Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 68
Hier is pagina 68 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.

Hier is pagina 68 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 68
09 e À Ar EN Le An a nn 2 SINAASAPPEL- SPECULAASSOUFFLE _ voedingswaarde ® cA.20MINUTEN+ 20 MINUTEN OVENTIJD per persoon £ ? I N © NAGERECHT 255 kcal, ver 13 g (waarvan verzadigd 7 g), Pt Æ VOOR 4 PERSONEN koolhydraten 26 g, eiwit CAS > Pa. C UITDAGEND 7 g, vezels - g, zout 0,2 g 2 NN a As L\ INGREDIËNTEN 3. Voeg dittoe aan derest 100 mi slagroom van het roommengsel inde 100 ml volle melk panenverwarmalroerend 3 theel. maizena enkele minuten opzeer 1 mespunt koek- en loge stand, tot de via gaat speculaaskruiden binden. Laat niet koken, Als eetl. bloem, gezeefd iemeteenvingereenstreep rasp van Vs sinaasappel trekt overde lepelen de vla sap van 2 sinaasappels loopt niet door, is deze dik 2 eidooiers genoeg. Laat afkoelen. Dit 60 g suiker kanookeen dag vantevoren 4 eiwitten BEREIDEN poedersuiker, om te bestuiven 1. Verwarmcirca 30 minuten |, voorhet serverende oven 4 ovenschaaltjes, ingevet voorop 170°C. Klop het eiwit stijf met derest van de suiker, VOORBEREIDEN Spateleenderde vande . Klop de room glad met de eiwitten doordeafgekoelde melk, maizena, koekkruiden vlaen roer rustig door elkaar. enbloem. Breng al roerend Schepdande rest voorzichtig aande kookenloateven erdoorheen, zodathetgeheel + + \ goed doorkoken. Neem van luchtig blijft >», de warmtebron en klop de 2. Verdeel over deschaalties wu M. WE sinoasappelraspen-sap enstrijkde randenschoon. erdoor. Bakde soufflés circa 20 + 2.Klopmeteenelektrische minuteninhet midden van 2 mixerdeeidooiers metde de oven, tot ze een mooie 8 ct helft vande suikerineen hoogte hebben. Opende ED an poarminutentoteenlichte ovendeur tussendoor niet. £ m 2 B crème. Klopeen paar lepels 3. Zet de soufflés vanuit > van het roommengel door de de ovenopbordies, bestuif ASE Ar Ar Fe opgekloptedooierstoteen met poedersuikeren serveer CPE à egaal mengsel. direct Er 72 KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG
Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 68