Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 7




Hier is pagina 7 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

4

5

B

in

“de

Lt: à

ke

EEN SMAAKVOL

ME

al

he

De

n

2

KERS

*

7

Dh

5

He

re

Ca

jd

».

“>

A

,#

he

Ÿ

wi

ee,

&

gen

7

4

nu

Ps

Y

VISGEN MET CASTELLO CREAMY BLUE

INGREDIENTEN

ZO MAAK JE HET

+ 5 verse vijgen

Snijd de vijgen in vier stukken en leg op elke kwart

« 150 gram Castello

een klein stukje kaas. Snijd de plakken parmaham

Creamy Blue

in de lengte in drieën en vouw deze om de vijg met

« 6 plakjes parmaham

kaas. Bestrijk met een beetje olie en leg alles 30

BA

ARS

* Zonnebloemolie

seconden onder de hete grill in de oven. Eet smakelijk!

CASTELLO

Kijk voor meer inspiratie op castello.nl