Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 122
Hier is pagina 122 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
x
7
à
2”
FRITTATA VAN COURGETTE
>
“à
® cA.20MINUTEN
voedingswaarde per
persoon
*1UUR RUSTEN
€
95kcal,vet6g
4
a
D GOURMETGERECHT
=
(waarvan verzadigd 39),
Re
B VOOR 4 PERSONEN
koolhydraten 39, erwit 7 g.
CQ GEMIDDELD
ba
U
vezels-g, zout 0,4g
EL
® ZONDER VLEES OF VIS
272
INGREDIENTEN
courgetteuitenscheperdoor.
x
je
Lcourgette, grof geraspt
Zetineenschaoltjeoptofel.
E À
leetl. crème fraîche
2eieren
BEREIDEN
|
a
4
us
Itheel Itallaanse kruiden
Verhit een beetje olieineen
We
cc
f
2 eetl. Parmezaanse kaas,
gourmetpannetje en schep
kids roo
Br
geraspt_
=
=
=
E
_
eenlepelcourgettebeslag
Nr
ol
erin. Bakineen paar minuten
EE
PADS
omenomgaar.
gourmetstel
ROZEMARIJNSPIESJE MET
VARKENSHAAS EN APPEL
VOORBEREIDEN
TIP
1.Schep de courgetteineen
Maak ook een frittata van
© cA.20 MINUTEN+30
voedingswaarde
zeef, bestrooi met wat zouten
andere groenten, zoals
per persoon
schep door. Laat de courgette
MINUTEN MARINEREN
fijngesneden bloemkool,
120 kcol, vet 5g
circa l uur uitlekken
broccolì of spinazie.
T3 GOURMETGERECHT
2.Klop decrème fraîche losen
(woarvanverzadigd1g),
3 VOOR 4PERSONEN
koolhydraten 5g, eiwit 149,
klop met deeieren, kruiden,
Q GEMIDDELD
om naar het
Scan de QR-code
vezelsig,zoutO,2g
koas en pepergoed door
recept te gaan
elkaar. Knijpde uitgelekte
—
INGREDIËNTEN
en varkenshaas erdoorenlaat
‚s eetl olijfolie
30 minuten marineren.
Leet. citroensap
=
2. Halveerdetakies
Ltheel. honing u
rozemarijn, haaltweederde
mespunt mosterd
vande naaldjes wegen
appel in 8 partjes
bewaar ze eventueel inde
8 stukjes varkenshaas
koelkast vooreen ander
4
+
vige takjes rozemarijn
gerechtof gebruikze voor
de biefstuk (pag. 129).
satéprikker of spies
—
Steekmet desatéprikker
gourmetstel
doorde stukjes appelen
varkenshaasen rijg ze aande
VOORBEREIDEN
takjes rozemarijn. Legopeen
1.Klopl eetlepel olijfolie met
schaaltje.
hetcitroensap, de honing en
mosterd toteen marinadeen
BEREIDEN
breng opsmaakmetzouten
Verhiteenbeetjeolie ineen
peper. Schepde partjes appel
gourmetpannetieen bakde
spiesjes omenom bruin.
ANANAS-CHILISALSA
Pureer 2 eetlepels ananasblokjes uit blik met een Klein
Scan de QR-code
TIP
stukje verse gember, 1 teentje knoflook en Ys rade peper
om naar het
recept te gaan
Vervang de varkenshaas
helemaal fijn. Schep 1 eetlepel fijngehakte koriander
door kipfilet.
erdoor en breng op smaak met zout.
126 KOOKINSPIRATIE
VOOR ELKE DAG