Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 83




Hier is pagina 83 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

MASTERCLASS: RAGOUT

=

KIPPASTEITJE MET CHAMPIGNONS

® cA.30 MINUTEN

voedingswaarde

oo

+15 MINUTEN

per persoon

a

MOE

eo

OVENTIJD

725 kcal, ver 51 g (waar-

Lee

ô VOORGERECHT

van verzadigd 31 g), kool-

e.

Æ VOOR 4PERSONEN

hydraten 46 g, eiwit 23 g,

vezels 3 g, zout 2,1 g

© GEMIDDELD

45 ggroente p.p.

INGREDIËNTEN

uitde overgebleven cirkels

12 plakjes diepvries-

eenrondie, zodat jeeen rond

bladerdeeg, ontdooid

van circa Ì cm overhoudt.

2 eidooiers, losgeklopt

Bestrijkde randen met water

25g boter

en plakopelke hele cirkel een

200 g champignons,

deegrand. Bestrijk deze ook

in plakjes of kwarten

met water en plakde laatste

KIPKROKETJES MET PREI

kipragout (zie recept

ronderop,

ipkroketjes pag. 87)

3. Snijd uithet overgebleven

© CA, 45 MINUTEN

100 ml kookroom

deeg dekseltjes voorde

voedingswaarde

*2UUR KOELEN

leetl. peterselie, gehakt

pasteibakjes. Bestrijkdezeen

À VOORGERECHT

per persoon

de pasteibakjes met ei. Bakde

265 kcal, vet 17 g

OF HAPJE

bakplaat met bakpapier

bakjes en dekselties in

(waarvan verzadigd S 9),

bakkwast

het midden vandeovenin12-

@ voorsstuKs

koolhydraten 17 g, eiwit 11 g,

CQ UITDAGEND

14 minuten gaar en goudbruin.

vezels 1 g, zout 0,7 q

BEREIDEN

Schakel de ovenuitenlaatde

1. Verwarm deoven

bakjes inde oven afkoelen,

INGREDIËNTEN

zouten peper. Schepdezesaus in

voorop 200°C. Leg

met de ovendeur open,

250 g kip{dij}filet, in stukjes

eendiepbordof platteschaalen

de plakjes bladerdeeg

4. Verhit deboteren bak

400 ml kippenbouillon

lootafkoelen. Dekofmetfolieen

voor de pasteibakjes op

hierindechampignons.

30 g boter

zet minimaal 2 uur (of nacht) in

het werkvlakof opeen

Verdun de ragout (zie

30 a bloem

dekoelkost.

snijplankensnijdermet

recept kipkroketies) metde

100 g prei,

behulp vaneen kommetje

overgebleven bouillonen roer

in zeer dunne ringen

BEREIDEN

nootmuskaat

Sgelijkecirkels per persoon

dekookroomen champignons

1.Klopineendiepborddeeieren

uit

erdoor. Voegeventueel

2eieren

los met eetlepels water. Strooi

extra bouillon toe, Vulde

150 g paneermeel

hetpancermeelopeen plat

2. Leg4 cirkels op de

bakplaatenprikmeteen

pasteibakjes met de ragouten

frituurolie

bord. Snijdhet opgesteven

vorkgaatjeserin. Snijd

bestrooi metde peterselie.

kipmengsel (de solpicon) in8

vershoudfolie

punten of deine porties (circa

keukenpapier

9O gramvoor kroketten, circa 25

gram voor bitterballen). Vorm

VOORBEREIDEN

vanelke portieeen kroket of

==

1. Kookdekipfilet inde bouillon

bitterbalen rol deze losjes door

an

incirca15minutengoar. Zeefde

het paneermeel. Haal zedaama

bouillon boven een maatbeker

doerheteimengselen daarna

enmeet 200 mlaf. Houd derest

nogeenkeerdoorhet paneermeel

eventueel apart voor de ragout

totallekantengoedbedektziin.

(zie receptkippasteitie). Snijd

Bewaar totgebruikafgedekt in

de kipstukjes ietskleiner.

dekoelkost.

MET EEN DAKJE

2. Verhit de frituurolie tot 180°C.

2. Verhit deboter, roerde bloem

Schep de kipragout met champignons in ovenvaste

erdoorenloatdezeroux2

Frituurde kroketjes incirca

minuten zachtjes garen. Voegal

4 minuten goudbruin. Laat

(soep)kommen. Snijd cirkels uit de plakjes bladerdeeg

die iets groter zijn dan de kom. Bestrijk de rand van

roerend 200 mlbouillontoeen

uitlekken op keukenpapier.

blijfroerentoteen gladde saus.

een deegcirkel met water of eidooier en plak deze vast

over de ragout op de rand van de kom. Bestrijk de

Schepdekipendepreierdooren

om naar het

Scan de QR-code

bovenkant met ei en bak het de,

in het midden van de

kookzachtjes 2 minuten. Breng

recept te gaan

oven in 8-10 minuten goudbruin.

opsmaakmetnootmuskaot,

Boodschappen a7

1212020