Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 41




Hier is pagina 41 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

KLASSIEKE HOOFDGERECHTEN

N

\

#

as

1%

De

4

ER

“A

®

GEGRILDE ZALM

MET DILLE-OLIE EN VENKELGRATIN

/a

® CA. 30 MINUTEN

voedingswaarde per persoon

Ang

+25 MINUTEN OVENTIJD

ey

Pr

Ö HOOFDGERECHT

rvan \

di

3 2

x

Æ VOOR 4PERSONEN

ten

3

g

3g

g

Fi

ei

© GEMIDDELD

95 g groente p.p.

par

3 vis

BEREIDEN



Verwarmdeoven

voorop 200°C, Snijd 3 ver

elknollen in z

rdu

e plakken

enkook ze circa 2 minuten. Laat goed ui!

nendep droog met keukenpapier,

M

ng 250 mislagroom met 125 gram crème fraîche,

fijngehakt teentje

vof

lo

ok

en35

m Parmezaan

ka

Breng op

naa

t zout

pepe

Lege

ineen

haal

he

et roomm

Bestrooi me

nc

40gram

Parmezaanse kaasen 25 grampaneermeel. Bakde

tinin de

nincirca

25 minuten gaoren goudbruin. Pureer intussen | bo:

ille met Geetlepels

olijf

, 2eetlepe

rode) wijnazijn

een flinke snuf zouten peper. Bestrijk

4 zalmfilef

s aan beide kanten met olijf

engrilin

ngr

Ipanincirca6minuten

dom goudbruin. Serv

r de zalm met de dille-olie

ven

elgratin. Lekker me

Du’

ofg

appe

Boodschappen „s