Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 68


Hier is pagina 68 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Deen Folder 01.12.2020

Hier is pagina 68 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 68

09 e À Ar EN Le An a nn 2 SINAASAPPEL- SPECULAASSOUFFLE _ voedingswaarde ® cA.20MINUTEN+ 20 MINUTEN OVENTIJD per persoon £ ? I N © NAGERECHT 255 kcal, ver 13 g (waarvan verzadigd 7 g), Pt Æ VOOR 4 PERSONEN koolhydraten 26 g, eiwit CAS > Pa. C UITDAGEND 7 g, vezels - g, zout 0,2 g 2 NN a As L\ INGREDIËNTEN 3. Voeg dittoe aan derest 100 mi slagroom van het roommengsel inde 100 ml volle melk panenverwarmalroerend 3 theel. maizena enkele minuten opzeer 1 mespunt koek- en loge stand, tot de via gaat speculaaskruiden binden. Laat niet koken, Als eetl. bloem, gezeefd iemeteenvingereenstreep rasp van Vs sinaasappel trekt overde lepelen de vla sap van 2 sinaasappels loopt niet door, is deze dik 2 eidooiers genoeg. Laat afkoelen. Dit 60 g suiker kanookeen dag vantevoren 4 eiwitten BEREIDEN poedersuiker, om te bestuiven 1. Verwarmcirca 30 minuten |, voorhet serverende oven 4 ovenschaaltjes, ingevet voorop 170°C. Klop het eiwit stijf met derest van de suiker, VOORBEREIDEN Spateleenderde vande . Klop de room glad met de eiwitten doordeafgekoelde melk, maizena, koekkruiden vlaen roer rustig door elkaar. enbloem. Breng al roerend Schepdande rest voorzichtig aande kookenloateven erdoorheen, zodathetgeheel + + \ goed doorkoken. Neem van luchtig blijft >», de warmtebron en klop de 2. Verdeel over deschaalties wu M. WE sinoasappelraspen-sap enstrijkde randenschoon. erdoor. Bakde soufflés circa 20 + 2.Klopmeteenelektrische minuteninhet midden van 2 mixerdeeidooiers metde de oven, tot ze een mooie 8 ct helft vande suikerineen hoogte hebben. Opende ED an poarminutentoteenlichte ovendeur tussendoor niet. £ m 2 B crème. Klopeen paar lepels 3. Zet de soufflés vanuit > van het roommengel door de de ovenopbordies, bestuif ASE Ar Ar Fe opgekloptedooierstoteen met poedersuikeren serveer CPE à egaal mengsel. direct Er 72 KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG

Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 68