Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 109
Hier is pagina 109 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
MASTERCLASS: IJS
..
u .
u
è
et ys
Je
ai
dereen
L
U
=
Rn
#-
.-
pr
ak EN
w-
8
a
su...
Tr
Nn
©
hi
ENT)
Le
>>
FT
er,
ee
eu
_#
Ee ee
El
POMPOEN-IJSTAARTJES MET BUTTERSCOTCHSAUS
voedingswaarde per persoon
LR."
© cA.25 MINUTEN+2UUR VRIEZEN
+
À NAGERECHT
745 kcal, vet 499
{waarvan verzadigd 27 9),
Æ VOOR4PERSONEN
koolhydraten 66 g, eiwit 9 g,
we
Ì GEMIDDELD
vezels 1 g, zout 0,4 q
_
INGREDIËNTEN
VOORBEREIDEN
BEREIDEN
+
200 g pompoen,
ë
1.Kookde pompoenblokjes
1. Neemhetijsiets voorhet
5
geschild en in blokjes
in ruim water incirca
serverenuit de diepvries.
Ye eetl. koek- en
20 minuten goar. Gietof
Maakijstaartjes met
enlaatafkoelen.
Specidassknilden
behulpvandekookringen.
11
nil
ij
2. Verwarm voorde saus
Zetderingenopbordies,
voor de saus:
deroom, suikerenboteren
vul ze helemaal metijsen
N “
200 mi kookroom
laat 4-5 minuten zachtjes
drukdetaartjeseruit.
» g rietsuiker of
koken. Schepde walnoten
2. Schenkde
lichtbruine basterdsuiker
erdoorenhoudde saus
butterscotchsaus over
50 q boter
apart.
hetijsengarneer metde
chocolade.
40 g walnoten of
3. Loathetijsbuitende
pecannoten, grof gehakt
diepvries iets zachter
voor de garnering:
worden. Pureerde
kerstchocolade,
pompoenen schepdeze
hen
naarkeuze
puree met de koekkruiden
door het ijs. Schepineen
staaf mixer
lagediepvriesbakenzet
om naar
kel
4 (hoge) kookringen van
circa 2uurteruginde
recept te gaan
ca. 8 em ©
diepvries.
\
Ja
Boodschappen nz
sE
1212020
D |,