Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 161




Hier is pagina 161 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

KOOKPANEL: RECEPTEN

VW \

er

KABELJAUW

MET

RENDANG MET

SAFFRAANSAUS

NASI KUNING

@ cA.30 MINUTEN

© cA.35 MINUTEN

voedingswaarde per persoon

voedingswaarde per persoon

TS VOORGERECHT

350 kcal, vet 21 g (waarvan

+3 UUR STOVEN

885 kcal, vet 55 g

Æ VOOR 4 PERSONEN

verzadigd 11 g), koolhydraten

Ô HOOFDGERECHT

(waarvan verzadigd 31 g],

9 g, eiwit 25 g, vezels 2 9,

koolhydraten 56 g, eiwit 40 g,

© GEMIDDELD

Æ VOOR 4-6 PERSONEN

zout 0,4 g

vezels 29, zout 269

IQ vis

125 g groente p.p.

Q GEMIDDELD

INGREDIËNTEN

Voeg dekokos, laurier, eventueel

INGREDIËNTEN

Giet de bouillonen roomerbij

100 g boter

bamboeenserehtoe.2 Laathet

500 q kabeljauwfilet

en kook zachtjes 4-5 minuten.

1ka riblappen, in blokjes

vlees 2 /2-3 uur sudderen opeen

2 eetl olijfohe

Breng de sous op smaak met

2 bakjes boemboe voor

lagestand. Voeg extra water

toeals de saus te dikwordten

75 g sjalotten, gesnipperd

zouten peper. Pureerdesaus

endang

Lenvelopje saffraan

meteen staafmixer en houd

20 q kokosras,

hetvlees droogkomttestaan

apart. 3. Gaarde kabeljauw

100 ml witte wijn

4-5 laurierblaadjes

Schepregelmatig om. Het vlees

75 ml visbouillon

10-12 minuteninhet midden

evt. 1 blik (225 9}

isgaar wanneer het zacht isen

200 ml kookroom

vandeoven, Verhit het

amboescheuten, uitgelekt

bijnauitelkaar valt 3. Verhit

00 mi sinaasappelsap

sinaasoppelsapen kooktotde

1 stengel sereh

voorde naside arachideolie en

25g boter

helft in. Klop de boter erdoor

citroengras), gekneusd

fruithierin de ui. Schepderijst

leetl. platte peterselie,

enroer de peterselie en dragon

voor de nasi:

erdoorenbakmetde kurkuma,

gehakt

erdoor. Halveer destronkjes

2 eel. arachideolie

korionderpoeder en sereh 2-3

eetl. dragon, gehakt

witlof inde lengteensnijdin

Lui, gesnipperd

minuten mee. Giet de kokosmelk

3 stronkjes witlof

lange repen. Gaar 2-3 minuten

300 g pandan- of

en 300 mlwatererbijen kook

indesinaasappelsaus. Breng

basmatirijst

zachtjes circa 15 minuten zonder

bakplaat, ingevet

opsmaak met zouten peper.

Leetl kurkuma

dekselopde pan, totderijst

staafmixer

4, Verdeel de repen witlof over

Itheel, korianderpoe:

gaaris. Roeromenloat de rijst

warmebordenenlegde vis

1stengel sereh

even droogstornen. 4. Verwijder

BEREIDEN

erop. Verwarmdesjalotten-

citroengras). gekneusd

deserehendelaurierblaadies

1. Dep devis droogensniid

saffroansous enklop dezelicht

400 ml kokosmelk

uitderendangenneemde

indunne plakjes of smalle

schuimig. Giet desaus overde

serehuitderijst Serveerde

repen. Legze naast elkaar

visensprenkeleventueelnog

BEREIDEN

rendang metde nasi, Lekker met

opdebakplaat. Verwarmde

watsinaasappelsausophet

1. Verhit voorderendangde

sperzieboneneneen zoetzure

bord

komkommersalade.

oven voorop 150°C. 2. Verhit

boterineenbraadpanen bok

deolijfolieen fruit hierin de

het vlees kort aan. Voeg de

sialot. Schepde saffraan

TIP

boemboetoeenbakdezekort

TIP

erdoor. Blus af met de wijn

Vervang de dragon door dille

mee. Schenk500 mlwater

Vervang de sereh door

enlaat tot de helft inkoken.

bijhet vleesen roer goed door.

of basilicum.

1 eetlepel citroenrasp.

MEER WETEN

El

el

volg ons op:

Or

600

of ga naar

boodschappen.nl/kookpanel

Boodschappen jes

1212020