Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 161
Hier is pagina 161 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
KOOKPANEL: RECEPTEN
VW \
er
KABELJAUW
MET
RENDANG MET
SAFFRAANSAUS
NASI KUNING
@ cA.30 MINUTEN
© cA.35 MINUTEN
voedingswaarde per persoon
voedingswaarde per persoon
TS VOORGERECHT
350 kcal, vet 21 g (waarvan
+3 UUR STOVEN
885 kcal, vet 55 g
Æ VOOR 4 PERSONEN
verzadigd 11 g), koolhydraten
Ô HOOFDGERECHT
(waarvan verzadigd 31 g],
9 g, eiwit 25 g, vezels 2 9,
koolhydraten 56 g, eiwit 40 g,
© GEMIDDELD
Æ VOOR 4-6 PERSONEN
zout 0,4 g
vezels 29, zout 269
IQ vis
125 g groente p.p.
Q GEMIDDELD
INGREDIËNTEN
Voeg dekokos, laurier, eventueel
INGREDIËNTEN
Giet de bouillonen roomerbij
100 g boter
bamboeenserehtoe.2 Laathet
500 q kabeljauwfilet
en kook zachtjes 4-5 minuten.
1ka riblappen, in blokjes
vlees 2 /2-3 uur sudderen opeen
2 eetl olijfohe
Breng de sous op smaak met
2 bakjes boemboe voor
lagestand. Voeg extra water
toeals de saus te dikwordten
75 g sjalotten, gesnipperd
zouten peper. Pureerdesaus
endang
Lenvelopje saffraan
meteen staafmixer en houd
20 q kokosras,
hetvlees droogkomttestaan
apart. 3. Gaarde kabeljauw
100 ml witte wijn
4-5 laurierblaadjes
Schepregelmatig om. Het vlees
75 ml visbouillon
10-12 minuteninhet midden
evt. 1 blik (225 9}
isgaar wanneer het zacht isen
200 ml kookroom
vandeoven, Verhit het
amboescheuten, uitgelekt
bijnauitelkaar valt 3. Verhit
00 mi sinaasappelsap
sinaasoppelsapen kooktotde
1 stengel sereh
voorde naside arachideolie en
25g boter
helft in. Klop de boter erdoor
citroengras), gekneusd
fruithierin de ui. Schepderijst
leetl. platte peterselie,
enroer de peterselie en dragon
voor de nasi:
erdoorenbakmetde kurkuma,
gehakt
erdoor. Halveer destronkjes
2 eel. arachideolie
korionderpoeder en sereh 2-3
eetl. dragon, gehakt
witlof inde lengteensnijdin
Lui, gesnipperd
minuten mee. Giet de kokosmelk
3 stronkjes witlof
lange repen. Gaar 2-3 minuten
300 g pandan- of
en 300 mlwatererbijen kook
indesinaasappelsaus. Breng
basmatirijst
zachtjes circa 15 minuten zonder
bakplaat, ingevet
opsmaak met zouten peper.
Leetl kurkuma
dekselopde pan, totderijst
staafmixer
4, Verdeel de repen witlof over
Itheel, korianderpoe:
gaaris. Roeromenloat de rijst
warmebordenenlegde vis
1stengel sereh
even droogstornen. 4. Verwijder
BEREIDEN
erop. Verwarmdesjalotten-
citroengras). gekneusd
deserehendelaurierblaadies
1. Dep devis droogensniid
saffroansous enklop dezelicht
400 ml kokosmelk
uitderendangenneemde
indunne plakjes of smalle
schuimig. Giet desaus overde
serehuitderijst Serveerde
repen. Legze naast elkaar
visensprenkeleventueelnog
BEREIDEN
rendang metde nasi, Lekker met
opdebakplaat. Verwarmde
watsinaasappelsausophet
1. Verhit voorderendangde
sperzieboneneneen zoetzure
bord
komkommersalade.
oven voorop 150°C. 2. Verhit
boterineenbraadpanen bok
deolijfolieen fruit hierin de
het vlees kort aan. Voeg de
sialot. Schepde saffraan
TIP
boemboetoeenbakdezekort
TIP
erdoor. Blus af met de wijn
Vervang de dragon door dille
mee. Schenk500 mlwater
Vervang de sereh door
enlaat tot de helft inkoken.
bijhet vleesen roer goed door.
of basilicum.
1 eetlepel citroenrasp.
MEER WETEN
El
el
volg ons op:
Or
600
of ga naar
boodschappen.nl/kookpanel
Boodschappen jes
1212020