Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 112


Hier is pagina 112 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Deen Folder 01.12.2020

Hier is pagina 112 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 112

(Es DT ehe 5 Js on : x 2 ps Fe De Se oi FRUITIGE SCHUIMBOOM al! [22% a a 5 A © CA. 30 MINUTEN + 75 MINUTEN OVENTIJD + À NAGERECHT Fr N D 23 > FR Æ VOOR 6PERSONEN NBI Le 18 a Q GEMIDDELD is. 11 5 à Er: RN à # a 4 en voedingswaarde per persoon > Eu a ee AS 640 kcal, vet 34 g (waarvan verzadigd 22 g), pi Dei ts ee Co IX ES He Ar F en koolhydraten 70 g, eiwit 8 g, vezels 4 g, zout 0,29 JR) KS 16 et Rr 5 Fa A An INGREDIËNTEN gel NE sap van Ì citroen Su 5-6 eiwitten sp 2 350 g fijne suiker Me eetl. maizena ef EX 500 ml slagroom kn 250 ml Griekse yoghurt rasp en sap van \ limoen ? “ 250 g diepvriesbramen, ontdooid 250 q diepvriesbessen, ontdooid abe FR 250 g diepvriesframbozen, ontdooid poedersuiker, om te bestrooien keukenpapier 2 bakplaten met bakpapier VOORBEREIDEN ae LA ed Pa 1. Venwarm de oven voor op 120°C. Tekenintotaal "ip ne, X 4 cirkels van 20 cm, 13cm, 8 cmen 4 cm diameter op het bakpapier. Keer het bakpapier om, maar zorg dat > Mr‘ 3 de 4 cirkels nog zichtbaar zijn. 2. Maakeen grote kom vetvrijmet citroensapen be keukenpapier. Klop met een mixer de eiwitten met be wet 150 gram suiker. Voeg in gedeelten tijdens het © a N kloppen nog 150 gram suikeren de maizenatoeen _ en klop tot het eiwit stijf isen glanst. „5, y” 3.Striikheteiwitgeliikmatiguitineenloogbinnen decirkelsop het bakpapier, zodat 4 platte schijven Por 5 ontstaan van gelijke dikte. Bak circa IO minuten inde st oven. Verlaag de oventemperatuur naar 1OO°C en baknog circa l uur, tot het schuim knapperig en droog E3 is. Laat afkoelen. Bereidhet schuimeventueell dog Ci vantevorenen bewaar luchtdicht ineen trommel. en BEREIDEN 1. Klopdeslagroomstijf met de rest van de suiker. Schepde yoghurt metde limoenraspen-sapdoorde slagroom = Am er 2. Leg voor deschuimboom de grootsteschiifop re Fr Rd een schaal. Verdeel een laag limoenroom erover met daarop een deel van de vruchten. Herhaal dit metde andereschuimlagenenbestrooilicht met ar) > poedersuiker. 6 KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG Je ie

Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 112