Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 68




Hier is pagina 68 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

09

e

À

Ar

EN

Le

An

a nn 2

SINAASAPPEL-

SPECULAASSOUFFLE

_

voedingswaarde

® cA.20MINUTEN+

20 MINUTEN OVENTIJD

per persoon

£ ?

I

N

© NAGERECHT

255 kcal, ver 13 g

(waarvan verzadigd 7 g),

Pt

Æ VOOR 4 PERSONEN

koolhydraten 26 g, eiwit

CAS

>

Pa.

C UITDAGEND

7 g, vezels - g, zout 0,2 g

2

NN

a

As

L\

INGREDIËNTEN

3. Voeg dittoe aan derest

100 mi slagroom

van het roommengsel inde

100 ml volle melk

panenverwarmalroerend

3 theel. maizena

enkele minuten opzeer

1 mespunt koek- en

loge stand, tot de via gaat

speculaaskruiden

binden. Laat niet koken, Als

eetl. bloem, gezeefd

iemeteenvingereenstreep

rasp van Vs sinaasappel

trekt overde lepelen de vla

sap van 2 sinaasappels

loopt niet door, is deze dik

2 eidooiers

genoeg. Laat afkoelen. Dit

60 g suiker

kanookeen dag vantevoren

4 eiwitten

BEREIDEN

poedersuiker, om te

bestuiven

1. Verwarmcirca 30 minuten

|,

voorhet serverende oven

4 ovenschaaltjes, ingevet

voorop 170°C. Klop het eiwit

stijf met derest van de suiker,

VOORBEREIDEN

Spateleenderde vande

. Klop de room glad met de

eiwitten doordeafgekoelde

melk, maizena, koekkruiden

vlaen roer rustig door elkaar.

enbloem. Breng al roerend

Schepdande rest voorzichtig

aande kookenloateven

erdoorheen, zodathetgeheel

+ +

\

goed doorkoken. Neem van

luchtig blijft

>»,

de warmtebron en klop de

2. Verdeel over deschaalties

wu

M.

WE

sinoasappelraspen-sap

enstrijkde randenschoon.

erdoor.

Bakde soufflés circa 20

+

2.Klopmeteenelektrische

minuteninhet midden van

2

mixerdeeidooiers metde

de oven, tot ze een mooie

8

ct

helft vande suikerineen

hoogte hebben. Opende

ED an

poarminutentoteenlichte

ovendeur tussendoor niet.

£

m

2

B

crème. Klopeen paar lepels

3. Zet de soufflés vanuit

>

van het roommengel door de

de ovenopbordies, bestuif

ASE

Ar

Ar

Fe

opgekloptedooierstoteen

met poedersuikeren serveer

CPE à

egaal mengsel.

direct

Er

72 KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG