Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 122




Hier is pagina 122 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

x

7

à

2”

FRITTATA VAN COURGETTE

>

“à

® cA.20MINUTEN

voedingswaarde per

persoon

*1UUR RUSTEN



95kcal,vet6g

4

a

D GOURMETGERECHT

=

(waarvan verzadigd 39),

Re

B VOOR 4 PERSONEN

koolhydraten 39, erwit 7 g.

CQ GEMIDDELD

ba

U

vezels-g, zout 0,4g

EL

® ZONDER VLEES OF VIS

272

INGREDIENTEN

courgetteuitenscheperdoor.

x

je

Lcourgette, grof geraspt

Zetineenschaoltjeoptofel.

E À

leetl. crème fraîche

2eieren

BEREIDEN

|

a

4

us

Itheel Itallaanse kruiden

Verhit een beetje olieineen

We

cc

f

2 eetl. Parmezaanse kaas,

gourmetpannetje en schep

kids roo

Br

geraspt_

=

=

=

E

_

eenlepelcourgettebeslag

Nr

ol

erin. Bakineen paar minuten

EE

PADS

omenomgaar.

gourmetstel

ROZEMARIJNSPIESJE MET

VARKENSHAAS EN APPEL

VOORBEREIDEN

TIP

1.Schep de courgetteineen

Maak ook een frittata van

© cA.20 MINUTEN+30

voedingswaarde

zeef, bestrooi met wat zouten

andere groenten, zoals

per persoon

schep door. Laat de courgette

MINUTEN MARINEREN

fijngesneden bloemkool,

120 kcol, vet 5g

circa l uur uitlekken

broccolì of spinazie.

T3 GOURMETGERECHT

2.Klop decrème fraîche losen

(woarvanverzadigd1g),

3 VOOR 4PERSONEN

koolhydraten 5g, eiwit 149,

klop met deeieren, kruiden,

Q GEMIDDELD

om naar het

Scan de QR-code

vezelsig,zoutO,2g

koas en pepergoed door

recept te gaan

elkaar. Knijpde uitgelekte



INGREDIËNTEN

en varkenshaas erdoorenlaat

‚s eetl olijfolie

30 minuten marineren.

Leet. citroensap

=

2. Halveerdetakies

Ltheel. honing u

rozemarijn, haaltweederde

mespunt mosterd

vande naaldjes wegen

appel in 8 partjes

bewaar ze eventueel inde

8 stukjes varkenshaas

koelkast vooreen ander

4

+

vige takjes rozemarijn

gerechtof gebruikze voor

de biefstuk (pag. 129).

satéprikker of spies



Steekmet desatéprikker

gourmetstel

doorde stukjes appelen

varkenshaasen rijg ze aande

VOORBEREIDEN

takjes rozemarijn. Legopeen

1.Klopl eetlepel olijfolie met

schaaltje.

hetcitroensap, de honing en

mosterd toteen marinadeen

BEREIDEN

breng opsmaakmetzouten

Verhiteenbeetjeolie ineen

peper. Schepde partjes appel

gourmetpannetieen bakde

spiesjes omenom bruin.

ANANAS-CHILISALSA

Pureer 2 eetlepels ananasblokjes uit blik met een Klein

Scan de QR-code

TIP

stukje verse gember, 1 teentje knoflook en Ys rade peper

om naar het

recept te gaan

Vervang de varkenshaas

helemaal fijn. Schep 1 eetlepel fijngehakte koriander

door kipfilet.

erdoor en breng op smaak met zout.

126 KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG