Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 84
Hier is pagina 84 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.

Hier is pagina 84 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 84
KNOLSELDERIJSOEP MET KAASCROUTONS # EN KRUIDENOLIE © CA. 30 MINUTEN Ö VOORGERECHT Æ VOOR4PERSONEN 2- eng b- C EENVOUDIG — = ® ZONDER VLEES OF VIS 1 À De ma voedingswaarde per persoon 345 kcal, vet 18 g (waarvan verzadigd S g), koolhydraten 28 g, KNOLSELDERIJCAPPUCCINO eiwit 14 g, vezels 10 g, zout 3,4 q 200 g MET NOTENBROOD EN PESTO groente p.p. voedingswaarde per persoon INGREDIËNTEN © CA. 30 MINUTEN D VOORGERECHT ‘770 kcal, vet 69 g olijfolie (waarvan verzadigd 17 g), Lui, gesnipperd @, VOOR4 PERSONEN koolhydraten 21 g, eiwit 12 g, 1 knolselderij (ca. 700 g), Ì GEMIDDELD vezels 8 g, zout 11 g geschild en in blokjes 75 g groente p.p. 11 groentebouillon ZONDERVLEES OF VIS 2 teentjes knoflook fijngehakt 4 sneetjes oud witbrood, in repen INGREDIËNTEN minuten, tot de knolselderij gaar is. 50 g Parmezaanse of belegen kaas, 25 g boter 2. Pureer intussendeingrediënten geraspt 300 g knolselderij, 20 g peterselie, fijngehakt voorde pesto grof. Verhit ineen geschild en in blokjes steelpandekerrieenolijfolietot 250 ml groentebouillon deze geuren, Roer deslagroom BEREIDEN > 150 mi melk erdoor, schenkdit mengselineen 1. Verhiteenscheutieoliifolieineen © 34 eetl kerri er maatbeker en klop de room bijna soeppanen fruit hierin deui 3-4 minuten. eetl. olijfolie stijf. Schep de knolselderijerdooren bak 100 mi slagroom 3. Pureerdesoepengietinde 2-3 minuten mee. Giet de bouillon erbij 4 sneetjes notenbrood glazen, Schep de kerrieroom erop enkook zachtjes 13-15 minuten, tot de voor de pesto: Serveerhetnotenrood met de knolselderijgoar is. 1bosje peterselie of basilicum pesto erbij. 2. Verwarmintussen de oven voor op nl kn k 200°C. Mengeen scheut olijfolie met 100 g walnoten de knoflook. Besprenkel de broodrepen CP 125 ml olijfolie TIPS aanbeide kanten metdezeolieenleg ze = Maak een pesto met hazelnoten naastelkaar opeen bakplaat. Bestrooi 4 warme glazen of amandelen in plaats van metde kaas en maal peper erover. Bakde Fi of (koffie)kopjes walnoten. kaascroutons inhet middenvan de oven = Vervang de kerrie door in 10-12 minuten goudbruin. BEREIDEN kurkuma, cayenneper, 3. Pureerde soep meteen staafmixer of in 1. Smelt deboterineensoeppan. een blender. Mengde peterselie meteen chilipoeder of komijnpoeder. Schep deknolselderijerdooren = Bewaar pesto die over is met een scheut olijfolie. Serveer desoep metde bak zachtjes 2-3 minuten, Voeg de extra laagje olie erop afgedekt kaascroutons erop of ernaast en verdeel bouillonen melktoe en kook 13-15 een paar dagen in de koelkast. een sliert kruidenolie erover. exe BAK ZELF NOTENBROOD 2 Pd Voeg aan 1 pak mix voor volkorenbrood 300 ml lauwwarm water, 20 gram boter, olijfolie en 200 gram grof gehakte (wal) noten toe, Laat het deeg circa #5 minuten rijzen. Bak het brood daarna in de oven (200°C) in circa 25 minuten gaar. gg KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG
Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 84