Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 161
Hier is pagina 161 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.

Hier is pagina 161 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 161
KOOKPANEL: RECEPTEN VW \ er KABELJAUW MET RENDANG MET SAFFRAANSAUS NASI KUNING @ cA.30 MINUTEN © cA.35 MINUTEN voedingswaarde per persoon voedingswaarde per persoon TS VOORGERECHT 350 kcal, vet 21 g (waarvan +3 UUR STOVEN 885 kcal, vet 55 g Æ VOOR 4 PERSONEN verzadigd 11 g), koolhydraten Ô HOOFDGERECHT (waarvan verzadigd 31 g], 9 g, eiwit 25 g, vezels 2 9, koolhydraten 56 g, eiwit 40 g, © GEMIDDELD Æ VOOR 4-6 PERSONEN zout 0,4 g vezels 29, zout 269 IQ vis 125 g groente p.p. Q GEMIDDELD INGREDIËNTEN Voeg dekokos, laurier, eventueel INGREDIËNTEN Giet de bouillonen roomerbij 100 g boter bamboeenserehtoe.2 Laathet 500 q kabeljauwfilet en kook zachtjes 4-5 minuten. 1ka riblappen, in blokjes vlees 2 /2-3 uur sudderen opeen 2 eetl olijfohe Breng de sous op smaak met 2 bakjes boemboe voor lagestand. Voeg extra water toeals de saus te dikwordten 75 g sjalotten, gesnipperd zouten peper. Pureerdesaus endang Lenvelopje saffraan meteen staafmixer en houd 20 q kokosras, hetvlees droogkomttestaan apart. 3. Gaarde kabeljauw 100 ml witte wijn 4-5 laurierblaadjes Schepregelmatig om. Het vlees 75 ml visbouillon 10-12 minuteninhet midden evt. 1 blik (225 9} isgaar wanneer het zacht isen 200 ml kookroom vandeoven, Verhit het amboescheuten, uitgelekt bijnauitelkaar valt 3. Verhit 00 mi sinaasappelsap sinaasoppelsapen kooktotde 1 stengel sereh voorde naside arachideolie en 25g boter helft in. Klop de boter erdoor citroengras), gekneusd fruithierin de ui. Schepderijst leetl. platte peterselie, enroer de peterselie en dragon voor de nasi: erdoorenbakmetde kurkuma, gehakt erdoor. Halveer destronkjes 2 eel. arachideolie korionderpoeder en sereh 2-3 eetl. dragon, gehakt witlof inde lengteensnijdin Lui, gesnipperd minuten mee. Giet de kokosmelk 3 stronkjes witlof lange repen. Gaar 2-3 minuten 300 g pandan- of en 300 mlwatererbijen kook indesinaasappelsaus. Breng basmatirijst zachtjes circa 15 minuten zonder bakplaat, ingevet opsmaak met zouten peper. Leetl kurkuma dekselopde pan, totderijst staafmixer 4, Verdeel de repen witlof over Itheel, korianderpoe: gaaris. Roeromenloat de rijst warmebordenenlegde vis 1stengel sereh even droogstornen. 4. Verwijder BEREIDEN erop. Verwarmdesjalotten- citroengras). gekneusd deserehendelaurierblaadies 1. Dep devis droogensniid saffroansous enklop dezelicht 400 ml kokosmelk uitderendangenneemde indunne plakjes of smalle schuimig. Giet desaus overde serehuitderijst Serveerde repen. Legze naast elkaar visensprenkeleventueelnog BEREIDEN rendang metde nasi, Lekker met opdebakplaat. Verwarmde watsinaasappelsausophet 1. Verhit voorderendangde sperzieboneneneen zoetzure bord komkommersalade. oven voorop 150°C. 2. Verhit boterineenbraadpanen bok deolijfolieen fruit hierin de het vlees kort aan. Voeg de sialot. Schepde saffraan TIP boemboetoeenbakdezekort TIP erdoor. Blus af met de wijn Vervang de dragon door dille mee. Schenk500 mlwater Vervang de sereh door enlaat tot de helft inkoken. bijhet vleesen roer goed door. of basilicum. 1 eetlepel citroenrasp. MEER WETEN El el volg ons op: Or 600 of ga naar boodschappen.nl/kookpanel Boodschappen jes 1212020
Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 161