Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 136




Hier is pagina 136 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ns

RS

MINI-KEBAB

MET FRISSE YOGHURTSAUS

s#

voedingswaarde per persoon

@) cA.20 MINUTEN

Ò HAPJE

500 kcal, vet 43 g

|

{waarvan verzadigd 13 g),

Æ VOOR4PERSONEN

À

koolhydraten 3 g, eiwit 25 g,

@ EENVOUDIG

vezels 1 g, zout 0,6 q

|

INGREDIËNTEN

BEREIDEN

ei

500 g rundergehakt

1.Kneedhetgehaktmet

EN

3 teentjes knoflook, geperst

de knoflook, komiin=

Ltheel, kominpoeder

paprikapoeder. Verdeel in

BLADERDEEGSNACK MET PESTO

theel.

aprika

r

12delen. Knijpelkdeel in

geettolijfolie

langwerpige vormom een

00 9 Griekse hurt

prikker.

® cA.ISMINUTEN+

voedingswaarde per persoon

2.Verhitdeolieopeen

4 eetl. mayonaise

30 MINUTEN OVENTIJD

455 kcal, vet 32 q

asp en sap van Vs citroen

hoge standen bak hierin

Ô HAPJE

(waarvan verzadigd 18 9),

de gehaktspiesjes in

zee. munt, fijngehakt

& VOORIOPERSONEN

koolhydraten 33 g, eiwit 89,

circa 10 minuten rondom

@ GEMIDDELD

vezels 1 g, zout 1,2 g

12 satéprikkers

goudbruin.

3. Mengintussen

® ZONDERVLEESOFVIS

deyoghurtmetde

Scan de QR-code

mayonaise, citroenrasp,

INGREDIENTEN

BEREIDEN

om naar het

recept te gaan

=sap, muntenpepertot

bosje basilicum

1. Maalde basilicum

een gladde saus. Serveer

dekebab metde saus

25 q pijnboompitten

met de pijnboompitten,

25 q Parmezaanse kaas

Parmezaanse kaas, knoflook

1teentje knoflook

en olie tot een pesto. Pureer de

60 ml olijfolie

feta erdoor.

00 q feta

2. Plakde plakjes bladerdeeg

2 pakjes

van | pakje aanelkaar tot een

diepvriesbladerdeeg

rechthoek. Bestrijkmetde

ei, losgeklopt

pesto. Plakde plokjes deeg

van het tweede pakje ookaan

keukenmachine of

elkaarenlegdezelapopde

staafmixer

pesto. Verwarm de oven voor

itsteekvormpies

#

op180°C.

ti

ei

3.Steekofsniid vormpiesuit

ne

hetdeegenbestriikmethetei

Bakindeovenincirco

20 minuten goudbruin.

Æ.

en

om naar het

Scan de QR-code

recept te gaan

STYLINGTIP

DOPERWTENSOEPJE MET GEROOKTE HAM

GLITTERVEER: zoek mooie

Breng 350 ml groentebouillon aan de kook. Voeg 150 gram ontdooide doperwten,

veren en spuit met spuitl: gm

25 gram panklare spinazie en 1 bosje grof gehakte dille toe en kook 2-3 minuten.

de uiteindes tot halverwege

Pureer de soep glad met een staafmixer en zeef eventueel. Voeg 2 eetlepels crème fraiche

in. Doop de weren in glitters

en 2 eetlepels volle yoghurt toe aan de soep en roer glad. Giet de soep in glaasjes en

en knoop een lintje eraan.

garneer met 1 plakje fijngehakte gerookte bam of zalm. Serveer warm of koud.

40 KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG