Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 83
Hier is pagina 83 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
MASTERCLASS: RAGOUT
=
KIPPASTEITJE MET CHAMPIGNONS
® cA.30 MINUTEN
voedingswaarde
oo
+15 MINUTEN
per persoon
a
MOE
eo
OVENTIJD
725 kcal, ver 51 g (waar-
Lee
ô VOORGERECHT
van verzadigd 31 g), kool-
e.
Æ VOOR 4PERSONEN
hydraten 46 g, eiwit 23 g,
vezels 3 g, zout 2,1 g
© GEMIDDELD
45 ggroente p.p.
INGREDIËNTEN
uitde overgebleven cirkels
12 plakjes diepvries-
eenrondie, zodat jeeen rond
bladerdeeg, ontdooid
van circa Ì cm overhoudt.
2 eidooiers, losgeklopt
Bestrijkde randen met water
25g boter
en plakopelke hele cirkel een
200 g champignons,
deegrand. Bestrijk deze ook
in plakjes of kwarten
met water en plakde laatste
KIPKROKETJES MET PREI
kipragout (zie recept
ronderop,
ipkroketjes pag. 87)
3. Snijd uithet overgebleven
© CA, 45 MINUTEN
100 ml kookroom
deeg dekseltjes voorde
voedingswaarde
*2UUR KOELEN
leetl. peterselie, gehakt
pasteibakjes. Bestrijkdezeen
À VOORGERECHT
per persoon
de pasteibakjes met ei. Bakde
265 kcal, vet 17 g
OF HAPJE
bakplaat met bakpapier
bakjes en dekselties in
(waarvan verzadigd S 9),
bakkwast
het midden vandeovenin12-
@ voorsstuKs
koolhydraten 17 g, eiwit 11 g,
CQ UITDAGEND
14 minuten gaar en goudbruin.
vezels 1 g, zout 0,7 q
BEREIDEN
Schakel de ovenuitenlaatde
1. Verwarm deoven
bakjes inde oven afkoelen,
INGREDIËNTEN
zouten peper. Schepdezesaus in
voorop 200°C. Leg
met de ovendeur open,
250 g kip{dij}filet, in stukjes
eendiepbordof platteschaalen
de plakjes bladerdeeg
4. Verhit deboteren bak
400 ml kippenbouillon
lootafkoelen. Dekofmetfolieen
voor de pasteibakjes op
hierindechampignons.
30 g boter
zet minimaal 2 uur (of nacht) in
het werkvlakof opeen
Verdun de ragout (zie
30 a bloem
dekoelkost.
snijplankensnijdermet
recept kipkroketies) metde
100 g prei,
behulp vaneen kommetje
overgebleven bouillonen roer
in zeer dunne ringen
BEREIDEN
nootmuskaat
Sgelijkecirkels per persoon
dekookroomen champignons
1.Klopineendiepborddeeieren
uit
erdoor. Voegeventueel
2eieren
los met eetlepels water. Strooi
extra bouillon toe, Vulde
150 g paneermeel
hetpancermeelopeen plat
2. Leg4 cirkels op de
bakplaatenprikmeteen
pasteibakjes met de ragouten
frituurolie
bord. Snijdhet opgesteven
vorkgaatjeserin. Snijd
bestrooi metde peterselie.
kipmengsel (de solpicon) in8
vershoudfolie
punten of deine porties (circa
keukenpapier
9O gramvoor kroketten, circa 25
gram voor bitterballen). Vorm
VOORBEREIDEN
vanelke portieeen kroket of
==
1. Kookdekipfilet inde bouillon
bitterbalen rol deze losjes door
an
incirca15minutengoar. Zeefde
het paneermeel. Haal zedaama
bouillon boven een maatbeker
doerheteimengselen daarna
enmeet 200 mlaf. Houd derest
nogeenkeerdoorhet paneermeel
eventueel apart voor de ragout
totallekantengoedbedektziin.
(zie receptkippasteitie). Snijd
Bewaar totgebruikafgedekt in
de kipstukjes ietskleiner.
dekoelkost.
MET EEN DAKJE
2. Verhit de frituurolie tot 180°C.
2. Verhit deboter, roerde bloem
Schep de kipragout met champignons in ovenvaste
erdoorenloatdezeroux2
Frituurde kroketjes incirca
minuten zachtjes garen. Voegal
4 minuten goudbruin. Laat
(soep)kommen. Snijd cirkels uit de plakjes bladerdeeg
die iets groter zijn dan de kom. Bestrijk de rand van
roerend 200 mlbouillontoeen
uitlekken op keukenpapier.
blijfroerentoteen gladde saus.
een deegcirkel met water of eidooier en plak deze vast
over de ragout op de rand van de kom. Bestrijk de
Schepdekipendepreierdooren
om naar het
Scan de QR-code
bovenkant met ei en bak het de,
in het midden van de
kookzachtjes 2 minuten. Breng
recept te gaan
oven in 8-10 minuten goudbruin.
opsmaakmetnootmuskaot,
Boodschappen a7
1212020