Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 161


Hier is pagina 161 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Deen Folder 01.12.2020

Hier is pagina 161 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 161

KOOKPANEL: RECEPTEN VW \ er KABELJAUW MET RENDANG MET SAFFRAANSAUS NASI KUNING @ cA.30 MINUTEN © cA.35 MINUTEN voedingswaarde per persoon voedingswaarde per persoon TS VOORGERECHT 350 kcal, vet 21 g (waarvan +3 UUR STOVEN 885 kcal, vet 55 g Æ VOOR 4 PERSONEN verzadigd 11 g), koolhydraten Ô HOOFDGERECHT (waarvan verzadigd 31 g], 9 g, eiwit 25 g, vezels 2 9, koolhydraten 56 g, eiwit 40 g, © GEMIDDELD Æ VOOR 4-6 PERSONEN zout 0,4 g vezels 29, zout 269 IQ vis 125 g groente p.p. Q GEMIDDELD INGREDIËNTEN Voeg dekokos, laurier, eventueel INGREDIËNTEN Giet de bouillonen roomerbij 100 g boter bamboeenserehtoe.2 Laathet 500 q kabeljauwfilet en kook zachtjes 4-5 minuten. 1ka riblappen, in blokjes vlees 2 /2-3 uur sudderen opeen 2 eetl olijfohe Breng de sous op smaak met 2 bakjes boemboe voor lagestand. Voeg extra water toeals de saus te dikwordten 75 g sjalotten, gesnipperd zouten peper. Pureerdesaus endang Lenvelopje saffraan meteen staafmixer en houd 20 q kokosras, hetvlees droogkomttestaan apart. 3. Gaarde kabeljauw 100 ml witte wijn 4-5 laurierblaadjes Schepregelmatig om. Het vlees 75 ml visbouillon 10-12 minuteninhet midden evt. 1 blik (225 9} isgaar wanneer het zacht isen 200 ml kookroom vandeoven, Verhit het amboescheuten, uitgelekt bijnauitelkaar valt 3. Verhit 00 mi sinaasappelsap sinaasoppelsapen kooktotde 1 stengel sereh voorde naside arachideolie en 25g boter helft in. Klop de boter erdoor citroengras), gekneusd fruithierin de ui. Schepderijst leetl. platte peterselie, enroer de peterselie en dragon voor de nasi: erdoorenbakmetde kurkuma, gehakt erdoor. Halveer destronkjes 2 eel. arachideolie korionderpoeder en sereh 2-3 eetl. dragon, gehakt witlof inde lengteensnijdin Lui, gesnipperd minuten mee. Giet de kokosmelk 3 stronkjes witlof lange repen. Gaar 2-3 minuten 300 g pandan- of en 300 mlwatererbijen kook indesinaasappelsaus. Breng basmatirijst zachtjes circa 15 minuten zonder bakplaat, ingevet opsmaak met zouten peper. Leetl kurkuma dekselopde pan, totderijst staafmixer 4, Verdeel de repen witlof over Itheel, korianderpoe: gaaris. Roeromenloat de rijst warmebordenenlegde vis 1stengel sereh even droogstornen. 4. Verwijder BEREIDEN erop. Verwarmdesjalotten- citroengras). gekneusd deserehendelaurierblaadies 1. Dep devis droogensniid saffroansous enklop dezelicht 400 ml kokosmelk uitderendangenneemde indunne plakjes of smalle schuimig. Giet desaus overde serehuitderijst Serveerde repen. Legze naast elkaar visensprenkeleventueelnog BEREIDEN rendang metde nasi, Lekker met opdebakplaat. Verwarmde watsinaasappelsausophet 1. Verhit voorderendangde sperzieboneneneen zoetzure bord komkommersalade. oven voorop 150°C. 2. Verhit boterineenbraadpanen bok deolijfolieen fruit hierin de het vlees kort aan. Voeg de sialot. Schepde saffraan TIP boemboetoeenbakdezekort TIP erdoor. Blus af met de wijn Vervang de dragon door dille mee. Schenk500 mlwater Vervang de sereh door enlaat tot de helft inkoken. bijhet vleesen roer goed door. of basilicum. 1 eetlepel citroenrasp. MEER WETEN El el volg ons op: Or 600 of ga naar boodschappen.nl/kookpanel Boodschappen jes 1212020

Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 161