Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 97




Hier is pagina 97 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

MASTERCLASS: ZALM

GEBAKKEN ZALM

ET BEARNAISESAUS

:

CA.30 MINUTEN

voedingswaarde per persoon

NS

al, we

Ö HOOFDGERECHT

rvan ver

4 39

À VOOR 4PERSONEN

dra:

110 g.e

vi

36

g

{Ì GEMIDDELD

s6g, zout 0,6g

Ye

vis

150 g groente p.p.

INGREDIËNTEN

oeibaar bakproduct

0

) q v

in smalle

£

a

2e]

akr

ij. in smalle reepjes

1 prei in r

mfil

voor de sau:

1 theel. (witte

peperkorre

s, gekneusd of grof gernal

al

3

rd

le

dr gon

tof theel. ged

mi dr

onjazijn

3 b

<

Er

eetl

troensap

r

k

papie

BEREIDEN

1. Breng voorde saus de pepe

sjalotjes, driekwart vande dragon,

wijn, azijnen een snuf zout aande kook. Laat dit in 3-4 minuten tot

driekwart inkoken. Giet het mengsel ineen zeef en vang op. Druk

het voc

ruit meteen lepel. Laat afkoelen

2.5

it deboter zonderte koken. S

enk

het heldere deel

ande

4

boterdooreen zeef (geklaarde boter). Het troebele deel

rdt niet

gebruikt. Klop de eidooiers los met 1 eetlepel

ater

3. Voeg het sjalottenmengs

eltoe aan

teienzetdekomopeen

pan kokend w

t

r.Klop

e

mengsel zo au bain-marie in

nt

3-4 minuten tot een dikke saus die als een lint aan de gorde blijft

hangen. Neem de kom vande panen

op druppelsgewijs de

el

klaarde boter erdoor. Gebruik eventueel een staafmixer. Meng

a

e rest vande dragon en citroensap erdoor. Houd de saus au

bain-

riew

nof

wa

ar ineen thermoskan

4. Verhit een sche

oeibaar bakproducten roerbak hierinde

groenten 5-6 minuten. Bestro

met zouten peper, Depde zalm

droog. Verdeel de vis in 4 porties

n bestro

met zouten peper. Bak

de zalm 2 minuten per kant in vloeibaar bakproduct. Serveer de vis

metdegroentenendesaus

TIP

Vervang

de drag

&

on door dille

EKE

| Scan de QR-code

om naar het

recept te gaan

Boodschappen jor