Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 97
Hier is pagina 97 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.

Hier is pagina 97 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 97
MASTERCLASS: ZALM GEBAKKEN ZALM ET BEARNAISESAUS : CA.30 MINUTEN voedingswaarde per persoon NS al, we Ö HOOFDGERECHT rvan ver 4 39 À VOOR 4PERSONEN dra: 110 g.e vi 36 g {Ì GEMIDDELD s6g, zout 0,6g Ye vis 150 g groente p.p. INGREDIËNTEN oeibaar bakproduct 0 ) q v in smalle £ a 2e] akr ij. in smalle reepjes 1 prei in r mfil voor de sau: 1 theel. (witte peperkorre s, gekneusd of grof gernal al 3 rd le dr gon tof theel. ged mi dr onjazijn 3 b < Er eetl troensap r k papie BEREIDEN 1. Breng voorde saus de pepe sjalotjes, driekwart vande dragon, wijn, azijnen een snuf zout aande kook. Laat dit in 3-4 minuten tot driekwart inkoken. Giet het mengsel ineen zeef en vang op. Druk het voc ruit meteen lepel. Laat afkoelen 2.5 it deboter zonderte koken. S enk het heldere deel ande 4 boterdooreen zeef (geklaarde boter). Het troebele deel rdt niet gebruikt. Klop de eidooiers los met 1 eetlepel ater 3. Voeg het sjalottenmengs eltoe aan teienzetdekomopeen pan kokend w t r.Klop e mengsel zo au bain-marie in nt 3-4 minuten tot een dikke saus die als een lint aan de gorde blijft hangen. Neem de kom vande panen op druppelsgewijs de el klaarde boter erdoor. Gebruik eventueel een staafmixer. Meng a e rest vande dragon en citroensap erdoor. Houd de saus au bain- riew nof wa ar ineen thermoskan 4. Verhit een sche oeibaar bakproducten roerbak hierinde groenten 5-6 minuten. Bestro met zouten peper, Depde zalm droog. Verdeel de vis in 4 porties n bestro met zouten peper. Bak de zalm 2 minuten per kant in vloeibaar bakproduct. Serveer de vis metdegroentenendesaus TIP Vervang de drag & on door dille EKE | Scan de QR-code om naar het recept te gaan Boodschappen jor
Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 97