Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 42




Hier is pagina 42 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

=

à

Ven

GESTOOMDE

KABELJAUWHAASJES OP

WINTERGROENTEN MET

3

LA!

BEURRE BLANC

© cA.40MINUTEN

voedingswaarde

T3 HOOFDGERECHT

per persoon

700 kcal, vet 58 g

4

B VOORAPERSONEN

(

aarvan verzadigd

Q GEMIDDELD

3

a

), koolhydraten 13 g,

fs

K3 vis

eiwit 25 g, vezels 7 g,

ee:

An

zout1g

B

175 g groente p.p.

A

ES

m

sf

IGREDIENTEN

blancopsmaak met zout

we

5

ac

pe

en peper en houd warm.

KI m

ge

5

2. Verhit de olijfolie in

g ijskoude boter,

een koekenpanen fruit

in blokjes

hierinde uien knoflook

(a

Zee

olijfolie

eirca2 minuten. Voegde

pperc

boerenkool, spruitjes,

tat

1teentje knoflook,

tijmen 50 ml water

in plakjes

toeenverkruimelhet

Su

400 g boerenkool,

bouillonblokje erover

panklaar

Stoof afgedekt 10-15

7

2

Na

400 g spruitjes, schoon-

minuten, schep de

gema

Ke

B 4

N

en In p

ges

groenten regelmatig om

eel. gedroogde t

e tijm

3. Legintussende

%

roentebouillonblokje

kobeljouwhaasjes ineen

4 kab:

vhaa:

stoommandie of zeef

boven een pan met kokend

10 g platte pe

selie

waterenstoomdevisin

fijngehakt

7-8 minutengaar. Verdeel

de wintergroenten

stoomman:

je

over bordenenlegeen

Dit is met recht

kobeljauwhaosieerop

BEREIDEN

4. Voëgcitroensap naar

1. Verhit de sjalotten met

sm

ktoe aan de beurre

een klassieker

de wijn ineens

teelpan

blanc. Schenk wat saus

enkooktotde helft in

over de vis

n bestrooi met

Zeef desaus, schenkhet

de peterselie. Lekker met

vocht teruginde panen

riistofoordoppelpuree

zet dewarmtebronlaag.

Klopde blokjes boter met

Scan de QR-code

om naar het

een garde stuk voorstuk

recept te gaan

erdoor. Breng deze beurre

46 KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG