Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 83


Hier is pagina 83 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Deen Folder 01.12.2020

Hier is pagina 83 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 83

MASTERCLASS: RAGOUT = KIPPASTEITJE MET CHAMPIGNONS ® cA.30 MINUTEN voedingswaarde oo +15 MINUTEN per persoon a MOE eo OVENTIJD 725 kcal, ver 51 g (waar- Lee ô VOORGERECHT van verzadigd 31 g), kool- e. Æ VOOR 4PERSONEN hydraten 46 g, eiwit 23 g, vezels 3 g, zout 2,1 g © GEMIDDELD 45 ggroente p.p. INGREDIËNTEN uitde overgebleven cirkels 12 plakjes diepvries- eenrondie, zodat jeeen rond bladerdeeg, ontdooid van circa Ì cm overhoudt. 2 eidooiers, losgeklopt Bestrijkde randen met water 25g boter en plakopelke hele cirkel een 200 g champignons, deegrand. Bestrijk deze ook in plakjes of kwarten met water en plakde laatste KIPKROKETJES MET PREI kipragout (zie recept ronderop, ipkroketjes pag. 87) 3. Snijd uithet overgebleven © CA, 45 MINUTEN 100 ml kookroom deeg dekseltjes voorde voedingswaarde *2UUR KOELEN leetl. peterselie, gehakt pasteibakjes. Bestrijkdezeen À VOORGERECHT per persoon de pasteibakjes met ei. Bakde 265 kcal, vet 17 g OF HAPJE bakplaat met bakpapier bakjes en dekselties in (waarvan verzadigd S 9), bakkwast het midden vandeovenin12- @ voorsstuKs koolhydraten 17 g, eiwit 11 g, CQ UITDAGEND 14 minuten gaar en goudbruin. vezels 1 g, zout 0,7 q BEREIDEN Schakel de ovenuitenlaatde 1. Verwarm deoven bakjes inde oven afkoelen, INGREDIËNTEN zouten peper. Schepdezesaus in voorop 200°C. Leg met de ovendeur open, 250 g kip{dij}filet, in stukjes eendiepbordof platteschaalen de plakjes bladerdeeg 4. Verhit deboteren bak 400 ml kippenbouillon lootafkoelen. Dekofmetfolieen voor de pasteibakjes op hierindechampignons. 30 g boter zet minimaal 2 uur (of nacht) in het werkvlakof opeen Verdun de ragout (zie 30 a bloem dekoelkost. snijplankensnijdermet recept kipkroketies) metde 100 g prei, behulp vaneen kommetje overgebleven bouillonen roer in zeer dunne ringen BEREIDEN nootmuskaat Sgelijkecirkels per persoon dekookroomen champignons 1.Klopineendiepborddeeieren uit erdoor. Voegeventueel 2eieren los met eetlepels water. Strooi extra bouillon toe, Vulde 150 g paneermeel hetpancermeelopeen plat 2. Leg4 cirkels op de bakplaatenprikmeteen pasteibakjes met de ragouten frituurolie bord. Snijdhet opgesteven vorkgaatjeserin. Snijd bestrooi metde peterselie. kipmengsel (de solpicon) in8 vershoudfolie punten of deine porties (circa keukenpapier 9O gramvoor kroketten, circa 25 gram voor bitterballen). Vorm VOORBEREIDEN vanelke portieeen kroket of == 1. Kookdekipfilet inde bouillon bitterbalen rol deze losjes door an incirca15minutengoar. Zeefde het paneermeel. Haal zedaama bouillon boven een maatbeker doerheteimengselen daarna enmeet 200 mlaf. Houd derest nogeenkeerdoorhet paneermeel eventueel apart voor de ragout totallekantengoedbedektziin. (zie receptkippasteitie). Snijd Bewaar totgebruikafgedekt in de kipstukjes ietskleiner. dekoelkost. MET EEN DAKJE 2. Verhit de frituurolie tot 180°C. 2. Verhit deboter, roerde bloem Schep de kipragout met champignons in ovenvaste erdoorenloatdezeroux2 Frituurde kroketjes incirca minuten zachtjes garen. Voegal 4 minuten goudbruin. Laat (soep)kommen. Snijd cirkels uit de plakjes bladerdeeg die iets groter zijn dan de kom. Bestrijk de rand van roerend 200 mlbouillontoeen uitlekken op keukenpapier. blijfroerentoteen gladde saus. een deegcirkel met water of eidooier en plak deze vast over de ragout op de rand van de kom. Bestrijk de Schepdekipendepreierdooren om naar het Scan de QR-code bovenkant met ei en bak het de, in het midden van de kookzachtjes 2 minuten. Breng recept te gaan oven in 8-10 minuten goudbruin. opsmaakmetnootmuskaot, Boodschappen a7 1212020

Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 83