Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 97
Hier is pagina 97 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
MASTERCLASS: ZALM
GEBAKKEN ZALM
ET BEARNAISESAUS
:
CA.30 MINUTEN
voedingswaarde per persoon
NS
al, we
Ö HOOFDGERECHT
rvan ver
4 39
À VOOR 4PERSONEN
dra:
110 g.e
vi
36
g
{Ì GEMIDDELD
s6g, zout 0,6g
Ye
vis
150 g groente p.p.
INGREDIËNTEN
oeibaar bakproduct
0
) q v
in smalle
£
a
2e]
akr
ij. in smalle reepjes
1 prei in r
mfil
voor de sau:
1 theel. (witte
peperkorre
s, gekneusd of grof gernal
al
3
rd
le
dr gon
tof theel. ged
mi dr
onjazijn
3 b
<
Er
eetl
troensap
r
k
papie
BEREIDEN
1. Breng voorde saus de pepe
sjalotjes, driekwart vande dragon,
wijn, azijnen een snuf zout aande kook. Laat dit in 3-4 minuten tot
driekwart inkoken. Giet het mengsel ineen zeef en vang op. Druk
het voc
ruit meteen lepel. Laat afkoelen
2.5
it deboter zonderte koken. S
enk
het heldere deel
ande
4
boterdooreen zeef (geklaarde boter). Het troebele deel
rdt niet
gebruikt. Klop de eidooiers los met 1 eetlepel
ater
3. Voeg het sjalottenmengs
eltoe aan
teienzetdekomopeen
pan kokend w
t
r.Klop
e
mengsel zo au bain-marie in
nt
3-4 minuten tot een dikke saus die als een lint aan de gorde blijft
hangen. Neem de kom vande panen
op druppelsgewijs de
el
klaarde boter erdoor. Gebruik eventueel een staafmixer. Meng
a
e rest vande dragon en citroensap erdoor. Houd de saus au
bain-
riew
nof
wa
ar ineen thermoskan
4. Verhit een sche
oeibaar bakproducten roerbak hierinde
groenten 5-6 minuten. Bestro
met zouten peper, Depde zalm
droog. Verdeel de vis in 4 porties
n bestro
met zouten peper. Bak
de zalm 2 minuten per kant in vloeibaar bakproduct. Serveer de vis
metdegroentenendesaus
TIP
Vervang
de drag
&
on door dille
EKE
| Scan de QR-code
om naar het
recept te gaan
Boodschappen jor