Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 42
Hier is pagina 42 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.

Hier is pagina 42 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 42
= à Ven GESTOOMDE KABELJAUWHAASJES OP WINTERGROENTEN MET 3 LA! BEURRE BLANC © cA.40MINUTEN voedingswaarde T3 HOOFDGERECHT per persoon 700 kcal, vet 58 g 4 B VOORAPERSONEN ( aarvan verzadigd Q GEMIDDELD 3 a ), koolhydraten 13 g, fs K3 vis eiwit 25 g, vezels 7 g, ee: An zout1g B 175 g groente p.p. A ES m sf IGREDIENTEN blancopsmaak met zout we 5 ac pe en peper en houd warm. KI m ge 5 2. Verhit de olijfolie in g ijskoude boter, een koekenpanen fruit in blokjes hierinde uien knoflook (a Zee olijfolie eirca2 minuten. Voegde pperc boerenkool, spruitjes, tat 1teentje knoflook, tijmen 50 ml water in plakjes toeenverkruimelhet Su 400 g boerenkool, bouillonblokje erover panklaar Stoof afgedekt 10-15 7 2 Na 400 g spruitjes, schoon- minuten, schep de gema Ke B 4 N en In p ges groenten regelmatig om eel. gedroogde t e tijm 3. Legintussende % roentebouillonblokje kobeljouwhaasjes ineen 4 kab: vhaa: stoommandie of zeef boven een pan met kokend 10 g platte pe selie waterenstoomdevisin fijngehakt 7-8 minutengaar. Verdeel de wintergroenten stoomman: je over bordenenlegeen Dit is met recht kobeljauwhaosieerop BEREIDEN 4. Voëgcitroensap naar 1. Verhit de sjalotten met sm ktoe aan de beurre een klassieker de wijn ineens teelpan blanc. Schenk wat saus enkooktotde helft in over de vis n bestrooi met Zeef desaus, schenkhet de peterselie. Lekker met vocht teruginde panen riistofoordoppelpuree zet dewarmtebronlaag. Klopde blokjes boter met Scan de QR-code om naar het een garde stuk voorstuk recept te gaan erdoor. Breng deze beurre 46 KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG
Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 42