Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 42
Hier is pagina 42 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
=
à
Ven
GESTOOMDE
KABELJAUWHAASJES OP
WINTERGROENTEN MET
3
LA!
BEURRE BLANC
© cA.40MINUTEN
voedingswaarde
T3 HOOFDGERECHT
per persoon
700 kcal, vet 58 g
4
B VOORAPERSONEN
(
aarvan verzadigd
Q GEMIDDELD
3
a
), koolhydraten 13 g,
fs
K3 vis
eiwit 25 g, vezels 7 g,
ee:
An
zout1g
B
175 g groente p.p.
A
ES
m
sf
IGREDIENTEN
blancopsmaak met zout
we
5
ac
pe
en peper en houd warm.
KI m
ge
5
2. Verhit de olijfolie in
g ijskoude boter,
een koekenpanen fruit
in blokjes
hierinde uien knoflook
(a
Zee
olijfolie
eirca2 minuten. Voegde
pperc
boerenkool, spruitjes,
tat
1teentje knoflook,
tijmen 50 ml water
in plakjes
toeenverkruimelhet
Su
400 g boerenkool,
bouillonblokje erover
panklaar
Stoof afgedekt 10-15
7
2
Na
400 g spruitjes, schoon-
minuten, schep de
gema
Ke
B 4
N
en In p
ges
groenten regelmatig om
eel. gedroogde t
e tijm
3. Legintussende
%
roentebouillonblokje
kobeljouwhaasjes ineen
4 kab:
vhaa:
stoommandie of zeef
boven een pan met kokend
10 g platte pe
selie
waterenstoomdevisin
fijngehakt
7-8 minutengaar. Verdeel
de wintergroenten
stoomman:
je
over bordenenlegeen
Dit is met recht
kobeljauwhaosieerop
BEREIDEN
4. Voëgcitroensap naar
1. Verhit de sjalotten met
sm
ktoe aan de beurre
een klassieker
de wijn ineens
teelpan
blanc. Schenk wat saus
enkooktotde helft in
over de vis
n bestrooi met
Zeef desaus, schenkhet
de peterselie. Lekker met
vocht teruginde panen
riistofoordoppelpuree
zet dewarmtebronlaag.
Klopde blokjes boter met
Scan de QR-code
om naar het
een garde stuk voorstuk
recept te gaan
erdoor. Breng deze beurre
46 KOOKINSPIRATIE
VOOR ELKE DAG