Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 11




Hier is pagina 11 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

DOSSIER: ONTBIJT

"| KERST

Eed

‚ii 2

|

ONTBIJT

Begin de feestdagen in stijl met een uitgebreid kerstontbijt. Van een

verfrissende smoothie tot verrassende, warme gerechtjes: er zit voor iedereen

wat lekkers bij. Zo zit de kerststemming er meteen in bij het hele gezin.

ONTBIJTCRUMBLE

KIES JE FAVORIET

© cA.30MINUTEN

voedingswaarde

Uitgebreid ontbijten hoort er natuurlijk bij

Ö oNTBIJTOF

per persoon

met kerst. Maar grote kans dat je de rest van

NAGERECHT

580 kcal, vet 41 g

de dag nog heel veel ander lekkers op je bord

(waarvan verzadigd 4 9),

krijgt. Pas de porties daarom een beetje aan

& VOOR 4 PERSONEN

koolhydraten 40 g, eiwit 9 g,

op de plannen woor de rest van de dag. Kies

{Ì GEMIDDELD

vezels 7 g, zout-qg

je favorieten en bewaar de overige recepten

gewoon voor een ander feestelijk moment!

INGREDIËNTEN

keukenmachine toteen pasta

10 grote dadels

Voeg vervolgens de notentoe

Sr Osmanen

50 g pecannoten

en mixtoteengrof geheel.

75 g walnoten

Roerdehavermouterdoor.

STYLINGTIP

il

50 g havermout

Dn

2. Schepde helft vande

WIKKELSTER: knip met

2appels,

erumbleinde ovenschaaltjes

behulp van een mal een ster

geschild en in blokjes

endruklichtaan: Maolde

uit stevig papier. Wikkel wol

2 peren,

heiftvandeoppelsende

of touw om de ster heen. Ga

geschild en in blokjes

perenin dekeukenmachinetot

zo door tot je een duidelijke

3 theel. kaneel, ler

een moes. Schenkdeze moes

stervorm hebt. Plak de draad

handje rozijnen

ineen komen roer vervolgens

aan de achterkant vast met

# eetl yoghurt

de overige blokjes appelen

een stukje tape of knoop vast.

evt. honing

peer, de kaneel en rozijnen

Maak met een perforator een

erdoor.

gaatje in een punt van het

keukenmachine

3. Verdeel deze oppel-

papier en bang daaraan de

4 kleine ovenschaaltjes

perenvulling overde

ster op met een lintje.

of 1 ovenschaal. ingevet

ovenschaalties en bestrooi

metde overige crumble. Zet

BEREIDEN

de schaaltjes circa

1. Verwarmde oven voor

20 minuten inde oven, totde

op 180°C, Wel de dadels in

crumble knapperig is. Serveer

lauwwarm water tot ze iets

metde yoghurten naar smaak

zachter zijn. Mixde dadels

eenbeetjehoning.

daarna &en voor &eninde

15