Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 97


Hier is pagina 97 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Deen Folder 01.12.2020

Hier is pagina 97 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 97

MASTERCLASS: ZALM GEBAKKEN ZALM ET BEARNAISESAUS : CA.30 MINUTEN voedingswaarde per persoon NS al, we Ö HOOFDGERECHT rvan ver 4 39 À VOOR 4PERSONEN dra: 110 g.e vi 36 g {Ì GEMIDDELD s6g, zout 0,6g Ye vis 150 g groente p.p. INGREDIËNTEN oeibaar bakproduct 0 ) q v in smalle £ a 2e] akr ij. in smalle reepjes 1 prei in r mfil voor de sau: 1 theel. (witte peperkorre s, gekneusd of grof gernal al 3 rd le dr gon tof theel. ged mi dr onjazijn 3 b < Er eetl troensap r k papie BEREIDEN 1. Breng voorde saus de pepe sjalotjes, driekwart vande dragon, wijn, azijnen een snuf zout aande kook. Laat dit in 3-4 minuten tot driekwart inkoken. Giet het mengsel ineen zeef en vang op. Druk het voc ruit meteen lepel. Laat afkoelen 2.5 it deboter zonderte koken. S enk het heldere deel ande 4 boterdooreen zeef (geklaarde boter). Het troebele deel rdt niet gebruikt. Klop de eidooiers los met 1 eetlepel ater 3. Voeg het sjalottenmengs eltoe aan teienzetdekomopeen pan kokend w t r.Klop e mengsel zo au bain-marie in nt 3-4 minuten tot een dikke saus die als een lint aan de gorde blijft hangen. Neem de kom vande panen op druppelsgewijs de el klaarde boter erdoor. Gebruik eventueel een staafmixer. Meng a e rest vande dragon en citroensap erdoor. Houd de saus au bain- riew nof wa ar ineen thermoskan 4. Verhit een sche oeibaar bakproducten roerbak hierinde groenten 5-6 minuten. Bestro met zouten peper, Depde zalm droog. Verdeel de vis in 4 porties n bestro met zouten peper. Bak de zalm 2 minuten per kant in vloeibaar bakproduct. Serveer de vis metdegroentenendesaus TIP Vervang de drag & on door dille EKE | Scan de QR-code om naar het recept te gaan Boodschappen jor

Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 97