Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 112
Hier is pagina 112 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.

Hier is pagina 112 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 112
(Es DT ehe 5 Js on : x 2 ps Fe De Se oi FRUITIGE SCHUIMBOOM al! [22% a a 5 A © CA. 30 MINUTEN + 75 MINUTEN OVENTIJD + À NAGERECHT Fr N D 23 > FR Æ VOOR 6PERSONEN NBI Le 18 a Q GEMIDDELD is. 11 5 à Er: RN à # a 4 en voedingswaarde per persoon > Eu a ee AS 640 kcal, vet 34 g (waarvan verzadigd 22 g), pi Dei ts ee Co IX ES He Ar F en koolhydraten 70 g, eiwit 8 g, vezels 4 g, zout 0,29 JR) KS 16 et Rr 5 Fa A An INGREDIËNTEN gel NE sap van Ì citroen Su 5-6 eiwitten sp 2 350 g fijne suiker Me eetl. maizena ef EX 500 ml slagroom kn 250 ml Griekse yoghurt rasp en sap van \ limoen ? “ 250 g diepvriesbramen, ontdooid 250 q diepvriesbessen, ontdooid abe FR 250 g diepvriesframbozen, ontdooid poedersuiker, om te bestrooien keukenpapier 2 bakplaten met bakpapier VOORBEREIDEN ae LA ed Pa 1. Venwarm de oven voor op 120°C. Tekenintotaal "ip ne, X 4 cirkels van 20 cm, 13cm, 8 cmen 4 cm diameter op het bakpapier. Keer het bakpapier om, maar zorg dat > Mr‘ 3 de 4 cirkels nog zichtbaar zijn. 2. Maakeen grote kom vetvrijmet citroensapen be keukenpapier. Klop met een mixer de eiwitten met be wet 150 gram suiker. Voeg in gedeelten tijdens het © a N kloppen nog 150 gram suikeren de maizenatoeen _ en klop tot het eiwit stijf isen glanst. „5, y” 3.Striikheteiwitgeliikmatiguitineenloogbinnen decirkelsop het bakpapier, zodat 4 platte schijven Por 5 ontstaan van gelijke dikte. Bak circa IO minuten inde st oven. Verlaag de oventemperatuur naar 1OO°C en baknog circa l uur, tot het schuim knapperig en droog E3 is. Laat afkoelen. Bereidhet schuimeventueell dog Ci vantevorenen bewaar luchtdicht ineen trommel. en BEREIDEN 1. Klopdeslagroomstijf met de rest van de suiker. Schepde yoghurt metde limoenraspen-sapdoorde slagroom = Am er 2. Leg voor deschuimboom de grootsteschiifop re Fr Rd een schaal. Verdeel een laag limoenroom erover met daarop een deel van de vruchten. Herhaal dit metde andereschuimlagenenbestrooilicht met ar) > poedersuiker. 6 KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG Je ie
Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 112