Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 42


Hier is pagina 42 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Deen Folder 01.12.2020

Hier is pagina 42 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 42

= à Ven GESTOOMDE KABELJAUWHAASJES OP WINTERGROENTEN MET 3 LA! BEURRE BLANC © cA.40MINUTEN voedingswaarde T3 HOOFDGERECHT per persoon 700 kcal, vet 58 g 4 B VOORAPERSONEN ( aarvan verzadigd Q GEMIDDELD 3 a ), koolhydraten 13 g, fs K3 vis eiwit 25 g, vezels 7 g, ee: An zout1g B 175 g groente p.p. A ES m sf IGREDIENTEN blancopsmaak met zout we 5 ac pe en peper en houd warm. KI m ge 5 2. Verhit de olijfolie in g ijskoude boter, een koekenpanen fruit in blokjes hierinde uien knoflook (a Zee olijfolie eirca2 minuten. Voegde pperc boerenkool, spruitjes, tat 1teentje knoflook, tijmen 50 ml water in plakjes toeenverkruimelhet Su 400 g boerenkool, bouillonblokje erover panklaar Stoof afgedekt 10-15 7 2 Na 400 g spruitjes, schoon- minuten, schep de gema Ke B 4 N en In p ges groenten regelmatig om eel. gedroogde t e tijm 3. Legintussende % roentebouillonblokje kobeljouwhaasjes ineen 4 kab: vhaa: stoommandie of zeef boven een pan met kokend 10 g platte pe selie waterenstoomdevisin fijngehakt 7-8 minutengaar. Verdeel de wintergroenten stoomman: je over bordenenlegeen Dit is met recht kobeljauwhaosieerop BEREIDEN 4. Voëgcitroensap naar 1. Verhit de sjalotten met sm ktoe aan de beurre een klassieker de wijn ineens teelpan blanc. Schenk wat saus enkooktotde helft in over de vis n bestrooi met Zeef desaus, schenkhet de peterselie. Lekker met vocht teruginde panen riistofoordoppelpuree zet dewarmtebronlaag. Klopde blokjes boter met Scan de QR-code om naar het een garde stuk voorstuk recept te gaan erdoor. Breng deze beurre 46 KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG

Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 42