Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 11
Hier is pagina 11 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
DOSSIER: ONTBIJT
"| KERST
Eed
‚ii 2
|
ONTBIJT
Begin de feestdagen in stijl met een uitgebreid kerstontbijt. Van een
verfrissende smoothie tot verrassende, warme gerechtjes: er zit voor iedereen
wat lekkers bij. Zo zit de kerststemming er meteen in bij het hele gezin.
ONTBIJTCRUMBLE
KIES JE FAVORIET
© cA.30MINUTEN
voedingswaarde
Uitgebreid ontbijten hoort er natuurlijk bij
Ö oNTBIJTOF
per persoon
met kerst. Maar grote kans dat je de rest van
NAGERECHT
580 kcal, vet 41 g
de dag nog heel veel ander lekkers op je bord
(waarvan verzadigd 4 9),
krijgt. Pas de porties daarom een beetje aan
& VOOR 4 PERSONEN
koolhydraten 40 g, eiwit 9 g,
op de plannen woor de rest van de dag. Kies
{Ì GEMIDDELD
vezels 7 g, zout-qg
je favorieten en bewaar de overige recepten
gewoon voor een ander feestelijk moment!
INGREDIËNTEN
keukenmachine toteen pasta
10 grote dadels
Voeg vervolgens de notentoe
Sr Osmanen
50 g pecannoten
en mixtoteengrof geheel.
75 g walnoten
Roerdehavermouterdoor.
STYLINGTIP
il
50 g havermout
Dn
2. Schepde helft vande
WIKKELSTER: knip met
2appels,
erumbleinde ovenschaaltjes
behulp van een mal een ster
geschild en in blokjes
endruklichtaan: Maolde
uit stevig papier. Wikkel wol
2 peren,
heiftvandeoppelsende
of touw om de ster heen. Ga
geschild en in blokjes
perenin dekeukenmachinetot
zo door tot je een duidelijke
3 theel. kaneel, ler
een moes. Schenkdeze moes
stervorm hebt. Plak de draad
handje rozijnen
ineen komen roer vervolgens
aan de achterkant vast met
# eetl yoghurt
de overige blokjes appelen
een stukje tape of knoop vast.
evt. honing
peer, de kaneel en rozijnen
Maak met een perforator een
erdoor.
gaatje in een punt van het
keukenmachine
3. Verdeel deze oppel-
papier en bang daaraan de
4 kleine ovenschaaltjes
perenvulling overde
ster op met een lintje.
of 1 ovenschaal. ingevet
ovenschaalties en bestrooi
metde overige crumble. Zet
BEREIDEN
de schaaltjes circa
1. Verwarmde oven voor
20 minuten inde oven, totde
op 180°C, Wel de dadels in
crumble knapperig is. Serveer
lauwwarm water tot ze iets
metde yoghurten naar smaak
zachter zijn. Mixde dadels
eenbeetjehoning.
daarna &en voor &eninde
15