Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 11
Hier is pagina 11 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.

Hier is pagina 11 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 11
DOSSIER: ONTBIJT "| KERST Eed ‚ii 2 | ONTBIJT Begin de feestdagen in stijl met een uitgebreid kerstontbijt. Van een verfrissende smoothie tot verrassende, warme gerechtjes: er zit voor iedereen wat lekkers bij. Zo zit de kerststemming er meteen in bij het hele gezin. ONTBIJTCRUMBLE KIES JE FAVORIET © cA.30MINUTEN voedingswaarde Uitgebreid ontbijten hoort er natuurlijk bij Ö oNTBIJTOF per persoon met kerst. Maar grote kans dat je de rest van NAGERECHT 580 kcal, vet 41 g de dag nog heel veel ander lekkers op je bord (waarvan verzadigd 4 9), krijgt. Pas de porties daarom een beetje aan & VOOR 4 PERSONEN koolhydraten 40 g, eiwit 9 g, op de plannen woor de rest van de dag. Kies {Ì GEMIDDELD vezels 7 g, zout-qg je favorieten en bewaar de overige recepten gewoon voor een ander feestelijk moment! INGREDIËNTEN keukenmachine toteen pasta 10 grote dadels Voeg vervolgens de notentoe Sr Osmanen 50 g pecannoten en mixtoteengrof geheel. 75 g walnoten Roerdehavermouterdoor. STYLINGTIP il 50 g havermout Dn 2. Schepde helft vande WIKKELSTER: knip met 2appels, erumbleinde ovenschaaltjes behulp van een mal een ster geschild en in blokjes endruklichtaan: Maolde uit stevig papier. Wikkel wol 2 peren, heiftvandeoppelsende of touw om de ster heen. Ga geschild en in blokjes perenin dekeukenmachinetot zo door tot je een duidelijke 3 theel. kaneel, ler een moes. Schenkdeze moes stervorm hebt. Plak de draad handje rozijnen ineen komen roer vervolgens aan de achterkant vast met # eetl yoghurt de overige blokjes appelen een stukje tape of knoop vast. evt. honing peer, de kaneel en rozijnen Maak met een perforator een erdoor. gaatje in een punt van het keukenmachine 3. Verdeel deze oppel- papier en bang daaraan de 4 kleine ovenschaaltjes perenvulling overde ster op met een lintje. of 1 ovenschaal. ingevet ovenschaalties en bestrooi metde overige crumble. Zet BEREIDEN de schaaltjes circa 1. Verwarmde oven voor 20 minuten inde oven, totde op 180°C, Wel de dadels in crumble knapperig is. Serveer lauwwarm water tot ze iets metde yoghurten naar smaak zachter zijn. Mixde dadels eenbeetjehoning. daarna &en voor &eninde 15
Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 11