Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 109


Hier is pagina 109 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Deen Folder 01.12.2020

Hier is pagina 109 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 109

MASTERCLASS: IJS .. u . u è et ys Je ai dereen L U = Rn #- .- pr ak EN w- 8 a su... Tr Nn © hi ENT) Le >> FT er, ee eu _# Ee ee El POMPOEN-IJSTAARTJES MET BUTTERSCOTCHSAUS voedingswaarde per persoon LR." © cA.25 MINUTEN+2UUR VRIEZEN + À NAGERECHT 745 kcal, vet 499 {waarvan verzadigd 27 9), Æ VOOR4PERSONEN koolhydraten 66 g, eiwit 9 g, we Ì GEMIDDELD vezels 1 g, zout 0,4 q _ INGREDIËNTEN VOORBEREIDEN BEREIDEN + 200 g pompoen, ë 1.Kookde pompoenblokjes 1. Neemhetijsiets voorhet 5 geschild en in blokjes in ruim water incirca serverenuit de diepvries. Ye eetl. koek- en 20 minuten goar. Gietof Maakijstaartjes met enlaatafkoelen. Specidassknilden behulpvandekookringen. 11 nil ij 2. Verwarm voorde saus Zetderingenopbordies, voor de saus: deroom, suikerenboteren vul ze helemaal metijsen N “ 200 mi kookroom laat 4-5 minuten zachtjes drukdetaartjeseruit. » g rietsuiker of koken. Schepde walnoten 2. Schenkde lichtbruine basterdsuiker erdoorenhoudde saus butterscotchsaus over 50 q boter apart. hetijsengarneer metde chocolade. 40 g walnoten of 3. Loathetijsbuitende pecannoten, grof gehakt diepvries iets zachter voor de garnering: worden. Pureerde kerstchocolade, pompoenen schepdeze hen naarkeuze puree met de koekkruiden door het ijs. Schepineen staaf mixer lagediepvriesbakenzet om naar kel 4 (hoge) kookringen van circa 2uurteruginde recept te gaan ca. 8 em © diepvries. \ Ja Boodschappen nz sE 1212020 D |,

Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 109