Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 84
Hier is pagina 84 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
KNOLSELDERIJSOEP
MET KAASCROUTONS
#
EN KRUIDENOLIE
© CA. 30 MINUTEN
Ö VOORGERECHT
Æ VOOR4PERSONEN
2-
eng b-
C EENVOUDIG
— =
® ZONDER VLEES OF VIS
1 À
De
ma
voedingswaarde per persoon
345 kcal, vet 18 g (waarvan
verzadigd S g), koolhydraten 28 g,
KNOLSELDERIJCAPPUCCINO
eiwit 14 g, vezels 10 g, zout 3,4 q 200 g
MET NOTENBROOD EN PESTO
groente p.p.
voedingswaarde per persoon
INGREDIËNTEN
© CA. 30 MINUTEN
D VOORGERECHT
‘770 kcal, vet 69 g
olijfolie
(waarvan verzadigd 17 g),
Lui, gesnipperd
@, VOOR4 PERSONEN
koolhydraten 21 g, eiwit 12 g,
1 knolselderij (ca. 700 g),
Ì GEMIDDELD
vezels 8 g, zout 11 g
geschild en in blokjes
75 g groente p.p.
11 groentebouillon
ZONDERVLEES OF VIS
2 teentjes knoflook fijngehakt
4 sneetjes oud witbrood, in repen
INGREDIËNTEN
minuten, tot de knolselderij gaar is.
50 g Parmezaanse of belegen kaas,
25 g boter
2. Pureer intussendeingrediënten
geraspt
300 g knolselderij,
20 g peterselie, fijngehakt
voorde pesto grof. Verhit ineen
geschild en in blokjes
steelpandekerrieenolijfolietot
250 ml groentebouillon
deze geuren, Roer deslagroom
BEREIDEN
>
150 mi melk
erdoor, schenkdit mengselineen
1. Verhiteenscheutieoliifolieineen
©
34 eetl kerri
er
maatbeker en klop de room bijna
soeppanen fruit hierin deui 3-4 minuten.
eetl. olijfolie
stijf.
Schep de knolselderijerdooren bak
100 mi slagroom
3. Pureerdesoepengietinde
2-3 minuten mee. Giet de bouillon erbij
4 sneetjes notenbrood
glazen, Schep de kerrieroom erop
enkook zachtjes 13-15 minuten, tot de
voor de pesto:
Serveerhetnotenrood met de
knolselderijgoar is.
1bosje peterselie of basilicum
pesto erbij.
2. Verwarmintussen de oven voor op
nl
kn
k
200°C. Mengeen scheut olijfolie met
100 g walnoten
de knoflook. Besprenkel de broodrepen
CP
125 ml olijfolie
TIPS
aanbeide kanten metdezeolieenleg ze
= Maak een pesto met hazelnoten
naastelkaar opeen bakplaat. Bestrooi
4 warme glazen
of amandelen in plaats van
metde kaas en maal peper erover. Bakde
Fi
of (koffie)kopjes
walnoten.
kaascroutons inhet middenvan de oven
= Vervang de kerrie door
in 10-12 minuten goudbruin.
BEREIDEN
kurkuma, cayenneper,
3. Pureerde soep meteen staafmixer of in
1. Smelt deboterineensoeppan.
een blender. Mengde peterselie meteen
chilipoeder of komijnpoeder.
Schep deknolselderijerdooren
= Bewaar pesto die over is met een
scheut olijfolie. Serveer desoep metde
bak zachtjes 2-3 minuten, Voeg de
extra laagje olie erop afgedekt
kaascroutons erop of ernaast en verdeel
bouillonen melktoe en kook 13-15
een paar dagen in de koelkast.
een sliert kruidenolie erover.
exe
BAK ZELF NOTENBROOD
2
Pd
Voeg aan 1 pak mix voor volkorenbrood 300 ml lauwwarm
water, 20 gram boter, olijfolie en 200 gram grof gehakte (wal)
noten toe, Laat het deeg circa #5 minuten rijzen. Bak het brood
daarna in de oven (200°C) in circa 25 minuten gaar.
gg KOOKINSPIRATIE
VOOR ELKE DAG