Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 109
Hier is pagina 109 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.

Hier is pagina 109 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 109
MASTERCLASS: IJS .. u . u è et ys Je ai dereen L U = Rn #- .- pr ak EN w- 8 a su... Tr Nn © hi ENT) Le >> FT er, ee eu _# Ee ee El POMPOEN-IJSTAARTJES MET BUTTERSCOTCHSAUS voedingswaarde per persoon LR." © cA.25 MINUTEN+2UUR VRIEZEN + À NAGERECHT 745 kcal, vet 499 {waarvan verzadigd 27 9), Æ VOOR4PERSONEN koolhydraten 66 g, eiwit 9 g, we Ì GEMIDDELD vezels 1 g, zout 0,4 q _ INGREDIËNTEN VOORBEREIDEN BEREIDEN + 200 g pompoen, ë 1.Kookde pompoenblokjes 1. Neemhetijsiets voorhet 5 geschild en in blokjes in ruim water incirca serverenuit de diepvries. Ye eetl. koek- en 20 minuten goar. Gietof Maakijstaartjes met enlaatafkoelen. Specidassknilden behulpvandekookringen. 11 nil ij 2. Verwarm voorde saus Zetderingenopbordies, voor de saus: deroom, suikerenboteren vul ze helemaal metijsen N “ 200 mi kookroom laat 4-5 minuten zachtjes drukdetaartjeseruit. » g rietsuiker of koken. Schepde walnoten 2. Schenkde lichtbruine basterdsuiker erdoorenhoudde saus butterscotchsaus over 50 q boter apart. hetijsengarneer metde chocolade. 40 g walnoten of 3. Loathetijsbuitende pecannoten, grof gehakt diepvries iets zachter voor de garnering: worden. Pureerde kerstchocolade, pompoenen schepdeze hen naarkeuze puree met de koekkruiden door het ijs. Schepineen staaf mixer lagediepvriesbakenzet om naar kel 4 (hoge) kookringen van circa 2uurteruginde recept te gaan ca. 8 em © diepvries. \ Ja Boodschappen nz sE 1212020 D |,
Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 109