Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 112
Hier is pagina 112 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
(Es
DT
ehe
5
Js
on
:
x
2
ps
Fe
De
Se
oi
FRUITIGE SCHUIMBOOM
al!
[22%
a
a
5
A
© CA. 30 MINUTEN + 75 MINUTEN OVENTIJD
+
À NAGERECHT
Fr
N
D
23
>
FR
Æ VOOR 6PERSONEN
NBI
Le
18
a
Q GEMIDDELD
is.
11
5
à
Er:
RN
à
#
a
4
en
voedingswaarde per persoon
>
Eu
a
ee
AS
640 kcal, vet 34 g (waarvan verzadigd 22 g),
pi
Dei ts
ee
Co
IX ES
He
Ar
F
en
koolhydraten 70 g, eiwit 8 g, vezels 4 g, zout 0,29
JR)
KS
16
et
Rr
5
Fa
A
An
INGREDIËNTEN
gel
NE
sap van Ì citroen
Su
5-6 eiwitten
sp
2
350 g fijne suiker
Me eetl. maizena
ef
EX
500 ml slagroom
kn
250 ml Griekse yoghurt
rasp en sap van \ limoen
? “
250 g diepvriesbramen, ontdooid
250 q diepvriesbessen, ontdooid
abe
FR
250 g diepvriesframbozen, ontdooid
poedersuiker, om te bestrooien
keukenpapier
2 bakplaten met bakpapier
VOORBEREIDEN
ae
LA ed
Pa
1. Venwarm de oven voor op 120°C. Tekenintotaal
"ip
ne,
X
4 cirkels van 20 cm, 13cm, 8 cmen 4 cm diameter op
het bakpapier. Keer het bakpapier om, maar zorg dat
>
Mr‘
3
de 4 cirkels nog zichtbaar zijn.
2. Maakeen grote kom vetvrijmet citroensapen
be
keukenpapier. Klop met een mixer de eiwitten met
be wet
150 gram suiker. Voeg in gedeelten tijdens het
© a N
kloppen nog 150 gram suikeren de maizenatoeen
_
en
klop tot het eiwit stijf isen glanst.
„5,
y”
3.Striikheteiwitgeliikmatiguitineenloogbinnen
decirkelsop het bakpapier, zodat 4 platte schijven
Por
5
ontstaan van gelijke dikte. Bak circa IO minuten inde
st
oven. Verlaag de oventemperatuur naar 1OO°C en
baknog circa l uur, tot het schuim knapperig en droog
E3
is. Laat afkoelen. Bereidhet schuimeventueell dog
Ci
vantevorenen bewaar luchtdicht ineen trommel.
en
BEREIDEN
1. Klopdeslagroomstijf met de rest van de suiker.
Schepde yoghurt metde limoenraspen-sapdoorde
slagroom
=
Am
er
2. Leg voor deschuimboom de grootsteschiifop
re
Fr Rd
een schaal. Verdeel een laag limoenroom erover
met daarop een deel van de vruchten. Herhaal dit
metde andereschuimlagenenbestrooilicht met
ar)
>
poedersuiker.
6 KOOKINSPIRATIE
VOOR ELKE DAG
Je
ie