Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 122
Hier is pagina 122 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.

Hier is pagina 122 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 122
x 7 à 2” FRITTATA VAN COURGETTE > “à ® cA.20MINUTEN voedingswaarde per persoon *1UUR RUSTEN € 95kcal,vet6g 4 a D GOURMETGERECHT = (waarvan verzadigd 39), Re B VOOR 4 PERSONEN koolhydraten 39, erwit 7 g. CQ GEMIDDELD ba U vezels-g, zout 0,4g EL ® ZONDER VLEES OF VIS 272 INGREDIENTEN courgetteuitenscheperdoor. x je Lcourgette, grof geraspt Zetineenschaoltjeoptofel. E À leetl. crème fraîche 2eieren BEREIDEN | a 4 us Itheel Itallaanse kruiden Verhit een beetje olieineen We cc f 2 eetl. Parmezaanse kaas, gourmetpannetje en schep kids roo Br geraspt_ = = = E _ eenlepelcourgettebeslag Nr ol erin. Bakineen paar minuten EE PADS omenomgaar. gourmetstel ROZEMARIJNSPIESJE MET VARKENSHAAS EN APPEL VOORBEREIDEN TIP 1.Schep de courgetteineen Maak ook een frittata van © cA.20 MINUTEN+30 voedingswaarde zeef, bestrooi met wat zouten andere groenten, zoals per persoon schep door. Laat de courgette MINUTEN MARINEREN fijngesneden bloemkool, 120 kcol, vet 5g circa l uur uitlekken broccolì of spinazie. T3 GOURMETGERECHT 2.Klop decrème fraîche losen (woarvanverzadigd1g), 3 VOOR 4PERSONEN koolhydraten 5g, eiwit 149, klop met deeieren, kruiden, Q GEMIDDELD om naar het Scan de QR-code vezelsig,zoutO,2g koas en pepergoed door recept te gaan elkaar. Knijpde uitgelekte — INGREDIËNTEN en varkenshaas erdoorenlaat ‚s eetl olijfolie 30 minuten marineren. Leet. citroensap = 2. Halveerdetakies Ltheel. honing u rozemarijn, haaltweederde mespunt mosterd vande naaldjes wegen appel in 8 partjes bewaar ze eventueel inde 8 stukjes varkenshaas koelkast vooreen ander 4 + vige takjes rozemarijn gerechtof gebruikze voor de biefstuk (pag. 129). satéprikker of spies — Steekmet desatéprikker gourmetstel doorde stukjes appelen varkenshaasen rijg ze aande VOORBEREIDEN takjes rozemarijn. Legopeen 1.Klopl eetlepel olijfolie met schaaltje. hetcitroensap, de honing en mosterd toteen marinadeen BEREIDEN breng opsmaakmetzouten Verhiteenbeetjeolie ineen peper. Schepde partjes appel gourmetpannetieen bakde spiesjes omenom bruin. ANANAS-CHILISALSA Pureer 2 eetlepels ananasblokjes uit blik met een Klein Scan de QR-code TIP stukje verse gember, 1 teentje knoflook en Ys rade peper om naar het recept te gaan Vervang de varkenshaas helemaal fijn. Schep 1 eetlepel fijngehakte koriander door kipfilet. erdoor en breng op smaak met zout. 126 KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG
Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 122