Deen - Folder van 01.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 40




Hier is pagina 40 van 175 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

BIEFSTUK

+

MET PORT-JUS

© cA.25MINUTEN

À HOOFDGERECHT

Lekker, feestelijÿk

& VOOR4PERSONEN

LS

GEMIDDELD

en zó z tafel

voedingswaarde per persoon

cal, vet 15 g (waarvan

g

ir

ai

n

ge

9

s

out

INGREDIENTEN

S

L

alb:

fe

LL

4 eet

1. boter

ge

n

- 5

yk

m

st

50

ru

o

alumir

ir

BEREIDEN

IN

ee

m het vlees circa 30 minuten

voorhet

denu

oe

Verhit le

pel

erine

uime

koeke

npanopeenhoge stand. Wacht

tothetsc

uim verdwijnt, de bo!

ter

a

m

uur.

2.Legde

an inde pan houd

zet

shetk

en inbeweging

Keer om als de biefstuk

naan

Bu

éénkant mooigoudbrui

zijn. Voeg

ver

ns weer | eetlepel

toe.

Bak

tukken naa

rare,

A

ê

medium of

Ildone. Wikkel de

Kk

(|

|

bi

fi

stuk

nin folieenloat IO minute

Y

pi

ru

,

nopeenwarme plaats

3.Schenk

het bak

uitde k

enpan

ea

env

chit te

td

bo

op

er f

middelhoge s

tand. Laathierinde

jene:

$

sjalotten zach

gde

=

tiimtoe. Be

trooi metde bl

Dr

xy

baknog2 minuten.

le port

&

erbij

chraap de aanbaksels van de

a

n

be

dem

laat voorde helft ir

V

loc

gens de fond

to

det

d

Ift in. Zeef de saus boven een

Pi

pannetje

er

5

breng opsmaak met zout

en peper. Roerde

serigeb

ererdoor

en me

nde saus

toteen glan:

tuk met d

tus. L

met fric

eng

st

sit

44 KOOKINSPIRATIE

R ELKE DAG