Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 84


Hier is pagina 84 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Deen Folder 01.12.2020

Hier is pagina 84 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 84

KNOLSELDERIJSOEP MET KAASCROUTONS # EN KRUIDENOLIE © CA. 30 MINUTEN Ö VOORGERECHT Æ VOOR4PERSONEN 2- eng b- C EENVOUDIG — = ® ZONDER VLEES OF VIS 1 À De ma voedingswaarde per persoon 345 kcal, vet 18 g (waarvan verzadigd S g), koolhydraten 28 g, KNOLSELDERIJCAPPUCCINO eiwit 14 g, vezels 10 g, zout 3,4 q 200 g MET NOTENBROOD EN PESTO groente p.p. voedingswaarde per persoon INGREDIËNTEN © CA. 30 MINUTEN D VOORGERECHT ‘770 kcal, vet 69 g olijfolie (waarvan verzadigd 17 g), Lui, gesnipperd @, VOOR4 PERSONEN koolhydraten 21 g, eiwit 12 g, 1 knolselderij (ca. 700 g), Ì GEMIDDELD vezels 8 g, zout 11 g geschild en in blokjes 75 g groente p.p. 11 groentebouillon ZONDERVLEES OF VIS 2 teentjes knoflook fijngehakt 4 sneetjes oud witbrood, in repen INGREDIËNTEN minuten, tot de knolselderij gaar is. 50 g Parmezaanse of belegen kaas, 25 g boter 2. Pureer intussendeingrediënten geraspt 300 g knolselderij, 20 g peterselie, fijngehakt voorde pesto grof. Verhit ineen geschild en in blokjes steelpandekerrieenolijfolietot 250 ml groentebouillon deze geuren, Roer deslagroom BEREIDEN > 150 mi melk erdoor, schenkdit mengselineen 1. Verhiteenscheutieoliifolieineen © 34 eetl kerri er maatbeker en klop de room bijna soeppanen fruit hierin deui 3-4 minuten. eetl. olijfolie stijf. Schep de knolselderijerdooren bak 100 mi slagroom 3. Pureerdesoepengietinde 2-3 minuten mee. Giet de bouillon erbij 4 sneetjes notenbrood glazen, Schep de kerrieroom erop enkook zachtjes 13-15 minuten, tot de voor de pesto: Serveerhetnotenrood met de knolselderijgoar is. 1bosje peterselie of basilicum pesto erbij. 2. Verwarmintussen de oven voor op nl kn k 200°C. Mengeen scheut olijfolie met 100 g walnoten de knoflook. Besprenkel de broodrepen CP 125 ml olijfolie TIPS aanbeide kanten metdezeolieenleg ze = Maak een pesto met hazelnoten naastelkaar opeen bakplaat. Bestrooi 4 warme glazen of amandelen in plaats van metde kaas en maal peper erover. Bakde Fi of (koffie)kopjes walnoten. kaascroutons inhet middenvan de oven = Vervang de kerrie door in 10-12 minuten goudbruin. BEREIDEN kurkuma, cayenneper, 3. Pureerde soep meteen staafmixer of in 1. Smelt deboterineensoeppan. een blender. Mengde peterselie meteen chilipoeder of komijnpoeder. Schep deknolselderijerdooren = Bewaar pesto die over is met een scheut olijfolie. Serveer desoep metde bak zachtjes 2-3 minuten, Voeg de extra laagje olie erop afgedekt kaascroutons erop of ernaast en verdeel bouillonen melktoe en kook 13-15 een paar dagen in de koelkast. een sliert kruidenolie erover. exe BAK ZELF NOTENBROOD 2 Pd Voeg aan 1 pak mix voor volkorenbrood 300 ml lauwwarm water, 20 gram boter, olijfolie en 200 gram grof gehakte (wal) noten toe, Laat het deeg circa #5 minuten rijzen. Bak het brood daarna in de oven (200°C) in circa 25 minuten gaar. gg KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG

Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 84