Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 109




Hier is pagina 109 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

MASTERCLASS: IJS

..

u .

u

è

et ys

Je

ai

dereen

L

U

=

Rn

#-

.-

pr

ak EN

w-

8

a

su...

Tr

Nn

©

hi

ENT)

Le

>>

FT

er,

ee

eu

_#

Ee ee

El

POMPOEN-IJSTAARTJES MET BUTTERSCOTCHSAUS

voedingswaarde per persoon

LR."

© cA.25 MINUTEN+2UUR VRIEZEN

+

À NAGERECHT

745 kcal, vet 499

{waarvan verzadigd 27 9),

Æ VOOR4PERSONEN

koolhydraten 66 g, eiwit 9 g,

we

Ì GEMIDDELD

vezels 1 g, zout 0,4 q

_

INGREDIËNTEN

VOORBEREIDEN

BEREIDEN

+

200 g pompoen,

ë

1.Kookde pompoenblokjes

1. Neemhetijsiets voorhet

5

geschild en in blokjes

in ruim water incirca

serverenuit de diepvries.

Ye eetl. koek- en

20 minuten goar. Gietof

Maakijstaartjes met

enlaatafkoelen.

Specidassknilden

behulpvandekookringen.

11

nil

ij

2. Verwarm voorde saus

Zetderingenopbordies,

voor de saus:

deroom, suikerenboteren

vul ze helemaal metijsen

N “

200 mi kookroom

laat 4-5 minuten zachtjes

drukdetaartjeseruit.

» g rietsuiker of

koken. Schepde walnoten

2. Schenkde

lichtbruine basterdsuiker

erdoorenhoudde saus

butterscotchsaus over

50 q boter

apart.

hetijsengarneer metde

chocolade.

40 g walnoten of

3. Loathetijsbuitende

pecannoten, grof gehakt

diepvries iets zachter

voor de garnering:

worden. Pureerde

kerstchocolade,

pompoenen schepdeze

hen

naarkeuze

puree met de koekkruiden

door het ijs. Schepineen

staaf mixer

lagediepvriesbakenzet

om naar

kel

4 (hoge) kookringen van

circa 2uurteruginde

recept te gaan

ca. 8 em ©

diepvries.

\

Ja

Boodschappen nz

sE

1212020

D |,