Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 68
Hier is pagina 68 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
09
e
À
Ar
EN
Le
An
a nn 2
SINAASAPPEL-
SPECULAASSOUFFLE
_
voedingswaarde
® cA.20MINUTEN+
20 MINUTEN OVENTIJD
per persoon
£ ?
I
N
© NAGERECHT
255 kcal, ver 13 g
(waarvan verzadigd 7 g),
Pt
Æ VOOR 4 PERSONEN
koolhydraten 26 g, eiwit
CAS
>
Pa.
C UITDAGEND
7 g, vezels - g, zout 0,2 g
2
NN
a
As
L\
INGREDIËNTEN
3. Voeg dittoe aan derest
100 mi slagroom
van het roommengsel inde
100 ml volle melk
panenverwarmalroerend
3 theel. maizena
enkele minuten opzeer
1 mespunt koek- en
loge stand, tot de via gaat
speculaaskruiden
binden. Laat niet koken, Als
eetl. bloem, gezeefd
iemeteenvingereenstreep
rasp van Vs sinaasappel
trekt overde lepelen de vla
sap van 2 sinaasappels
loopt niet door, is deze dik
2 eidooiers
genoeg. Laat afkoelen. Dit
60 g suiker
kanookeen dag vantevoren
4 eiwitten
BEREIDEN
poedersuiker, om te
bestuiven
1. Verwarmcirca 30 minuten
|,
voorhet serverende oven
4 ovenschaaltjes, ingevet
voorop 170°C. Klop het eiwit
stijf met derest van de suiker,
VOORBEREIDEN
Spateleenderde vande
. Klop de room glad met de
eiwitten doordeafgekoelde
melk, maizena, koekkruiden
vlaen roer rustig door elkaar.
enbloem. Breng al roerend
Schepdande rest voorzichtig
aande kookenloateven
erdoorheen, zodathetgeheel
+ +
\
goed doorkoken. Neem van
luchtig blijft
>»,
de warmtebron en klop de
2. Verdeel over deschaalties
wu
M.
WE
sinoasappelraspen-sap
enstrijkde randenschoon.
erdoor.
Bakde soufflés circa 20
+
2.Klopmeteenelektrische
minuteninhet midden van
2
mixerdeeidooiers metde
de oven, tot ze een mooie
8
ct
helft vande suikerineen
hoogte hebben. Opende
ED an
poarminutentoteenlichte
ovendeur tussendoor niet.
£
m
2
B
crème. Klopeen paar lepels
3. Zet de soufflés vanuit
>
van het roommengel door de
de ovenopbordies, bestuif
ASE
Ar
Ar
Fe
opgekloptedooierstoteen
met poedersuikeren serveer
CPE à
egaal mengsel.
direct
Er
72 KOOKINSPIRATIE
VOOR ELKE DAG