Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 41
Hier is pagina 41 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
KLASSIEKE HOOFDGERECHTEN
N
\
#
as
1%
De
4
ER
“A
®
GEGRILDE ZALM
MET DILLE-OLIE EN VENKELGRATIN
/a
® CA. 30 MINUTEN
voedingswaarde per persoon
Ang
+25 MINUTEN OVENTIJD
ey
Pr
Ö HOOFDGERECHT
rvan \
di
3 2
x
Æ VOOR 4PERSONEN
ten
3
g
3g
g
Fi
ei
© GEMIDDELD
95 g groente p.p.
par
3 vis
BEREIDEN
€
Verwarmdeoven
voorop 200°C, Snijd 3 ver
elknollen in z
rdu
e plakken
enkook ze circa 2 minuten. Laat goed ui!
nendep droog met keukenpapier,
M
ng 250 mislagroom met 125 gram crème fraîche,
fijngehakt teentje
vof
lo
ok
en35
m Parmezaan
ka
Breng op
naa
t zout
pepe
Lege
ineen
haal
he
et roomm
Bestrooi me
nc
40gram
Parmezaanse kaasen 25 grampaneermeel. Bakde
tinin de
nincirca
25 minuten gaoren goudbruin. Pureer intussen | bo:
ille met Geetlepels
olijf
, 2eetlepe
rode) wijnazijn
een flinke snuf zouten peper. Bestrijk
4 zalmfilef
s aan beide kanten met olijf
engrilin
ngr
Ipanincirca6minuten
dom goudbruin. Serv
r de zalm met de dille-olie
ven
elgratin. Lekker me
Du’
ofg
appe
Boodschappen „s