Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 136
Hier is pagina 136 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ns
RS
MINI-KEBAB
MET FRISSE YOGHURTSAUS
s#
voedingswaarde per persoon
@) cA.20 MINUTEN
Ò HAPJE
500 kcal, vet 43 g
|
{waarvan verzadigd 13 g),
Æ VOOR4PERSONEN
À
koolhydraten 3 g, eiwit 25 g,
@ EENVOUDIG
vezels 1 g, zout 0,6 q
|
INGREDIËNTEN
BEREIDEN
ei
500 g rundergehakt
1.Kneedhetgehaktmet
EN
3 teentjes knoflook, geperst
de knoflook, komiin=
Ltheel, kominpoeder
paprikapoeder. Verdeel in
BLADERDEEGSNACK MET PESTO
theel.
aprika
r
12delen. Knijpelkdeel in
geettolijfolie
langwerpige vormom een
00 9 Griekse hurt
prikker.
® cA.ISMINUTEN+
voedingswaarde per persoon
2.Verhitdeolieopeen
4 eetl. mayonaise
30 MINUTEN OVENTIJD
455 kcal, vet 32 q
asp en sap van Vs citroen
hoge standen bak hierin
Ô HAPJE
(waarvan verzadigd 18 9),
de gehaktspiesjes in
zee. munt, fijngehakt
& VOORIOPERSONEN
koolhydraten 33 g, eiwit 89,
circa 10 minuten rondom
@ GEMIDDELD
vezels 1 g, zout 1,2 g
12 satéprikkers
goudbruin.
3. Mengintussen
® ZONDERVLEESOFVIS
deyoghurtmetde
Scan de QR-code
mayonaise, citroenrasp,
INGREDIENTEN
BEREIDEN
om naar het
recept te gaan
=sap, muntenpepertot
bosje basilicum
1. Maalde basilicum
een gladde saus. Serveer
dekebab metde saus
25 q pijnboompitten
met de pijnboompitten,
25 q Parmezaanse kaas
Parmezaanse kaas, knoflook
1teentje knoflook
en olie tot een pesto. Pureer de
60 ml olijfolie
feta erdoor.
00 q feta
2. Plakde plakjes bladerdeeg
2 pakjes
van | pakje aanelkaar tot een
diepvriesbladerdeeg
rechthoek. Bestrijkmetde
ei, losgeklopt
pesto. Plakde plokjes deeg
van het tweede pakje ookaan
keukenmachine of
elkaarenlegdezelapopde
staafmixer
pesto. Verwarm de oven voor
itsteekvormpies
#
op180°C.
ti
ei
3.Steekofsniid vormpiesuit
ne
hetdeegenbestriikmethetei
Bakindeovenincirco
20 minuten goudbruin.
Æ.
en
om naar het
Scan de QR-code
recept te gaan
STYLINGTIP
DOPERWTENSOEPJE MET GEROOKTE HAM
GLITTERVEER: zoek mooie
Breng 350 ml groentebouillon aan de kook. Voeg 150 gram ontdooide doperwten,
veren en spuit met spuitl: gm
25 gram panklare spinazie en 1 bosje grof gehakte dille toe en kook 2-3 minuten.
de uiteindes tot halverwege
Pureer de soep glad met een staafmixer en zeef eventueel. Voeg 2 eetlepels crème fraiche
in. Doop de weren in glitters
en 2 eetlepels volle yoghurt toe aan de soep en roer glad. Giet de soep in glaasjes en
en knoop een lintje eraan.
garneer met 1 plakje fijngehakte gerookte bam of zalm. Serveer warm of koud.
40 KOOKINSPIRATIE
VOOR ELKE DAG