Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 84




Hier is pagina 84 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

KNOLSELDERIJSOEP

MET KAASCROUTONS

#

EN KRUIDENOLIE

© CA. 30 MINUTEN

Ö VOORGERECHT

Æ VOOR4PERSONEN

2-

eng b-

C EENVOUDIG

— =

® ZONDER VLEES OF VIS

1 À

De

ma

voedingswaarde per persoon

345 kcal, vet 18 g (waarvan

verzadigd S g), koolhydraten 28 g,

KNOLSELDERIJCAPPUCCINO

eiwit 14 g, vezels 10 g, zout 3,4 q 200 g

MET NOTENBROOD EN PESTO

groente p.p.

voedingswaarde per persoon

INGREDIËNTEN

© CA. 30 MINUTEN

D VOORGERECHT

‘770 kcal, vet 69 g

olijfolie

(waarvan verzadigd 17 g),

Lui, gesnipperd

@, VOOR4 PERSONEN

koolhydraten 21 g, eiwit 12 g,

1 knolselderij (ca. 700 g),

Ì GEMIDDELD

vezels 8 g, zout 11 g

geschild en in blokjes

75 g groente p.p.

11 groentebouillon

ZONDERVLEES OF VIS

2 teentjes knoflook fijngehakt

4 sneetjes oud witbrood, in repen

INGREDIËNTEN

minuten, tot de knolselderij gaar is.

50 g Parmezaanse of belegen kaas,

25 g boter

2. Pureer intussendeingrediënten

geraspt

300 g knolselderij,

20 g peterselie, fijngehakt

voorde pesto grof. Verhit ineen

geschild en in blokjes

steelpandekerrieenolijfolietot

250 ml groentebouillon

deze geuren, Roer deslagroom

BEREIDEN

>

150 mi melk

erdoor, schenkdit mengselineen

1. Verhiteenscheutieoliifolieineen

©

34 eetl kerri

er

maatbeker en klop de room bijna

soeppanen fruit hierin deui 3-4 minuten.

eetl. olijfolie

stijf.

Schep de knolselderijerdooren bak

100 mi slagroom

3. Pureerdesoepengietinde

2-3 minuten mee. Giet de bouillon erbij

4 sneetjes notenbrood

glazen, Schep de kerrieroom erop

enkook zachtjes 13-15 minuten, tot de

voor de pesto:

Serveerhetnotenrood met de

knolselderijgoar is.

1bosje peterselie of basilicum

pesto erbij.

2. Verwarmintussen de oven voor op

nl

kn

k

200°C. Mengeen scheut olijfolie met

100 g walnoten

de knoflook. Besprenkel de broodrepen

CP

125 ml olijfolie

TIPS

aanbeide kanten metdezeolieenleg ze

= Maak een pesto met hazelnoten

naastelkaar opeen bakplaat. Bestrooi

4 warme glazen

of amandelen in plaats van

metde kaas en maal peper erover. Bakde

Fi

of (koffie)kopjes

walnoten.

kaascroutons inhet middenvan de oven

= Vervang de kerrie door

in 10-12 minuten goudbruin.

BEREIDEN

kurkuma, cayenneper,

3. Pureerde soep meteen staafmixer of in

1. Smelt deboterineensoeppan.

een blender. Mengde peterselie meteen

chilipoeder of komijnpoeder.

Schep deknolselderijerdooren

= Bewaar pesto die over is met een

scheut olijfolie. Serveer desoep metde

bak zachtjes 2-3 minuten, Voeg de

extra laagje olie erop afgedekt

kaascroutons erop of ernaast en verdeel

bouillonen melktoe en kook 13-15

een paar dagen in de koelkast.

een sliert kruidenolie erover.

exe

BAK ZELF NOTENBROOD

2

Pd

Voeg aan 1 pak mix voor volkorenbrood 300 ml lauwwarm

water, 20 gram boter, olijfolie en 200 gram grof gehakte (wal)

noten toe, Laat het deeg circa #5 minuten rijzen. Bak het brood

daarna in de oven (200°C) in circa 25 minuten gaar.

gg KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG