTENSOEPJE MET GEROOKTE HAM GLITTERVEER: zoek mooie Breng 350 ml groentebouillon aan de kook. Voeg 150 gram ontdooide doperwten, veren en spuit met spuitl: gm 25 gram panklare spinazie en 1 bosje grof gehakte dille toe en kook 2-3 minuten. de uiteindes tot halverwege Pureer de soep glad met een staafmixer en zeef eventueel. Voeg 2 eetlepels crème fraiche in. Doop de weren in glitters en 2 eetlepels volle yoghurt toe aan de soep en roer glad. Giet de soep in glaasjes en en knoop een lintje eraan. garneer met 1 plakje fijngehakte gerookte bam of zalm. Serveer warm of koud. 40 KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG

Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 136