Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 122


Hier is pagina 122 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Deen Folder 01.12.2020

Hier is pagina 122 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 122

x 7 à 2” FRITTATA VAN COURGETTE > “à ® cA.20MINUTEN voedingswaarde per persoon *1UUR RUSTEN € 95kcal,vet6g 4 a D GOURMETGERECHT = (waarvan verzadigd 39), Re B VOOR 4 PERSONEN koolhydraten 39, erwit 7 g. CQ GEMIDDELD ba U vezels-g, zout 0,4g EL ® ZONDER VLEES OF VIS 272 INGREDIENTEN courgetteuitenscheperdoor. x je Lcourgette, grof geraspt Zetineenschaoltjeoptofel. E À leetl. crème fraîche 2eieren BEREIDEN | a 4 us Itheel Itallaanse kruiden Verhit een beetje olieineen We cc f 2 eetl. Parmezaanse kaas, gourmetpannetje en schep kids roo Br geraspt_ = = = E _ eenlepelcourgettebeslag Nr ol erin. Bakineen paar minuten EE PADS omenomgaar. gourmetstel ROZEMARIJNSPIESJE MET VARKENSHAAS EN APPEL VOORBEREIDEN TIP 1.Schep de courgetteineen Maak ook een frittata van © cA.20 MINUTEN+30 voedingswaarde zeef, bestrooi met wat zouten andere groenten, zoals per persoon schep door. Laat de courgette MINUTEN MARINEREN fijngesneden bloemkool, 120 kcol, vet 5g circa l uur uitlekken broccolì of spinazie. T3 GOURMETGERECHT 2.Klop decrème fraîche losen (woarvanverzadigd1g), 3 VOOR 4PERSONEN koolhydraten 5g, eiwit 149, klop met deeieren, kruiden, Q GEMIDDELD om naar het Scan de QR-code vezelsig,zoutO,2g koas en pepergoed door recept te gaan elkaar. Knijpde uitgelekte — INGREDIËNTEN en varkenshaas erdoorenlaat ‚s eetl olijfolie 30 minuten marineren. Leet. citroensap = 2. Halveerdetakies Ltheel. honing u rozemarijn, haaltweederde mespunt mosterd vande naaldjes wegen appel in 8 partjes bewaar ze eventueel inde 8 stukjes varkenshaas koelkast vooreen ander 4 + vige takjes rozemarijn gerechtof gebruikze voor de biefstuk (pag. 129). satéprikker of spies — Steekmet desatéprikker gourmetstel doorde stukjes appelen varkenshaasen rijg ze aande VOORBEREIDEN takjes rozemarijn. Legopeen 1.Klopl eetlepel olijfolie met schaaltje. hetcitroensap, de honing en mosterd toteen marinadeen BEREIDEN breng opsmaakmetzouten Verhiteenbeetjeolie ineen peper. Schepde partjes appel gourmetpannetieen bakde spiesjes omenom bruin. ANANAS-CHILISALSA Pureer 2 eetlepels ananasblokjes uit blik met een Klein Scan de QR-code TIP stukje verse gember, 1 teentje knoflook en Ys rade peper om naar het recept te gaan Vervang de varkenshaas helemaal fijn. Schep 1 eetlepel fijngehakte koriander door kipfilet. erdoor en breng op smaak met zout. 126 KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG

Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 122