Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 112




Hier is pagina 112 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

(Es

DT

ehe

5

Js

on

:

x

2

ps

Fe

De

Se

oi

FRUITIGE SCHUIMBOOM

al!

[22%

a

a

5

A

© CA. 30 MINUTEN + 75 MINUTEN OVENTIJD

+

À NAGERECHT

Fr

N

D

23

>

FR

Æ VOOR 6PERSONEN

NBI

Le

18

a

Q GEMIDDELD

is.

11

5

à

Er:

RN

à

#

a

4

en

voedingswaarde per persoon

>

Eu

a

ee

AS

640 kcal, vet 34 g (waarvan verzadigd 22 g),

pi

Dei ts

ee

Co

IX ES

He

Ar

F

en

koolhydraten 70 g, eiwit 8 g, vezels 4 g, zout 0,29

JR)

KS

16

et

Rr

5

Fa

A

An

INGREDIËNTEN

gel

NE

sap van Ì citroen

Su

5-6 eiwitten

sp

2

350 g fijne suiker

Me eetl. maizena

ef

EX

500 ml slagroom

kn

250 ml Griekse yoghurt

rasp en sap van \ limoen

? “

250 g diepvriesbramen, ontdooid

250 q diepvriesbessen, ontdooid

abe

FR

250 g diepvriesframbozen, ontdooid

poedersuiker, om te bestrooien

keukenpapier

2 bakplaten met bakpapier

VOORBEREIDEN

ae

LA ed

Pa

1. Venwarm de oven voor op 120°C. Tekenintotaal

"ip

ne,

X

4 cirkels van 20 cm, 13cm, 8 cmen 4 cm diameter op

het bakpapier. Keer het bakpapier om, maar zorg dat

>

Mr‘

3

de 4 cirkels nog zichtbaar zijn.

2. Maakeen grote kom vetvrijmet citroensapen

be

keukenpapier. Klop met een mixer de eiwitten met

be wet

150 gram suiker. Voeg in gedeelten tijdens het

© a N

kloppen nog 150 gram suikeren de maizenatoeen

_

en

klop tot het eiwit stijf isen glanst.

„5,

y”

3.Striikheteiwitgeliikmatiguitineenloogbinnen

decirkelsop het bakpapier, zodat 4 platte schijven

Por

5

ontstaan van gelijke dikte. Bak circa IO minuten inde

st

oven. Verlaag de oventemperatuur naar 1OO°C en

baknog circa l uur, tot het schuim knapperig en droog

E3

is. Laat afkoelen. Bereidhet schuimeventueell dog

Ci

vantevorenen bewaar luchtdicht ineen trommel.

en

BEREIDEN

1. Klopdeslagroomstijf met de rest van de suiker.

Schepde yoghurt metde limoenraspen-sapdoorde

slagroom

=

Am

er

2. Leg voor deschuimboom de grootsteschiifop

re

Fr Rd

een schaal. Verdeel een laag limoenroom erover

met daarop een deel van de vruchten. Herhaal dit

metde andereschuimlagenenbestrooilicht met

ar)

>

poedersuiker.

6 KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG

Je

ie